Kulcsszó keresés /


12 szuperegészséges jégkrém recept

  • 2015. június 23.

Ahogy beköszönt a nyár, a koktélok mellett a jégkrémek is előtérbe kerülnek. Az üzletekben kapható termékek többsége viszont hozzáadott adalékanyagok sorát tartalmazza. Érdemes tehát a házi készítésű, felesleges tartósítószerektől és mesterséges színezékektől mentes recepteket választani. Az elkészült édesség nagyon mutatós is egyben, amit Instagramon sem árt megörökítenünk. Íme, 12 jeges finomság!

olvass tovább

Ez a világ pillanatvilág!

  • 2014. december 30.

Erről a Zuckerbergről eddig is azt gondoltam, hogy nem egy hülye gyerek, de mióta rákattantam az Instagramra, megértettem, miért is dobta oda az applikációért egy közepes európai ország félhavi GDP-jét.

olvass tovább

Merre jársz, kedvesem?

  • 2014. június 22.

Murad Osmann, az orosz származású fotográfus 2011 óta örökíti meg csodaszép barátnőjét, Nataly Zakharova-t a világ különböző pontjain. Ám a hölgynek jószerivel mindig csak a hátát látjuk, miközben tartja Murad kezét. A fotósorozat neve: Follow me to. Az instagram-oldalukon közzétett képeire több mint egymillióan kíváncsiak világszerte, ugyanis ennyi követőre tettek szert a három év alatt. Mi kiválogattuk nektek a kedvenceket! Kövessétek ti is Murad Osmannt!

olvass tovább

A királynő így csinálja

  • 2013. július 30.

Nem volt olyan hajszín, amivel ne sokkolt volna minket, az Instagramot időnként lefagyasztja a finoman szólva polgárpukkasztó képáradatával, amivel sokaknál kiveri a biztosítékot, de mindezek ellenére, jelenleg Rihanna az egyik létező legnagyobb stílusokon. Képes arra, amire nagyon kevés ember – a folyamatos megújulásra, anélkül, hogy elvesztené a hitelességét.

olvass tovább

Sminkelj úgy, mint Kylie Jenner

Ha követed a 19 éves celeblány Instagramját, vagy csak többször megakadt már a szemed a tökéletesnek tűnő arcán és fotóin, eláruljuk: a sminkréteg alatt valószínűleg ő sem egy teljesen tökéletes, angyali szépség. De sminkelni nagyon tud (és nem mellékesen sok az ideje), a napi rutinjából pedig talán Neked is jól jöhet egy-két trükk a mindennapokra.

olvass tovább