Kulcsszó keresés /


10 varázslatos fotó meseszép ruhákról, amelyek tökéletesen illenek a környezetükhöz

Egy szép ruha önmagában is lélegzetelállító lehet, azonban Kristina Makeeva moszkvai fotós olyan tökéletes környezetben kap lencsevégre csodás ruhákat viselő hölgyeket, hogy legszívesebben kitapétáznánk a képeivel a falunkat. Pontosan megkomponált képek, amelyek mesés színeket, tájakat, és természetesen ruhákat sorakoztatnak fel.

olvass tovább

7 szépségtipp, amire felnőtt fejjel jövünk rá

  • 2017. augusztus 18.

Így, harminc után, ha az ember visszanézi, a régi képeket sokszor nem tudja, hogy sírjon, vagy épp nevessen egykori külsején. És most nem feltétlenül csak a nagy színes hajgumikra gondolunk, vagy a dauer frizurára. Azokhoz egy cikk kevés lenne, azonban van néhány dolog, amit biztosan máshogy csinálnánk utólag.

olvass tovább

15 kép Obamáról, ami után nagyon bánjuk, hogy már nem ő az amerikai elnök

  • 2017. augusztus 05.

A fél világ szomorú szívvel nézte végig, amikor Barack Obama búcsút mondott az elnökségnek, és átengedte ezt a szerepet utódjának. A karizmatikus, és inspiráló volt amerikai elnök tegnap ünnepelte 56. születésnapját, így ebből az alkalomból azokat a képeket gyűjtöttük össze, amelyek szerintünk a leginkább visszaadják a keménykezű, ám mindig emberi, és sokszor szórakoztató jellemét.

olvass tovább

Kate Winslet és Leonardo DiCaprio barátsága képekben

  • 2017. július 30.

Leonardo és Kate hosszú utat tettek meg a barátság mezején 1997-óta, amikor is a Titanic című nagysikerű filmben főszerepet játszottak. Ekkor indult el barátságuk, amely azóta is töretlen. Így lettek ők Hollywood legmenőbb "legjobb barát" párosa. Most pedig nézzük végig a történetüket képekben.

olvass tovább

Így hagytál el szavak nélkül

Nézem a képeket rólad, amin látok egy félmosolyt és egy pár szomorú tekintetet. Gondolkodóba esem, vajon csak az érzelmek játszanak velem? Aztán lopva a tükörbe pillantva meglátom a magam arcát, ahol ugyancsak egy pár szomorú és most már könnyes tekintet néz vissza meredten.

olvass tovább

65 év házasság után is boldogan

  • 2017. július 05.

Vannak örök rejtélyek az életben, például hogy mi a boldogság, vagy a sírig tartó szerelem titka? Sokan még azt sem tudjuk megmondani, hogy mi is az, amit szerelemnek nevezünk, és hogy vajon ez-e az alapja annak, hogy egy egész életet le tudjunk élni egy másik ember mellett. Ha valakiket, hát a következő fotókon szereplő pár tagjait, Rubyt és Haroldot egészen biztosan hosszasan faggathatnánk erről, hiszen a róluk készült képek minden egyes apró részletéből sugárzik a közöttük lévő mély, igaz és önzetlen szeretet.

olvass tovább

10 köröm minta ötlet tengerparti nyaralásokhoz

  • 2017. július 05.

Amikor nyaralni megyünk, szeretjük megtervezni, hogy mit foguk felvenni, szeretnénk csinosak és ápoltak lenni, hiszen erre szükség lehet ahhoz, hogy mindvégig jól érezzük magunkat a bőrünkben, arról nem is beszélve, hogy így jól mutathatunk a vakáció során készített fényképeken. Azért, hogy minden részlet tökéletes legyen, most tíz köröm minta ötletet gyűjtöttünk össze, melyeket a nyár és a tengerpartok ihlettek!

olvass tovább

Miért nem lépünk ki a komfortzónánkból?

A világ egy határtalan univerzum, mely sok kis személyes dimenziónak ad teret. Ezekben a pici világokban önálló gondolatok, világképek, elképzelések, félelmek és remények laknak. Mindannyian annak a békésnek hitt tudatban élünk, hogy az általunk értelmezett világ az egyetlen.

olvass tovább

7 album borító, ami egészen máshogy néz ki a Közel-Keleten, mint a világ többi részén

  • 2017. június 21.

A Közel-Keleten élő nők megjelenésére meglehetősen szigorú szabályok vonatkoznak, a normák teljesen mások, mint az általunk megszokottak, és nagyon úgy tűnik, hogy ez akkor sincsen másként, amikor albumok borítóján szerepelő hölgyekről van szó. Európai és Amerikai szupersztárok egyaránt cenzúrázva lettek albumuk borítóján, ugyanis nem feleltek meg az elvárásoknak. A következő képek egyszerre meghökkentőek, és érdekesek, tökéletesen visszaadva a kulturális különbségeket.

olvass tovább