Kulcsszó keresés /


Golden Love

  • 2013. január 15.

Gazdagok és híresek. Híresek és szépek. Szépek és szerelmesek. Persze nem egyformán és nem is ugyanúgy, de nagyjából így tudnánk jellemezni a hétvégén, 70. alkalommal megrendezett Golden Globe gála meghívottjait. Lássuk Ámor kiket szeretett a legjobban.

olvass tovább

A 2012-es BAFTA díj nyertesei

  • 2012. február 13.

Tegnap átadták a brit Oscar-ként is emlegetett BAFTA díjakat. A Brit filmakadémia díját 1947 óta ítélik oda a legjobbaknak, idén nagy esélyes a jelölések alapján a The Artist - A némafilmes volt, lássuk sikerült-e díjra váltani a jelöléseket!

olvass tovább

A 69. Golden Globe gála vörös szőnyeg körképe

  • 2012. január 16.

Az Arany Glóbusz-díjat 1944 óta minden év januárjában osztják ki a legjobb filmes és televíziós produkciók körében. Szerényebb show és felhajtás, mint az Oscar, de azok, akik elnyerik, méltán számíthatnak a kis arany szobrocskára is.

olvass tovább

Golden Globe-díj: Lájk!

  • 2011. január 17.

Nem okozott nagy meglepetést az idei Golden Globe díjátadó, persze igaz az is, hogy nem is várt senki különösebb vérnyomás emelkedésre helyi idő szerint tegnap este Beverly Hills-ben. A körítés gyönyörű, a rendezvény csodálatos, csak épp mintha filmet felejtettek volna el készíteni Hollywood-ban...

olvass tovább

Scarlett Johansson és a Mango 2010 őszi/téli kollekciója

  • 2010. november 16.

Itt a szezon, tehát nem árt felfrissíteni egy kicsit az emlékezetünket, így utazzunk egyet a spanyol márka háza tájára is, ahol, mint közismert, a Golden Globe díjas színésznő sepregeti a cég a portáját, immáron másfél éve. Johanssonnak persze nem áll idegenül a feladat, azóta is képviseli az "igazi" Mango nőt.

olvass tovább

Tony Awards Fashion 2010

  • 2010. június 14.

Bár a Tony Awards Fashion sosem kapott és kap annyi figyelmet mint például az Oscar átadó, vagy akár a Golden Globe, mégis nagyon fontos eseménynek számít, hiszen az egyik legigényesebb és legnagyobb hagyományokkal rendelkező díjról van szó.

olvass tovább

Sztárok otthonai: Martin Sheen

  • 2010. április 16.

Az Emmy és Golden Globe díjas színész, ahogy öregszik, úgy egyre több filmben vállal szerepet. Kiváló ízléséről ismert, vagyis szinte mindig eltalálja az hozzáillő, és egyben minőségi filmeket. Most viszont nézzük meg milyen is "szerény hajléka":

olvass tovább