Kulcsszó keresés /


Újdonság a divatvilágban!

  • 2015. április 14.

Ma mutatják be a Calzedonia 2015-ös bikinikollekcióját Veronában 19:30-kor. Ebben semmi meglepő sincs, de az új modellek mellett óriási innovációval rukkolt elő a márka, ugyanis tudod ki lesz ott? Bizony, Te!

olvass tovább

Részeg modellekkel sokkol a magazin

  • 2014. november 06.

Megszokhattuk, hogy a divatvilágban olykor elgurulna a gyógyszer. Igaz, muszáj időről időre felkavarni az állóvizet. A tervezők, fotósok, stylistok elmebeteg ötleteikkel a figyelemfelkeltésre, sőt, olykor egyenesen a polgárpukkasztásra törekszenek. És sikerrel járnak.

olvass tovább

Így öltöznek a Victoria’s Secret modellek a hétköznapokban

  • 2014. október 29.

A Victoria’s Secret modelljeinek szinte munkaköri előírás a tökéletesség, hiszen falatnyi fehérneműkben kell végigvonulniuk a mindig óriási figyelemmel kísért bemutatón. Mivel legtöbbször kevés ruhában látjuk őket, ezért most vessünk egy pillantást arra, hogy hogyan öltözködnek a kifutón túl!

olvass tovább

10 sokkoló botrány és tragédia a divat világából

  • 2014. október 17.

A divat világa sokunk számára makulátlan, mesebeli helynek tűnhet, pedig a fényűzés mögött gyakran sötétebb van, mint gondolnánk. A tervezők, a fotósok, vagy éppen a modellek ugyanúgy követnek el súlyos hibákat vagy esnek bűncselekmények áldozatául, mint bárki más, sőt – a reflektorfényben talán még a szokásosnál is nagyobb eséllyel történnek tragédiák.

olvass tovább

PIN-UP történelem

  • 2014. szeptember 05.

A manöken- és fotómodell szakma ma is a legkeresettebbek közé tartozik. Melyik lány ne álmodna arról, hogy egy nap az újságok címoldalukon közlik fotóját?

olvass tovább

A gömbölyded idomok meghódítják a divatvilágot

  • 2014. szeptember 03.

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a modellszakma csak és kizárólag a sovány lányok birodalma, ahol 36-os méret felett nincs élet és minden a folyamatos koplalásról szól. Pedig ez régóta nem így van – noha a kifutókon alapvetően valóban az S-es kategória uralkodik, egyre több tervező szeret teltebb idomokkal megáldott hölgyeket is felvonultatni. A plus size mozgalom szépen lassan kinövi magát, külön ügynökségek alakulnak a modellek számára, kampányok szerveződnek a “valódi nő” fogalom köré.

olvass tovább

Összecsukható kerékpár - a jövő generáció választása

  • 2014. augusztus 07.

Beszéljünk kicsit a mindennapi életünket kényelmesebbé tevő folding vagyis összecsukható kerékpárokról. Itt is igaz minden alapvető kerékpár vásárlási tanács: 20-60.000 Ft-ért még nem kapjuk meg a legmagasabb kategóriát, sőt a komolyabb márkákból a belépő modellek is ennek a többszörösébe kerülnek.

olvass tovább

Conchita szupermodellek között a kifutón

  • 2014. július 14.

Jean Paul Gaultier mindig is híres volt megbotránkoztató show-elemeiről, ezért egyáltalán nem volt meglepő, hogy legfrissebb haute couture kollekciójának meglepetésmodellje Conchita Wurst lesz. Vitatkozni kár volna a szóban forgó jelenségen, mert a ruhaköltemények magukért beszélnek. Tekintsétek meg a teljes bemutatót!

olvass tovább