Kulcsszó keresés /


Minden, ami Marilyn Monroe

  • 2012. február 14.

Bár Norma Jane örök, és stílusa mindmáig követendő, így újabb MM hullám várható minden fronton: a divat, a kiegészítők, a lakberendezés és akár a zenék terén is.

olvass tovább

Vintage at home

  • 2012. január 30.

Divat téren már évek óta hódít ez az irányzat, a vintage darabok egy különleges hangulatot sugallnak, valami régi és nemes hangulatot, egy számunkra ismeretlen korból. Miért is ne lehetne ezt a hangulatot átültetni az otthonunkba?

olvass tovább

Így hozz létre ZEN stílusú fürdőszobát!

  • 2011. november 25.

A zen stílus ügyesen ötvözi a kifinomultságot és az egyszerűséget, a tervezettséget a spontán dolgokkal: egy nyugodt hely, ahol könnyű ellazulni és feltöltődni. Bár leginkább a minimál stílushoz áll közel, számomra igencsak mást jelent: egy emberközeli, barátságos minimált.

olvass tovább

A meleg otthon színei

  • 2011. október 25.

Már javában benne vagyunk az őszben, de még egyáltalán nem késő az otthonunkat - a természethez hasonlóan - őszi színekbe öltöztetni. Használjuk hát a színek erejét!

olvass tovább

Bonvino: ha kicsit bátrabb lennél, ilyen lenne az otthonod

  • 2011. szeptember 02.

A Bonvino bor- és aktívhotel belsőépítészeti koncepcióját a szálloda nyújtotta borélménnyel párhuzamosan fejlesztette a hotel menedzsmentje és a budapesti Geppetto stúdió. Ennek köszönhető az az egység, amelyet a hotel szolgáltatásai, borélmény-kommunikációja és a belsőépítészet alkot.

olvass tovább

Feng shui a lakásban. I. rész

  • 2011. július 06.

A színek serkentenek és energiával töltenek fel minket. Megérzéseinkre hagyatkozva, mindig tudjuk, melyik nap, melyik szín van ránk a legjobb hatással, melyik passzol a legjobban a hangulatunkhoz. Ugyanez igaz a belső építészetre is. Hogyan teremtsünk harmóniát a lakásban?

olvass tovább

Loft 24-7 - Sao Paulo, Brazília

  • 2011. június 16.

Mindannyian olyan helyen szeretnénk élni, ahol egész évben kellemes az idő odakint. Ahol bent, a házban ugyanolyan a klíma, mint kint. A Sao Paulo-i Fernanda Marques-nak sikerült ezt megvalósítania – a rezidencia neve pedig Loft 24-7.

olvass tovább

Hot Design Mirrors

  • 2011. május 03.

Az Ágy,asztal,tévé ezúttal a nők által (is) birtokolt lakásokba kalandozik, legalábbis bennünk még él a sztereotípia (vagyis inkább elvárás), egy férfi legfeljebb a borotválkozás közben nézegeti magát. Itt viszont minden a tükörről szól, ami ugye nem hazudik, kivéve ha épp az a cél vele.

olvass tovább

Húsvétre hangolódás

  • 2011. április 19.

Benedek ezúttal a húsvéti készülődéshez nyújtott segítséget, mármint lakberendezésileg. Dekorációk, nyuszik, tojások, virágok mindenhol. Locsolók, ittas locsolók, szóda és sonka mellé kiváló tanácsok következnek.

olvass tovább

Inspiráló káosz és matrjoskák

  • 2011. április 04.

Káosz, inspiráció, és színkombinációs tanfolyam a mai adag Benedektől. Meglepő ötletek, még meglepőbb eredmények egy egészen kicsinyke házimunkával, avagy mindenki lehet egy picit lakberendező. Vagy csak annak képzelheti magát.

olvass tovább