Kulcsszó keresés /


A 10+1 legjobb sláger nyaraláshoz

  • 2015. június 19.

Akármerre is visz az utad idén nyáron, egy biztos: a jó zene mindig fokozza a hangulatot! Most összegyűjtöttünk 10+1 nyári olyan nyári slágert, amely kifejezetten a nyaraláshoz, a vízparthoz és a fergeteges partizáshoz kapcsolódik. Akár a strand felé tartó kocsiúton, akár a parton hűsölsz, mindegyik ideális választás a kikapcsolódáshoz!

olvass tovább

Elhajózunk mesevilágba

  • 2015. június 07.

Bár úgy tűnhet, hogy egy hajón tölteni a nyaralásra szánt időnket, csak a kiváltságosak tehetik meg, mégis egyre többen választják ezt a kikapcsolódási formát. A társaságok már nem csupán a nyugdíjasokra és a fiatal párokra gondolnak, a legtöbb szervezett út gyerekbarát, sőt számos olyan hajót is találunk, amelyekre elsősorban a családosokat várják. Körbeutazni a fedélzeten a világot még mindig egzotikusan hangzik, de ma már sokkal elérhetőbb vágyálom, mint korábban bármikor.

olvass tovább

Hogyan hódította meg a síelés Európát?

  • 2015. február 24.

Európa majd minden országába eljutottak Norvégiából a síelés eszközei, de a skandináv országoktól eltérően mégis más felszerelés és technika terjedt el. Ez az alpesi sí, amely egyre többeknek jelentett kikapcsolódást és sportot.

olvass tovább

Utazási tippek télre, gyerekkel

  • 2015. február 18.

Utazni mindenki szeret, főleg nyáron. Számtalan kikapcsolódási lehetőség van azonban a téli, hűvösebb időben is, viszont érdemes figyelembe venni egy-két szempontot az úti cél kiválasztásakor, főleg, ha pici baba vagy kicsi gyerek is van a családban. Ebben segít Kádár Tímea nagy tapasztalattal rendelkező idegenforgalmi szakember, én pedig készítettem egy letölthető táblázatot, hogy milyen ruhákat, kiegészítőket vigyetek magatokkal a gyerekeknek, ha télen utaztok!

olvass tovább

Designhotel Amszterdamban

  • 2014. november 04.

A holland sztárdesigner, Piet Hein Eek tervei alapján kialakított ipari létesítményben létrehozott luxus apartmanszállóban igaz, hogy maximum 2 éjszakát pihenhetünk, de akik szeretik az indusztriális stílust, azoknak kitűnő kikapcsolódást nyújthat ez a hotel.

olvass tovább

Mini fürdőruha trend

  • 2014. június 02.

Júniusban élvezhetjük a nap melegét, bizonyára már túl vagyunk az első fagyizáson is, kezdődik a nyári szünet, és ha szerencsénk van tervezgetjük a nyaralást a családdal. A nyár a színekről, a szabadságról, a kikapcsolódásról és a gyerekeknek leginkább a pancsolásról szól, igyekezzünk hát minden percét kihasználni, és ne feledkezzünk meg a gyerkőcöknek sem beszerezni a megfelelő kellékeket, így leginkább a fürdőruhát! Íme az idei évből néhány szuper menő kollekció!

olvass tovább

A kezdő kertészek 10 leggyakoribb hibája I.rész

  • 2014. május 17.

A kertészkedés sok tanulást és ismeretgyűjtést igényel, ennek ellenére kellemes kikapcsolódást jelenthet, remek stressz űző, így megéri a befektetett időt és energiát. Remek program lehet kicsiknek és nagyoknak: gyermekeinkkel könnyebben szerettethetjük meg a különböző gyümölcs- és zöldségféléket, valamint kiváló képességfejlesztő is egyben. Bár először bonyolult feladatnak tűnhet, kellő utánajárással és ismeretszerzéssel egy kellemes új hobbyt találhatunk, ha belevágunk a kertészkedésbe.

olvass tovább

Ha nyár, akkor tengerre!

  • 2014. május 01.

Vízparti kikapcsolódásra nem csak a szállodai lehetőségek biztosítottak, hanem új, még nem annyira elterjedt megoldást is érdemes keresni, hogy lenyűgözd párodat, ismerőseid, üzletfeleid.

olvass tovább

Álomutazás Budafokról

  • 2014. április 30.

Álomutazásra vágyik? A világ bármely részére is szeretne elutazni egy kis kikapcsolódásra, mi most megtaláltuk Önnek a tökéletes közvetítőpartnert.

olvass tovább

Karácsonyi kikapcsolódás

  • 2013. december 22.

Karácsonykor végre az egész család összegyűlik, és munka, rohanás és telefoncsörgés nélkül tölthetünk együtt pár napot a szeretteinkkel. A szürke hétköznapokban nem mindig jut időnk egymásra és a közösen szerzett élményekre. Összegyűjtöttünk pár vidám elfoglaltságot, amely garantált szórakozást nyújt majd az egész családnak.

olvass tovább