Kulcsszó keresés /


Olimpiai party

  • 2014. február 19.

Ugye téged is magával ragadott a Szocsiban megrendezésre kerülő téli olimpia láza? Még ha nem is vagy kifejezetten sportrajongó, akkor is magával sodornak az eredményekről szóló hírek, és a környezetedben legalább 1 ember biztosan él-hal valamelyik sportág iránt. De mi a teendő, ha éppen a közvetlen környezetedben van eme személy és netán még ünnepnap is közeleg a számára? A válasz egyszerű, lepd meg egy vagány olimpiai party-val. Képgalériánkból kiderül az is, hogyan.

olvass tovább

Fancy, sznob, trendi? Ott a helyünk!

  • 2014. február 13.

Dívik mostanság egy modern kori busójárás a belbudai elit körében, egyfajta 21. századi zarándoklat, ha úgy tetszik, nevezetesen az Etyeki borturnézás. Megfejthetetlen, hogy milyen érzelmek dúlnak a háttérben, de a felső fancy tízezer immáron négyszer egy évben Etyekre cseréli a pre-party helyszínét a jól megszokott Gozsdu-Bazilika-Symbol bermuda háromszög helyett.

olvass tovább

Dekor ötletek szilveszterre

  • 2013. december 30.

A karácsonyi ünnepek még szinte el se múltak, és újból itt egy lehetőség, hogy kidekoráljuk a lakást, pláne ha vendégeket várunk az év utolsó nagy bulijába.

olvass tovább

Mai mosoly: önkiszolgáló tonhalsaláta

  • 2013. augusztus 19.

Ez egy olyan étel amit a legjobban az anyukák fognak szeretni, és nem csak azért mert nagyon egészséges összetevők vannak benne, hanem mert óriás adagban készíthető, és 3-4 napig hűtőben eltartható. Hétvégén piknikezéshez pikk-pakk bedobozolható, és a legjobb az benne, hogy előre elkészíthető. Mondjuk egy nyári grillpartynál ez nagy előny.

olvass tovább

A kevesebb több

  • 2013. március 11.

A legtöbb hölgy azt gondolja, hogy az évek során már elsajátította a sminkelés művészetét. Ez főként a most húszas éveit taposó generációra érvényes, akik a party make-up összes létező fajtáját a tökélyre fejlesztették. No de mi a helyzet a dolgozó nővel?

olvass tovább

Hiúságok vására

  • 2013. március 03.

Emberközeli pillanatok a földkerekség legrangosabb rendezvényének legnívósabb bulijáról, a Vanity Fair Oscar Party-ról. A helyszín a legendás Sunset Tower Hotel Los Angelesben. A szereplők pedig olyasvalakik, akikre nap, mint nap egy fél világ kíváncsi.

olvass tovább