Kulcsszó keresés /


Meleg ellen: hideg avokádó leves

  • 2016. augusztus 20.

Na jó, igazból ez nem is leves, talán a turmix megnevezés helyénvalóbb lenne. De mégiscsak sós ételről van szó, így hát az elmúlt és leendő kánikulák időszakában könnyed ebédként is funkcionálhat. Pár hozzávaló kell csak, főzni semmit sem kell szinte (az alaplevet kivéve), és ha jól lehűtjük, akkor igazi frissítő fogás.

olvass tovább

Csokis kehely, az egyszerű és kreatív finomság

Szinte gyerekjáték az elkészítése annak a lufival készíthető kehelynek, ami mindamellett, hogy szupergyors rendkívül sokféle képen felhasználható! Legyen szó sietős desszertről, vendégvárásról vagy csak egy képről, amit szívesen megosztanál az Instagramon, igazi kreatív alkotásban lesz részed! A többi pedig a fantáziádra van bízva!

olvass tovább

Kihagyhatatlan húsvéti tortarecept: Gesztenyés fészektorta

  • 2016. március 24.

Nem mersz belevágni nagy sütésbe a húsvéti készülődésben? Szeretnél valami egyszerű, de mégis mesteri finomságot sütni? Van egy remek receptötletünk számodra, amellyel nem csak nagyot alkothatsz, de rendkívül egyszerű az elkészítése. Nem kell más hozzá –természetesen a hozzávalókon kívül-, csupán egy kis kreativitás. Vigyázat, extra csokis finomság!

olvass tovább