Designhotel Amszterdamban

  • 2014. november 04.

A holland sztárdesigner, Piet Hein Eek tervei alapján kialakított ipari létesítményben létrehozott luxus apartmanszállóban igaz, hogy maximum 2 éjszakát pihenhetünk, de akik szeretik az indusztriális stílust, azoknak kitűnő kikapcsolódást nyújthat ez a hotel.

olvass tovább

Mini fürdőruha trend

  • 2014. június 02.

Júniusban élvezhetjük a nap melegét, bizonyára már túl vagyunk az első fagyizáson is, kezdődik a nyári szünet, és ha szerencsénk van tervezgetjük a nyaralást a családdal. A nyár a színekről, a szabadságról, a kikapcsolódásról és a gyerekeknek leginkább a pancsolásról szól, igyekezzünk hát minden percét kihasználni, és ne feledkezzünk meg a gyerkőcöknek sem beszerezni a megfelelő kellékeket, így leginkább a fürdőruhát! Íme az idei évből néhány szuper menő kollekció!

olvass tovább

A kezdő kertészek 10 leggyakoribb hibája I.rész

  • 2014. május 17.

A kertészkedés sok tanulást és ismeretgyűjtést igényel, ennek ellenére kellemes kikapcsolódást jelenthet, remek stressz űző, így megéri a befektetett időt és energiát. Remek program lehet kicsiknek és nagyoknak: gyermekeinkkel könnyebben szerettethetjük meg a különböző gyümölcs- és zöldségféléket, valamint kiváló képességfejlesztő is egyben. Bár először bonyolult feladatnak tűnhet, kellő utánajárással és ismeretszerzéssel egy kellemes új hobbyt találhatunk, ha belevágunk a kertészkedésbe.

olvass tovább

Ha nyár, akkor tengerre!

  • 2014. május 01.

Vízparti kikapcsolódásra nem csak a szállodai lehetőségek biztosítottak, hanem új, még nem annyira elterjedt megoldást is érdemes keresni, hogy lenyűgözd párodat, ismerőseid, üzletfeleid.

olvass tovább

Álomutazás Budafokról

  • 2014. április 30.

Álomutazásra vágyik? A világ bármely részére is szeretne elutazni egy kis kikapcsolódásra, mi most megtaláltuk Önnek a tökéletes közvetítőpartnert.

olvass tovább

Karácsonyi kikapcsolódás

  • 2013. december 22.

Karácsonykor végre az egész család összegyűlik, és munka, rohanás és telefoncsörgés nélkül tölthetünk együtt pár napot a szeretteinkkel. A szürke hétköznapokban nem mindig jut időnk egymásra és a közösen szerzett élményekre. Összegyűjtöttünk pár vidám elfoglaltságot, amely garantált szórakozást nyújt majd az egész családnak.

olvass tovább

Tedd meg kétszer

  • 2013. augusztus 13.

Itt a hosszú hétvége, végre egy kis idő a pihenésre és kikapcsolódásra. De ne csak a pihenésről szóljon, az I Love Balaton 2x csapata egy remek programmal készült most Nektek hétvégére!

olvass tovább

Napi Üzenet - június 7.

  • 2013. június 07.

A mai napon gyűjtsd össze az erő tartalékaidat és gyorsítsd fel a vállalkozásaid és az üzleti életed. Ma törődj kicsit a kikapcsolódással is, ápold a kapcsolataidat. Napi megerősítés: Hatékonyság van az életemben és jó emberi kapcsolataim vannak.

olvass tovább

Vásárolj megfizethetetlen nyugalmat

  • 2013. március 18.

Álljunk meg egy pillanatra és gondoljuk át, mennyit vagyunk képesek az életünkből a tökéletes kikapcsolódásnak és a nyugalomnak szentelni. Álljunk meg, nézzük át a fontos határidőkkel tarkított noteszt és jelöljünk ki benne heti egy órás időpontot, amelyet csak magunknak és a lelkünknek szentelünk, másnéven a megfizethetetlen nyugalmunknak. .

olvass tovább

Napi Üzenet - szeptember 26.

  • 2012. szeptember 26.

A mai nap egy varázslatos nap, szeress szeress mindenek felett, nincsenek határok a képességeidben, minden sikerül, ha igazán akarod. A mai nap baráti programok, szórakozás napja,jó kommunikáció, kikapcsolódás. Napi megerősítés: Lehetőségeim határtalanok, mindenre képes vagyok, szeretve vagyok.

olvass tovább