Kulcsszó keresés /


A kevesebb több

  • 2013. március 11.

A legtöbb hölgy azt gondolja, hogy az évek során már elsajátította a sminkelés művészetét. Ez főként a most húszas éveit taposó generációra érvényes, akik a party make-up összes létező fajtáját a tökélyre fejlesztették. No de mi a helyzet a dolgozó nővel?

olvass tovább

Hiúságok vására

  • 2013. március 03.

Emberközeli pillanatok a földkerekség legrangosabb rendezvényének legnívósabb bulijáról, a Vanity Fair Oscar Party-ról. A helyszín a legendás Sunset Tower Hotel Los Angelesben. A szereplők pedig olyasvalakik, akikre nap, mint nap egy fél világ kíváncsi.

olvass tovább

Hamvai PG a belső harmóniáról

  • 2012. december 03.

Létezik egy cirkusz, ahol a közönség táncol örömében, a porondmester fején baseball sapka, hóna alatt csivava. Ha megálmodhatna egy idilli szórakozóhelyet, Hamvai PG ilyet nyitna Miamiben. Persze a sikeres magyar DJ élete enélkül is álomszerű.

olvass tovább

A legszebb kánikularuhák

  • 2012. július 12.

Ebben a melegben nagyon nehéz öltözködni. Munkába, buliba, hétköznapokra...de legfőképpen eseményekre. Itt az esküvő szezon, és a kerti partyk is elszaporodtak. A lenge nyári ruhák pedig már teljes ár alatt is beszerezhetőek!

olvass tovább

Judith Leiber a luxustáskák királynője

  • 2012. március 30.

Judith Leiber a legnevesebb alkalmi táskatervező napjainkban. Nincs olyan vörös szőnyeges esemény, hogy ne legyen jelen valamelyik sztár kezében egy Judith Leiber darab, de ez nem is csoda, mert az összes táskája mestermű. Íme a 2012-es tavaszi kollekció.

olvass tovább