Kulcsszó keresés /


Előrejelzés: fesztiváltrend

  • 2014. április 25.

A kaliforniai Coachellát akár az idei fesztiváltrendek beharangozójának is tekinthetjük. A vitathatatlanul erős fellépőgárda mellett a két hétvégén át tartó rendezvény illusztris vendéglistájáról is híres: a celebvilág apraja-nagyja tiszteletét teszi, színészek, zenészek, modellek, reality-sztárok vonulnak ki, hogy kiengedjék a fáradt gőzt, mindezt a kamerák kereszttüzében, büszkén megmutatva laza, felszabadult oldalukat.

olvass tovább

Hogyan legyünk szupermodellek?

  • 2014. január 09.

Kajdi Csaba a Visage Modellügynökség vezetőjeként olyan világhírű modelleket indított el az elmúlt években a siker útjára, mint Mihalik Enikő, aki 2009-ben a Victoria’s Secret Fashion Show színpadán is bizonyított, és olyan divatmagazinok címlapján tűnt már fel, mint a V Magazine vagy a Marie Claire. A világot jelentő deszkák és a hírnév azonban közelebb van a fiatal lányokhoz, mint gondolnák.

olvass tovább

24 karátos csocsó

  • 2013. december 18.

A csocsó asztalok általában a kollégiumi szobák vagy társalgók kellékei. A Teckell cég által gyártott prémium modellek más környezetbe pályáznak.

olvass tovább

Erotika és topmodellek nélkül

  • 2013. november 30.

A Pirelli cég idén Helmut Newton 1986-ban készült képeivel illusztrálja a 2014-es naptárát. A fekete-fehér fotók meglepőek és szokatlanok az erotikáról és topmodellekről ismert naptárban.

olvass tovább

A modell história

  • 2013. október 14.

Az Intimissimi, a márka születése óta IT-modelleket ajándékoz a divatvilágnak. A legismertebb szupermodellek közül sokakat a finom fehérneműiről ismert cég fedezett fel, többek között Irina Shaykot, aki az Intimissimi nagyköveteként 2005-ben került be a divatforgatagba.

olvass tovább

Ovisokkal kampányol Karen Walker

  • 2013. október 04.

Karen Walker szeptemberben bemutatott napszemüveg kollekcióját most az óvodáskorú 3-5 éves lurkók reklámozták be. A tervezőnőről tudni kell, hogy minden évben szereti egyedi, különleges modelleken keresztül népszerűsíteni kampányfotóit, most a kicsikre esett a választása. Az idei darabokat 4 féle fazonban szerezhetjük be, mint a Rowdy, Undreground, Siouxsie vagy Peek-A-Boo.

olvass tovább

A vicces modell New Yorkban

  • 2013. július 11.

Cara Delevingne-t a DKNY őszi kampányához fotózták, hol máshol, mint New York utcáin. A gumiarcú vicces manökenlány jelenleg az egyik legfoglalkoztatottabb személyiség a modellek táborában. Talán azért, mert tényleg annyira vicces? :)

olvass tovább

Miu Miujság?

  • 2013. július 08.

A Miu Miu ezen kollekciója egyébként is kedvencünk. Kicsit olyan, mintha visszaemlékezhetnénk a Váratlan utazásra, hisz a gyerekkorunkból ismert sorozat jellegzetes alakjainak ruháira hajaz Miuccia Prada kollekciója. A modellek közt pedig Adriana Lima és Georgia May Jagger foglal helyet. Nincs is több kérdésünk. Enjoy!

olvass tovább

Babamodell világ

  • 2013. június 06.

A babamodell szó hallatán nagyon megoszlanak a vélemények. Egyesek irigykednek, mások örülnek, és vannak, akik ellenzik. Szerencsére Magyarországon a baba- és gyermekmodellek igényes újságokban, katalógusokban, reklámfilmekben, vagy épp televíziós műsorokban jelennek meg a leginkább és nem tesszük ki őket közhely tárgyának, mint azt Amerikában teszik bizonyos szépségversenyeken. De térjünk vissza a siker sztorikhoz!

olvass tovább

Lakkozd a bikinidhez a körmöd

  • 2013. május 28.

Igazi istennőt varázsol viselőjéből ebben a szezonban is a Triumph fürdőruha kollekciója. A lenyűgöző színekben pompázó modelleket a világ legkülönbözőbb kultúrái ihlették, Afrika vibráló színeitől kezdve, St. Tropez pezsgő hangulatán át, Bora Bora trópusi szellőjéig. A modellek forradalmi anyagok felhasználásával készültek, igazán trendi kivitelben.

olvass tovább