Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - március 20.

  • 2013. március 20.

A napéjegyenlőség ma elindíthatja, hogy az életcélod szerint élj. Ma készíts új terveket, célokat, köszöntsd a tavaszt, díszítsd az otthonod. Napi megerősítés: Megújulva, új tervekkel, célokkal, valóra váltom a legvadabb álmom.

olvass tovább

Napi Üzenet - február 25.

  • 2013. február 25.

A mai napon tegyél valami "varázslatosat", használd a bölcsességed. Ma tűzz ki célokat, tervezz, szervezd meg az életed. Napi megerősítés: Az egész életemért, mindenért hálás vagyok a mai napon.

olvass tovább

Napi Üzenet - február 17.

  • 2013. február 17.

A mai napon tervezd meg az utadat, tűzd ki az elérendő célokat, határozd meg a sorrendet és lásd, ahogy máris azt éled. Ma otthonod csinosítása, néhány új dolog vásárlása dobja fel életed. Napi megerősítés: Tudatosan tervezem az életem és elérem a céljaim, öröm van bennem és ezt sugárzom a világba.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - szeptember 1.

  • 2012. szeptember 01.

Szeretem azokat a célokat, kihívásokat, amelyekért kizárólag fizikai síkon kell megküzdeni. Úgy érzem, hogy azok az eredmények, amelyeket így érek el, meghatározó bizonyítékok az állóképességemre, kitartásomra, elszántságomra, ezért aztán rendszeresen kitalálok magamnak ilyen feladatokat. A legutóbbi elhatározásom a maraton futás. Mindennapi munkát kíván, komoly erőfeszítéseket és az eredmény önmagáért beszél. Az unokáimnak is mesélek majd róla…

olvass tovább

Napi Üzenet - május 27.

  • 2012. május 27.

A mai nap legalkalmasabb új tervek ,célok hatékony összerendezésére. Ma rendezvények, család, ünneplések ideje. Napi megerősítés: Eldöntöttem,hogy ez lesz életem legcsodálatosabb időszaka.

olvass tovább

Napi Üzenet - április 11.

  • 2012. április 11.

A mai nap legalkalmasabb Új utazási célok, tervek kitűzésére, kirándulásra, túrázásra. Lépj kapcsolatba a Nőies oldaladdal,kreativitásoddal, és élvezd ki az érzékiséget. A mai nap megerősítése: Ötleteim, kerativitásom kifogyhatatlan, mindíg tudok az erőmmel gazdálkodni.

olvass tovább

Napi Üzenet - április 5.

  • 2012. április 05.

A mai nap legalkalmasabb rendrakásra, iratok rendezésére, hivatalos papírok intézésére. Ma találj ki Új célokat, önállóságod erősítsd, cselekedj, légy biztos magadban. Napi megerősítés: Könnyedén, haladok, új utakat, ötleteket valósítok meg életemben.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - VII. / Hétfő

  • 2012. január 30.

Leszoktam arról, hogy azt várjam, hogy mindig minden a saját akaratom szerint történjen. Kitűzöm a célom, de nem ragaszkodom ahhoz, hogy a megvalósulás az én tervem alapján menjen, hagyom, hogy a teremtés a neki tetsző módon segítse az életem. Szerintem engedni kell az életet természetes medrében áramolni. Ezzel azt akarom mondani, hogy úgy érdemes a célokért küzdeni, hogy végig figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a világ folyamatosan változik, s vele változnak a körülmények is. Lehet, hogy az élet kétszer annyit szeretne adni a cél felé vezető úton, mint amennyit és ahogy én a saját verziómban elképzeltem ezért érdemes odafigyelni a jelekre és együtt áramolni az eseményekkel.

olvass tovább

Alulról az élvonalba - sztárok, akik lentről kezdték

  • 2012. január 14.

Nem mindenki csöppent egyből a tutiba, s ez a sztároknál sincs máshogy. Sok olyan befutott színészt, zenészt ismerünk, aki jócskán megmászta a szamárlétrát, és sikereit csak és kizárólag saját magának köszönheti. Lássunk néhány példát, amiből akár erőt is nyerhetünk!

olvass tovább

Teljesítem a 2012-es célkitűzéseimet!

  • 2012. január 10.

Túl vagyunk január első hetén. Még mindig tartjuk magunkat a fogadalmakhoz, vagy még csak most kezdjük? Sosem késő, de nem biztos, hogy a "majd holnaptól" ígéret tényleg betartható. Változtatnál? Vágj bele!

olvass tovább