Kulcsszó keresés /


Boys don't cry: Szabad-e szeretni?

A közösségi oldalon feltettem egy kérdést a szerelemről. Vannak barátaim, akik annyira félnek a csalódástól és a fájdalomtól, hogy soha nem mernek szerelmesnek lenni, és így élik le az egész életüket. Szerinted jó döntést hoztak?

olvass tovább

Mindent a fazongyanta előnyeiről

  • 2017. április 10.

Bárki bármit mond, nőnek lenni sokszor nagyon nehéz, sőt kifejezetten sok fájdalommal járó dolog. A szépségért szenvedni kell, szól a mondás, és bár közhelyesnek hangzik, az élet számos területén igaznak bizonyul. Szóval ennek kapcsán beszéljünk most a szőrtelenítésről, és azon belül is beszéljünk a fazongyantázásról.

olvass tovább

A gyász sikító csendje

Felfoghatatlan számunkra, hogy ami az egyik pillanatban állandó, kézzel fogható, lélegző és létező dolog, a következő pillanatban a semmivé foszlik. Elakad a levegő, elhagyja az ajkat az utolsó sóhaj, megáll a pumpa és nincs többé.

olvass tovább

Amikor véget ér

A szakítás, egy kapcsolat vége mindig fájdalommal jár. Aki mást mondd az vagy nem volt benne érzelmileg, vagy hazudik. Az egyetlen, ami ilyenkor igazán fontos lehet még, az bizony megmutatkozik.

olvass tovább

Nyelőcsőgyulladás okai

  • 2016. augusztus 30.

Nyelési nehézség, vagy fájdalom hívhatja fel rá a figyelmet, de hasi fájdalmat is okozhat. A nyelőcső gyulladását több tényező is kiválthatja, kezelni ezért minden esetben az alapbetegséget kell.

olvass tovább

Fájdalommal indul a nyár? Nem vagy egyedül!

  • 2016. augusztus 14.

Ahogy elkezdődik a strandszezon, úgy szaporodnak a hallójárat gyulladásos esetek is. Ahhoz, hogy a fülfájás ne tegye tönkre a nyarat, csak néhány apróságra kell odafigyelni, de azokra igazán! Segítségükkel megelőzhető a baj.

olvass tovább

Elszakított boldogság

  • 2016. május 26.

A tökéletes boldogságra vágyom. Létezik ilyen? Valami rémlik a régmúltból. Olykor kezdem azt hinni, hogy az emlékeim hamisak, csak védekező reflexként megmásította azokat az elmém. Hogy ne tűnjön olyan zord helynek a világ.

olvass tovább

Érzelmeket kiégető kapcsolatok

A történeteknek mindig két oldala van. Van egy, ahogyan azok megélik, akik benne vannak, és van egy, amit külső szemlélőként élünk meg. Vannak jó sztorik és vannak szomorúak, de az érzelmek sokaságát visszatükrözni, soha nem lehet egyoldalúan.

olvass tovább