Kulcsszó keresés /


A szakállas nő felforgatta Európát

  • 2014. május 13.

Ha léteztek eleddig még kételyek az évtizedes múltra visszatekintő Eurovíziós Dalfesztivál műfaji hovatartozását illetően, hát tegnap csattanós választ kaphattunk a kérdésre az osztrák Conchita Wurst által. Mert hova is tegye a gyanútlan szemlélő ezt az országokon átívelő produkciót, ha gyors egymásutánban váltja egymást a színpadon a litván tenor egy olasz áriával, az aggok házából ideiglenesen eltávozáson tartózkodó, orosz matrjoska babák valami balaljka rákkendrollal, letűnt idők kivénhedt exsztárja angolhonból, ki utolsó esélyt kapott egyetlen slágerének végső lökést adni?

olvass tovább

A perfekcionizmus mérgező hatásai - és minden, amit ezek miatt teszel

  • 2014. március 21.

A perfekcionizmus egy létező dolog, amely az egyént arra készteti, hogy mindig tökéletesnek kell lennie. Nem képes elfogadni semmi középszerűt, vagy bármit, amit kevesebbnek ítél meg a tökéletesnél. Keményen bírálja önmagát és ezzel sokszor pont azt az egészséges kontrollt veszti el, amely a mentális jóléthez szükséges. Ha a következőket tapasztalod magadon, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy nálad is fennáll a perfekcionizmus, mint toxikus probléma.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. január 21.

  • 2014. január 21.

A mai napon engedd a dolgokat a maguk útján haladni, hagyd a tudatos kontrollt, ne agyalj, pihenj és engedd meg, ami jön. Ma holisztikus programokat tervezz, egészséged ápold. Napi megerősítés: erős, egészséges, ideális a testem, amelyben élek.

olvass tovább

A Rolling Stones szaxofonosa Budapesten!

  • 2013. október 03.

A Balázs Elemér Group új felállással mutatkozik be október 9-én a MOM Kulturális Központ színpadán. A The New BEGinning valami új, valami nagyon izgalmas dolog kezdete. Az este számtalan meglepetést is tartogat, többek között élőben hallhatjuk Tim Riest, a Rolling Stones szaxofonosát! Balázs Elemérrel beszélgettünk a közelgő lemezbemutató alkalmából!

olvass tovább

Sexy Rock&Roll

  • 2013. szeptember 25.

Yasmin le Bon a spanyol Elle októberi divatanyagában próbálja meg átadni a glamrock életérzést. Úgy hisszük, mindez sikerül neki. A jelszó: Rock&Roll can never die!

olvass tovább

Vigyázat, támadnak a trollok!

  • 2013. augusztus 27.

Bunkók, tahók, energiavámpírok. Mindenhol ott vannak: a szomszédban, a munkahelyeden, a közösségi oldalon. Beszólnak, fanyalognak, a kákán is csomót keresnek, sértegetnek, mocskolódnak. És te vagy a célpontjuk. Hatásos védekezés? Van. Persze, nehéz, mert – hiszen érző szívű ember vagy – fáj, amit csinál.

olvass tovább

Hogyan segíti a bőr regenerációját a dermaroller kezelés?

  • 2013. július 30.

Az idő előrehaladtával a bőrön ráncok, hegek, pigmentfoltok és striák jelennek meg, bőrünk könnyen megereszkedhet és petyhüdté válhat. A modern orvosesztétikának természetesen már erre is van megoldása. A dermaroller kezelés egyre népszerűbb a szépség világában, egy bámulatos eszköz, mely hatékonyan segíti a bőr regenerációját. A kezelés által bőrünk fiatalos, feszes és ragyogó lesz.

olvass tovább

Napi Üzenet - május 13.

  • 2013. május 13.

A mai napon, figyelj arra, hogy hagyd az életed a maga útján menni, ne légy folytonosan kontroll alatt. Ma minden vizes tevékenység, vízkúrák, háztartás, mosás, megtisztulás. Napi megerősítés: Elengedem a kontrollt, ezért minden a lehető legjobban alakul, úgy, ahogy szeretném.

olvass tovább