Kulcsszó keresés /


A Cargomoda sztorija

  • 2011. augusztus 04.

Két évvel ezelőtt egy srác a magyar tél elől Spanyolországba menekült hogy aztán ott három hónapig önkénteskedjen. Egy barcelonai városnézés alkalmával meglátott egy Maians cipőt egy kirakatban és teljesen beleszeretett.

olvass tovább

Tous!

  • 2011. április 18.

2011-ben Kylie Minogue után a spanyol szépség, Jennifer Lopez népszerűsíti a Tous ékszercég tavaszi kampányát.

olvass tovább

Scarlett Johansson és a Mango 2010 őszi/téli kollekciója

  • 2010. november 16.

Itt a szezon, tehát nem árt felfrissíteni egy kicsit az emlékezetünket, így utazzunk egyet a spanyol márka háza tájára is, ahol, mint közismert, a Golden Globe díjas színésznő sepregeti a cég a portáját, immáron másfél éve. Johanssonnak persze nem áll idegenül a feladat, azóta is képviseli az "igazi" Mango nőt.

olvass tovább

Új kollekció Bershkától

  • 2010. március 29.

A nagy népszerűségnek örvendő spanyol Bershka, bemutatta 2010-es tavaszi-nyári kollekcióját. A Bershka az Inditex csoport legfiatalabb márkái közé tartozik. 1998-ban alapították. Azóta mintegy 600 üzletet nyitottak 42 országban, köztük Magyarországon is.

olvass tovább

Asztúria

  • 2009. május 19.

Spanyolország egy kicsit elhanyagolt területével fogunk ma foglalkozni, az Asztúriai Hercegséggel. A kicsiny, északi, az Atlanti-óceán partján található tartomány számos kincset tartogat azoknak, akik nem feltétlenül csak a homokos tengerparton akarnak elterülni.

olvass tovább

Rum és salsa

  • 2008. október 06.

Puerto Rico kellemes keveréke a spanyol és amerikai kultúrának. Sok száz évnyi spanyol uralom meghagyta nyomát az építészeten, a konyhán, a zenén - az utóbbi időszak amerikai fennhatósága pedig magával hozta a fejlődést, és a jólétet...

olvass tovább