Kulcsszó keresés /


Legyen idén nyugodt és vidám kikapcsolódás az ajándékbeszerzés!

  • 2015. november 18.

Karácsony közeledtével óhatatlanul ránk tör minden évben a pánik, hogy kinek mit vegyünk a fa alá, amivel tényleg örömet szerezhetünk szeretteinknek. A heteken át tartó ajándékbeszerzés végére pedig holtfáradtan, fásultan és zaklatottan éppen csak túléljük az ünnepeket, ahelyett, hogy szívből élvezni tudnánk. A brands.hu azonban megoldást jelenthet erre a problémára, hiszen egy helyen, online találhatunk mindenki számára valami igazán személyre szóló, különleges ajándékot.

olvass tovább

Szeptemberi programajánló

Vége a nyárnak hivatalosan is, de ez még nem azt jelenti, hogy ne lehetne jobbnál-jobb programokkal megtölteni a naptárunkat. Ugyanis az ősz első hónapja is tele van lehetőségekkel, mind a kültéri, mind a beltéri programok kedvelőinek. Lássuk, miket kínál nekünk Budapest erre a hónapra.

olvass tovább

Soundra jöttek a röpis lányok

  • 2015. július 13.

A magyar női röplabda válogatott 28 év után kijutott a szeptemberi Európa-bajnokságra, így a lányok egész nyáron edzőtáborban vannak, semmi nyaralás, semmi buli. Épp csak a kéthetes júliusi szünetben van ez alól kivétel. A csapat két tagja jól ki is használta ezt, Dobi Edina és Szakmáry Gréta a Balaton Soundot választotta kikapcsolódásnak.

olvass tovább

Top 10 nyári úti cél

  • 2015. július 06.

A tél a munka, a nyár pedig a kikapcsolódás időszaka. Európa sistergő városaitól kezdve Amerika fehér homokos tengerpartjain át, határ a csillagos ég. Összegyűjtöttük a világ 10 legnépszerűbb nyári vakációs helyszínét, amely érdekes módon mindössze egy európai várost tartalmaz.

olvass tovább

A 10+1 legjobb sláger nyaraláshoz

  • 2015. június 19.

Akármerre is visz az utad idén nyáron, egy biztos: a jó zene mindig fokozza a hangulatot! Most összegyűjtöttünk 10+1 nyári olyan nyári slágert, amely kifejezetten a nyaraláshoz, a vízparthoz és a fergeteges partizáshoz kapcsolódik. Akár a strand felé tartó kocsiúton, akár a parton hűsölsz, mindegyik ideális választás a kikapcsolódáshoz!

olvass tovább

Elhajózunk mesevilágba

  • 2015. június 07.

Bár úgy tűnhet, hogy egy hajón tölteni a nyaralásra szánt időnket, csak a kiváltságosak tehetik meg, mégis egyre többen választják ezt a kikapcsolódási formát. A társaságok már nem csupán a nyugdíjasokra és a fiatal párokra gondolnak, a legtöbb szervezett út gyerekbarát, sőt számos olyan hajót is találunk, amelyekre elsősorban a családosokat várják. Körbeutazni a fedélzeten a világot még mindig egzotikusan hangzik, de ma már sokkal elérhetőbb vágyálom, mint korábban bármikor.

olvass tovább

Hogyan hódította meg a síelés Európát?

  • 2015. február 24.

Európa majd minden országába eljutottak Norvégiából a síelés eszközei, de a skandináv országoktól eltérően mégis más felszerelés és technika terjedt el. Ez az alpesi sí, amely egyre többeknek jelentett kikapcsolódást és sportot.

olvass tovább

Utazási tippek télre, gyerekkel

  • 2015. február 18.

Utazni mindenki szeret, főleg nyáron. Számtalan kikapcsolódási lehetőség van azonban a téli, hűvösebb időben is, viszont érdemes figyelembe venni egy-két szempontot az úti cél kiválasztásakor, főleg, ha pici baba vagy kicsi gyerek is van a családban. Ebben segít Kádár Tímea nagy tapasztalattal rendelkező idegenforgalmi szakember, én pedig készítettem egy letölthető táblázatot, hogy milyen ruhákat, kiegészítőket vigyetek magatokkal a gyerekeknek, ha télen utaztok!

olvass tovább

Designhotel Amszterdamban

  • 2014. november 04.

A holland sztárdesigner, Piet Hein Eek tervei alapján kialakított ipari létesítményben létrehozott luxus apartmanszállóban igaz, hogy maximum 2 éjszakát pihenhetünk, de akik szeretik az indusztriális stílust, azoknak kitűnő kikapcsolódást nyújthat ez a hotel.

olvass tovább

Mini fürdőruha trend

  • 2014. június 02.

Júniusban élvezhetjük a nap melegét, bizonyára már túl vagyunk az első fagyizáson is, kezdődik a nyári szünet, és ha szerencsénk van tervezgetjük a nyaralást a családdal. A nyár a színekről, a szabadságról, a kikapcsolódásról és a gyerekeknek leginkább a pancsolásról szól, igyekezzünk hát minden percét kihasználni, és ne feledkezzünk meg a gyerkőcöknek sem beszerezni a megfelelő kellékeket, így leginkább a fürdőruhát! Íme az idei évből néhány szuper menő kollekció!

olvass tovább