Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viseld a piros színt ősszel

  • 2017. október 03.

Ősszel kifejezetten szeretünk sötét színeket viselni, fekete és szürke jöhet minden mennyiségben. Viszont mindezt nem árt néha feldobni egy-egy vidámabb színnel, mi pedig ebben az esetben a pirosra szavazunk. Stílusos, csinos és szexi, mutatjuk is, hogy hogyan érdemes beilleszteni az összeállításunkba!

olvass tovább

Smink tipp: füstös szemek egy kis pirossal fűszerezve

  • 2017. szeptember 28.

A kivörösödött szem még mindig nem divat (pedig így mennyivel egyszerűbb lenne a dolgunk időnként a rohanós hétköznapokon), azonban a füstös szem egy kis vörös vagy piros szemhéjpúderrel feldobva abszolút trendi idén ősszel és télen. Elsőre talán furcsának tűnik az ötlet, pedig valóban különleges sminket lehet így készíteni, és azért, hogy ezt bebizonyítsuk, össze is állítottunk egy inspiráló galériát.

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a piros színt

  • 2017. július 18.

A piros szín az, amivel akár sminkről, akár ruhadarabokról van szó, egészen biztosan kitűnhetünk a tömegből. Azonban éppen emiatt nem olyan könnyű viselni, és többször is meg kell gondolnunk, hogy mivel kombináljuk. Ehhez hoztunk most tippeket, hiszen az egyik legmegnyerőbb, és egyben legkényesebb színről van szó!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek esküvőkre

  • 2017. július 06.

A nyár egyet jelent az esküvőszezonnal, ahol bár bizonyos szabályokat - mint például hogy nem viselünk fehéret, feketét és pirosat- be kell tartanunk, mindannyian arra szoktunk törekedni, hogy minél csinosabban jelenjünk meg barátaink vagy családtagjaink nagy napján. Most ehhez hoztunk néhány stílusos és inspiráló összeállítást!

olvass tovább

4 étel, ami felveszi a harcot az öregedés és a napégés ellen

  • 2017. június 14.

Nyáron nagyon kell magunkra vigyáznunk, hiszen az erős napsütés miatt megéghet a bőrünk, ami nem csak csúnya pirosságot, de más káros hatásokat is von maga után. Összegyűjtöttünk neked olyan ételeket, amik antioxidánsokban gazdagok, ezért megóvnak a leégéstől, és egész napra hidratálnak.

olvass tovább

Stílusiskola: Így viselj piros színt

  • 2017. június 13.

A piros szín mindig is a nőiességet tükrözte. Szerencsére az idei, nyári szezonban bőven találunk piros színű darabokat a boltokban. Hiszen a nyár egyik slágerszíne lesz. Lapozzátok át képgalériánkat!

olvass tovább

10 ok, amiért szeretjük az epret

  • 2017. május 29.

Az alma és a déli gyümölcsök után kiéhezve már nagyon vártuk az első friss hazai gyümölcsöket és végre, végre, végre itt az eperszezon! A mai összefoglalónkat ennek a csodás kis piros finomságnak a dícséretére szenteljük.

olvass tovább