Kulcsszó keresés /


A Chanel ekkorát rég dobbantott

  • 2015. december 09.

December elsején, Rómában mutatta be a nagy múltú divatház pre-fall kollekcióját, amely a 2016-os év őszi szezonjának előhírnöke tulajdonképpen. Kifejezetten nem tartoznak kedvenceink közé Lagerfeld munkái, de ez a kollekciója még bennünket is levett a lábunkról, olyan vagány és nőies, mégis megtartotta örök eleganciáját. A teljes kollekciót elérhetitek a galériánkban.

olvass tovább

Heti üzenet - Legyél ízig-vérig nő!

Az ősz sok szempontból a változás időszaka, így mi is gondoltunk egy nagyot a szerkesztőségben, és úgy döntöttünk, számos újdonsággal lepünk meg Téged! Izgalmas új sorozatokkal és rovatokkal készülünk, például a hétfői szerkesztői levéllel, mely egyben útmutatás, inspiráció és motiváció, ami minden egyes utálatos hétfőt igyekszik inkább egy új lehetőségekkel teli hét első, izgalmas napjává tenni.

olvass tovább

20 fotó Grace Kelly időtlen eleganciájáról

  • 2015. október 12.

Grace Kelly-t a gyönyörű és igézően tehetséges színésznőt a szakma, és a közönség is imádta. A romantikus, törékeny szépséget, sosem tudták kiverni a fejükből, és mi sem tudjuk a mai napig. Az elegancia jegyében róla készítettünk egy összeállítást.

olvass tovább

Isten éltessen Sophia Loren!

  • 2015. szeptember 20.

Ma ünnepli 81. születésnapját Sophia Loren. Az Oscar-díjas olasz díva még most is hihetetlen szenvedéllyel éli hétköznapjait, eleganciája pedig a mai napig irigylésre méltó. Ám nemcsak színésznőként ismert – tökéletes családanyaként is bizonyított már, a nevével fémjelzett szemüvegek pedig nálunk sem ismeretlenek.

olvass tovább

18 fotó Jackie Kennedy időtlen eleganciájáról

  • 2015. július 31.

Bár a legendás first lady ártatlan imázsát utólagosan kétségbe vonták, viszont az továbbra is tagadhatatlan, hogy stílusa örökérvényű a mai napig. Jackie Kennedy ezen a héten lett volna 86 esztendős. Képgalériánkkal az ő emlékének tisztelgünk.

olvass tovább

qudo, a színtiszta harmónia

  • 2015. június 25.

Időtlen elegancia, letisztult dizájn, harmonizáló színek – a nappabőrből, allergiamentes acélból, 925 sterling ezüstből, rózsaaranyból, Swarovski kristályok és ásványok felhasználásával készült karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncokat és medálokat gyártó német qudo collection márka kézzel készített, prémium minőségű ékszerei a Colors Jewelry Concept forgalmazásában már Magyarországon is elérhetők.

olvass tovább

Isten éltessen Isabella Rossellini!

  • 2015. június 18.

Ha az ember egy legendás színésznő és egy filmrendező lányaként születik, szinte borítékolható a tehetség, a siker és az elegancia. Nincs ez másképp Isabella Rossellini esetében sem, aki ma ünnepli 63. születésnapját.

olvass tovább

Királynői elegancia

  • 2015. június 17.

Kifinomult szépség, verhetetlen elegancia, sokszínűség és nyitottság – ezek a fogalmak kötik össze a Miss Universe Hungary szépségversenyt az ugyancsak nemzetközi színvonalat képviselő magyar divatmárka, a Katti Zoób ATTITUDE-del. A nemrég megújult brand, amely az örökérvényű sikk és a finom kidolgozásba vetett hit találkozásából, a kivételes tervezői múlttal rendelkező Zoób Kati és a több mint fél évszázada fennálló, megváltozott munkaképességű embereket fogalkoztató, kimagasló szakmai tudású gyártó cég, a Kézmű Nonprofit Kft. találkozásából született, 2015-ben nemcsak a high fashion legújabb képviselőjeként, de a Miss Universe Hungary különleges partnereként is bemutatkozott.

olvass tovább

Bmw tesztelésen jártunk - interjú Sütő Enikővel

  • 2015. április 03.

Sütő Enikő hétvégén tesztelte a BMW 2-es Active Tourer gyönyörű modelljét, ami - bár kívülről nem éppen tipikus sportkocsi benyomását kelti, belülről mégis visszaköszön a BMW-re jellemző sportos elegancia. Elsősorban arra voltunk kíváncsiak, nőként hogyan tudta kihasználni az autó nyújtotta előnyöket.

olvass tovább

Csodaszép fa fürdőkádak

  • 2015. március 08.

A fából készült fürdőkádak az elegancia, a luxus és a kifinomultság kinyilatkoztatása, e mellett pedig a természet megidézése. Mesterien kidolgozott kádak képeit gyűjtöttük össze nektek.

olvass tovább