Kulcsszó keresés /


Frissítő páros elfoglalt férfiaknak

  • 2016. július 19.

Napjaink elfoglalt férfijai folyamatos pörgésben vannak. Próbálnak egyensúlyozni a munka, a család és a sportos életmód között. Reggel edzés, 8-10 óra az irodában, az este pedig a családé és a barátoké. A feszített tempó megköveteli a folyamatos frissességet és olyan termékeket, amelyek biztos társként segítik őket a mindennapokban. Az Amway megújult HYMM termékcsaládja különleges összetevőkkel és karakteres illattal teszi igazi élménnyé a napi rutint.

olvass tovább

Szoknyadivat, avagy 5 tavaszi darab, amit imádunk

  • 2016. május 09.

A tavasz egyet jelent a szoknyaszezonnal. Még a sportos stílus képviselői is elcsábulnak ilyenkor, és találnak az ínyükre való darabot, amelyben bárkit lehengerelnek. Lássuk, mi az az öt trend, amelynek idén nem tudunk majd ellenállni!

olvass tovább

Kurvák addig lesznek, míg férfiak és rossz kapcsolatok

R.-t korábban ismertem meg, mikor anyagot gyűjtöttem egy születendő regényemhez. Ez a barátság is furcsán köttetett, mint sok más ismeretségem. Rendszerint telefonon beszélünk R-rel. Hosszú idő után ma találkoztam vele először. Jól nézett ki, mint mindig. Magas, sportos, vékony. Látszott rajta, hogy sokat tesz a formájáért.

olvass tovább

Tavaszi edzős szettek - hogy újra lendületbe jöjj

Mind tudjuk, hogy néha egy új edző cipő, egy új szett vagy sportos kiegészítő lehet az, ami meghozza a kedvet a mozgáshoz. A tavasz beköszöntével, most, hogy vége a téli, lustálkodós hónapoknak, néhány új sportöltözettel készültünk azoknak, akiknek motivációra lenne szükségük a mozgás elkezdéséhez, vagy lendületes folytatásához.

olvass tovább

Rafael Nadal lett a Hilfiger Bold arca!

  • 2015. december 10.

És micsoda tökéletes választás! Az illat sportos, friss és citrusos erőt sugalló, de persze az érzékekre is maximálisan hat.. A modern szenvedélyes és életigenlő férfiak részére készült. A képek pedig magukért beszélnek,és bizony a videot is érdemes megnézni....

olvass tovább

Szabadság két keréken

  • 2015. december 07.

Körbebiciklizni a Balatont igazi bakancslistás program. A 210 km-es körút bámészkodós, családos, természetjárós, strandolós tempóban legfeljebb egy hét, sportosabb, kalóriazabáló iramban nagyjából 3 nap, de a versenyző típusok reggeltől estig is letekerhetik.

olvass tovább

Bmw tesztelésen jártunk - interjú Sütő Enikővel

  • 2015. április 03.

Sütő Enikő hétvégén tesztelte a BMW 2-es Active Tourer gyönyörű modelljét, ami - bár kívülről nem éppen tipikus sportkocsi benyomását kelti, belülről mégis visszaköszön a BMW-re jellemző sportos elegancia. Elsősorban arra voltunk kíváncsiak, nőként hogyan tudta kihasználni az autó nyújtotta előnyöket.

olvass tovább

Mini Outfit - Szabadtéri játék

  • 2014. április 04.

Az időjárás végre lehetővé teszi, hogy sokkal több időt töltsünk a szabadban. Nagyokat sétálunk. Beszippantjuk a tavaszi virágok illatát. Szaladgálunk a réten. És végre újra hempereghetünk a fűben is. Egy ilyen szabadtéri játékra állítottuk össze Attila szettjét. A kék farmer és hozzá színben harmonizáló vászoncipő mellé egy színes, vidám inget választottunk. Az ing alkalmas viselet tavasszal, amikor még a rövid ujjú pólókhoz hűvös van, viszont a pulóverre már nincs szükség. A sportos mellény mindig egy remek kiegészítője a tavaszi szettnek, ha hirtelen elbújik a nap.

olvass tovább

Egy konty minden alkalomra

  • 2014. március 16.

Munkába, bulira, vacsorához, hétvégi ebédhez, elegánsan vagy sportosan, a konty mindig jó választás. Praktikus, egyszerű, könnyen variálható és komolyabb előmunkálatokat sem igényel. A hajfánk úgy egy évig menő is volt, de most már ideje elhagyni, helyette használjuk a kreativitásunkat. Íme egy gyors és könnyű módszer a holnapi frizurádhoz.

olvass tovább