Kulcsszó keresés /


A farm, ahol élünk

  • 2015. május 03.

Jó, tulajdonképpen nem farm, és az emberek többsége nem is itt él, azaz itt élnek, de mégsem. Dolgoznak, iskolába járnak, pénzt keresnek, boltba mennek és kutyát sétáltatnak. Itt mindenki barátságos - legalább is addig, amíg a másik épp el nem fordul - és mindenki szeret mindenkit - hasonló időtartamig.

olvass tovább

A fast fashion igazi arca

  • 2015. április 16.

Szinte nap mint nap vásárolunk ezekben a boltokban, magától értetődőnek vesszük a létezésüket. Hetente válogathatunk újabb és újabb holmik között, az árak pedig az átlagember számára is megfizethetőek. Diákmunkások tömkelege kap itt állást. Ez eddig egészen pozitívnak tűnik. De mivel is jár valójában ezeknek a cégeknek a létezése, sikere?

olvass tovább

13 dolog, ami bearanyozza a napodat

  • 2015. április 15.

Március 20-án volt a boldogság világnapja, és bár remélhetőleg mindenki kitombolta magát, azért érdemes lenne némi vidámságot csempészni a szürke hétköznapokba is. Nem kell minden napot mások elvárásai és a stressz alatt görnyedve eltölteni, igenis bárki lehet olykor spontán és felszabadult! Hogy hogyan? Ehhez adunk tippeke!

olvass tovább

Viszlát, korpa! Egészségesnek tűnő haj és fejbőr köszönhetően a Syoss-nak

  • 2015. április 02.

Az egészségesnek tűnő haj nem jelenti azt, hogy a fejbőr is egészséges. Amikor a viszkető, irritált fejbőr próbára teszi a türelmét a bosszantó korpásodás lehet a következmény. A Syoss bemutatja az új korpásodás elleni megoldását, amellyel megfeledkezhet a korpáról, megnyugtathatja a fejbőrét és hosszantartó védelmet adhat annak a korpa újbóli megjelenésével szemben. Az új Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Extrém korpásodás & Zsírosodás elleni termékválaszték már kapható a boltokban.

olvass tovább

Ragyogó ápolás és briliáns fény mindennap

  • 2015. április 01.

Az új Schauma Mirror Gloss hajápoló termékcsalád azt adja a nőknek, amire vágynak: egészséges kinézetű, sima és csodálatosan fényes hajat. Egy friss kutatás kimutatta, hogy az erős, dús haj mellett a nők a haj csillogását is preferálják. A Schauma Mirror Gloss Sampon, Balzsam és Ápoló hajolaj segít megvalósítani a kívánságokat. A Schauma Mirror Gloss már kapható a boltokban.

olvass tovább

8 hozzávaló, amit ki kell próbálnod!

  • 2015. március 30.

A régi főzőműsorokban még vágyakozva néztük a hozzávalókat, és arra gondoltunk, mi sohasem főzhetünk itthon olyan egzotikus ételeket, mint a híres külföldi sztárszakácsok. Szerencsére ez mára megváltozott, a legtöbb keleti fűszert akár már a sarki boltban is elérhetjük, a főzés egyfajta divat lett, nekünk pedig érdemes lenne olyan dolgokat is a hétköznapok részévé tenni, amiről eddig azt sem tudtuk, hogy ehető!

olvass tovább

Mézeshetek Antiguán

  • 2015. február 26.

Antigua és Barbuda aprócska, független közép-amerikai szigetország a Szélcsendes-szigetek középső részén, az Atlanti-óceán és a Karib-tenger találkozásánál. Az államot három sziget alkotja. Antiguát Kolumbusz Kristóf fedezte fel és nevezte el, északi része erősen feldarabolt mészkőtábla, déli része egy lepusztult vulkán maradványa.

olvass tovább

Mi fán terem a csíra I. rész

  • 2015. február 13.

Így a tavasz közeledtével, amikor szervezetünk már igencsak kiéhezett a vitaminokra és ásványi anyagokra, de a boltokban még mindig nehéz friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz jutnunk még mindig aktuális és jó megoldás, ha a csírák fogyasztásával színesítjük az étrendünket.

olvass tovább

Hatvanötezer alkatrész

  • 2015. január 27.

A CITIZEN óragyártó Tsuyoshi Tane építész közreműködésével egy különleges és rendkívül látványos installációt alkotott meg. A “LIGHT is TIME” nevet viselő installáció 65 ezer darab acélsodronyra felfűzött csillogó óraszerkezetből (pontosabban alapcsapágy-lemezből) áll. Az installációnak igazán egyedi hangulat van, a megfelelő megvilágításnak köszönhetően az ember úgy érezheti magát, mintha milliónyi csillag venné körül a tiszta éjszakai égbolton.

olvass tovább

New York-i tündérmesék

  • 2014. december 28.

Ha nincs még eleged a karácsonyi felhajtásból, tégy velünk egy virtuális sétát New York utcáin! A divatváros luxusboltjait leginkább a vintage glamour, és a tündérmesék világa jellemzi. A végeredmény pedig lélegzetelállítóan gyönyörű! És most még csak fel sem kell állnod a pihe-puha karosszékből, hogy megcsodálhasd a mesés kirakatokat.

olvass tovább