Kulcsszó keresés /


Szükség van a szerelemre

  • 2017. január 15.

Ben Lamberty, New York-i fotográfus, készített néhány random fotót érzelmes csókot váltó emberekről. Közülük nem mindegyik volt valódi pár, azonban a szenvedély erejét tökéletesen tükrözik a képek. Nézzétek meg!

olvass tovább

Utolsó érintésed

Ahogy kinyitom, a szoba ablakát érzem az eső illatát és végig fut rajtam egy érzés. Egy érzés, amit a tegnap hagyott maga után. A szobában a ruhák ledobálva. A tegnap viselt pólómon még érzem most is az illatod, de a fájdalmam miatt inkább csak elhajítom… Bárcsak a világ másik végéig tudnám dobni és vele együtt az érzést is, ami bennem kavarog.

olvass tovább

A szenvedélybe szeret bele az ember!

Úgy tűnik, a boldogság nem siker vagy pénz kérdése, sokkal inkább az életszemléleté. Annak a meglátásáé, hogy képesek vagyunk-e olyasmit találni az életben, ami örömmel tölti el minden pillanatunkat. Ez lehet egy párkapcsolat, a hivatásunk, egy hobbi, vagy bármi, amiért lelkesedni tudunk.

olvass tovább

A kapcsolatok élettartama

Mindannyian másképp gondolkodunk párkapcsolataink élettartamát illetően. Van, aki mindenkivel egy életre tervez, van, aki önmagán kívül senkivel sem, és a kettő közötti lehetőségek száma határtalan. Két barátnőm a végleteket képviseli, izgalmas, szenvedélyes hozzáállásuk az élethez engem is magával ragad.

olvass tovább

Tudtad-e? – A 10 legforróbb hollywoodi szexjelenet

  • 2016. december 03.

Mivel A szürke ötven árnyalata és az Alkonyat széria szexjelenetein túltekintve létezik filmre vett valódi szenvedély, összeállítottunk egy listát, rajta tíz olyan erotikus pillanattal, amely az intimitást gyönyörűen tükrözi, és kellőképpen értékeli a jó szexet.

olvass tovább

Csak kapkodjuk a fejünket: megint egy új márkának örülhet minden smink mániás: L.O.V

  • 2016. november 26.

Milyen az igazi L.O.V. nő? A saját stílusát követi. Szenvedélyes, szereti és megéli nőiességét. Érdekes, sokoldalú személyiség, inspiráló, tele empátiával, a szíve pedig aranyból van. Valódi szépsége belülről fakad, de szenvedélyesen szereti a kozmetikumokat és ismeri az újdonságokat. Igazi mestere a világok közötti egyensúlyozásnak: üzletasszony, anya és kozmopolita és megállja a helyét szerepeiben. És milyen a hozzá illő smink?

olvass tovább

A mozgás művészete: Lélegzetelállító fotósorozat profi táncosokról

  • 2016. október 06.

Az NYC Dance Project egy olyan kezdeményezés, amelynek célja, hogy bemutassa a tánc és a táncosok mágikus világát. Ennek hátterében Ken Browar, divatfotós és felesége, Deborah Ory, táncos/fotós áll – a The Art of Movement, azaz a mozgás művészete nevet viselő könyvük hamarosan megjelenik, telis-tele szenvedélyüknek hódoló táncosok magával ragadó képeivel.

olvass tovább

30 legcoolabb outfit, amit látnod kell a Milánói Divathétről

Párizs előtt az olasz divatfellegvár a kedvencünk. Mert a Moschino, a Dolce&Gabbana, a Marni, a Gucci, a Prada és az Etro-ház mindig elképesztően szenvedélyes és brutálisan izgalmas kollekciókat vonultat fel, de olyanokat, hogy a szánk is tátva marad. Arról nem is beszélve, hogy a Moschino a jövő évi szezonra olyat dobott, amilyet eddig még senki: felidézte a kilencvenes évek papír-öltöztetős játékbabáit, és konkrétan úgy tervezte meg az öltözeteket, mintha papírruhák lennének. Zseniális.

olvass tovább

„Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell!

  • 2016. szeptember 13.

Erdélyi Annamária néhány évvel ezelőtt gondolt egyet és ülőmunkából váltott edzői karrier felé. Ma már aerobik oktató, személyi edző és az egyik legnagyobb fitneszterem vezető edzője, valamint az IWI nemzetközi fitnesziskola oktatója. Élő példája annak, hogy hogyan lesz egy szenvedélyből karrier. Ennek apropóján beszélgettünk vele.

olvass tovább