Kulcsszó keresés /


A nyári szünet gondjai

  • 2014. július 08.

Közel három hónap az iskolai tanítási szünet, és gyakran az óvodák is bezárnak felújítás, nagytakarítás vagy egyéb technikai okok miatt egy hónapra is, akár. Nem kis terhet ró ez a családokra, mindig nagy kérdés, hogy a szabadságolások hogyan alakulnak, ki mikor tudja a munkából kivonni magát. Nem várható el a munkáltatótól, hogy a gyerekes dolgozónak kedvezzen, bár a jóléti társadalomban ez természetes lehet, mint akár gyerekbarát munkahelyek létrehozása is. Amíg nem így van, a konfliktusok beárnyékolják a nyári hétköznapokat.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 21.

  • 2014. június 21.

A mai napon a Nyári Napfordulón, bocsáss meg mindenkinek, kérj bocsánatot, és bocsáss meg önmagadnak is.Így leszel Szabad és megújulhatsz. Ma rendezkedj, intézkedj, mozogj a szabadban. Napi megerősítés: megbocsátással elengedlek és felszabadítalak,hogy mindenki tovább léphessen a szabadság és a szeretet útján.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 16.

  • 2014. június 16.

A mai napon mutass szeretetet a körülötted élő nők iránt, akkor is ha te is nő vagy. Ma tervezd meg, hogyan lehetne az életed szabadabb, kötetlenebb. Napi megerősítés: a szeretetet, szabadságot, boldogságot választom, minden körülmények között.

olvass tovább

Mini fürdőruha trend

  • 2014. június 02.

Júniusban élvezhetjük a nap melegét, bizonyára már túl vagyunk az első fagyizáson is, kezdődik a nyári szünet, és ha szerencsénk van tervezgetjük a nyaralást a családdal. A nyár a színekről, a szabadságról, a kikapcsolódásról és a gyerekeknek leginkább a pancsolásról szól, igyekezzünk hát minden percét kihasználni, és ne feledkezzünk meg a gyerkőcöknek sem beszerezni a megfelelő kellékeket, így leginkább a fürdőruhát! Íme az idei évből néhány szuper menő kollekció!

olvass tovább

A megcsalásról

  • 2014. április 19.

Létezik még megcsalás a szó klasszikus értelmében? Létezhet egy olyan világban, ahol folyton cseréljük a partnereinket, ahol a szexualitásban olyan fokú szabadságot élhetünk meg, amilyet csak szeretnénk? Amikor teljesen hétköznapi dolognak számít, hogy a párok swinger klubok-ba járnak és az együttlét nem feltétlenül két ember magánügye?

olvass tovább

Tóth vera: A valódi szabadságról

  • 2013. október 18.

Nem igazán akarjuk az igazságot mi, emberek. Az élet felelősségei és nehézségei elől menekülve szinte biztos, hogy nem lesznek könnyebbek a mindennapok harcai, sőt, csak jobban felgyülemlik a sok felesleges léleklimlom.

olvass tovább

Most akkor passzol a kékhez a zöld?

  • 2013. július 31.

Kék az ég és zöld a fű. Kék a tenger. Meg persze zöld is. Nem véletlen, hogy ezek a nyár kedvenc színei, hiszen a természet közelsége, a szabadság-érzés mindannyiunkban benne él. Érdekes párhuzam, hogy vajon öltözködésnél hogy is állunk ezekkel a színekkel.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 24.

  • 2013. június 24.

A mai napon fejezz be mindent, ami függőben van, elintézetlen, és amire szükséged van, megkapod. A mai nap a kötelezettségek lerendezéséről, a szabadságról,önálló döntések hozataláról szól. Napi megerősítés: Nyugalom van bennem, minden ügyem a számomra Legfőbb Jó szerint alakul.

olvass tovább

Nati jelenti a Napos partról

  • 2013. június 19.

Divatszerkesztőnk bolgár leány létére Bulgáriában tölti a szabadságát és meglepett bennünket egy képes élménybeszámolóval. Fogadjátok szeretettel ezt a csodás kis képeslapot a tengerpartról.

olvass tovább

Folytatódik a múzeumnegyed tervezése

  • 2013. június 03.

Folytatódik a Városligetbe tervezett múzeumnegyed tervezése, június végén írják ki a ligeten belüli elhelyezés ötletpályázatát, ahol már megadják majd a legfontosabb paramétereket, négyzetméterben - mondta el Baán László miniszteri biztos, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója a Népszabadságnak.

olvass tovább