Kulcsszó keresés /


Miért ne kezdj egy baráttal?

  • 2017. október 23.

A barátaidat általában hosszú évek óta ismered, jóban-rosszban számíthatsz rájuk, és az esetek többségében fel sem merül, hogy több legyen köztetek. Ha azonban mégis gyengéd érzelmek alakulnak ki az egyik félben, az igen kockázatos játéknak bizonyulhat. Könnyen összekuszálhatja a szálakat, érdemes alaposan megfontolni, hogy beleugrasz-e egy kapcsolatba egy régi, jó baráttal. Okok, amiért óva intünk ettől.

olvass tovább

7 dolog, amit egy introvertált nőtől tanulhatunk

Senki sem mondta, hogy közvetlennek és barátságosnak lenni a nap minden percében kötelező, vagy egyáltalán lehetséges. Néha mindannyiunknak jár egy kis én-idő, amikor befelé fordulva csak azt csinálunk, amihez igazán kedvünk van – egyedül. Csak úgy, mint ahogy azt egy introvertált nő is tenné!

olvass tovább

'Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része. Az, amikor te meg én mi leszünk.' - igazságok amiket Micimackó tanított nekünk

  • 2017. október 06.

Mindenki kedvenc csacsi öreg medvéje nem csupán az egyik legfantasztikusabb gyermekeknek szánt karakter, de olyan hős, akitől felnőttként is számtalan bölcsességet tanulhatunk. A.A. Milne regényének rengeteg igazságot köszönhetünk, melyek az őszinte szeretetről, és az örökké tartó barátságról szólnak. Most a kedvenceink következnek!

olvass tovább

Sorsszerű találkozások

Életünk során számos ember vesz minket körül. Az emberi kapcsolatok mindegyikének megvan a maga sajátossága. Egy dolog azonban mindig biztos: minden egyes kapcsolat, legyen az barátság, párkapcsolat, viszony vagy munkakapcsolat, nem véletlenül jön létre.

olvass tovább

Mert ha téged látlak, veszélyben a szívem

Azért így harminc év után bevallhatom, elég kellemetlen volt, amikor az óvodában mással játszottál. Mondhatni fájt. Fekete betűs nap volt a naptárban, csak bolyongtam, nem találtam a helyem. Egy idő után újra visszatértél hozzám, újra nekem ajándékoztad a társaságodat, de velem mindig mást játszottál, és főleg máshogyan. Ha nagycsoportosként lehet úgy érezni, izzott körülöttünk a levegő a babaházban, akkor mondjuk ki, így volt. Mi sosem bújtunk a kisház mögé, mint mások. De ha alvásidőben egymás mellé fektettek minket, kézen fogva aludtunk el, és az agyonmosott bolyhos, világoskék takaródból nekem is jutott.

olvass tovább

10 híresség, aki Diana hercegnő barátja volt

  • 2017. augusztus 02.

Augusztus végén lesz 20 éve, hogy Diana walesi hercegnő 36 évesen életét veszítette egy autóbalesetben, mely után az egész világ megrendülve gyászolta. Fiai, Vilmos és Harry herceg még gyermekek voltak. A világ figyelme mindvégig a jótékony cselekedeteiről ismert hercegnőre tapadt, és cseppet sem meglepő, hogy rengeteg híres emberrel is összehozta a sors, akik közül sokakkal mély barátságot is ápolt.

olvass tovább

Kate Winslet és Leonardo DiCaprio barátsága képekben

  • 2017. július 30.

Leonardo és Kate hosszú utat tettek meg a barátság mezején 1997-óta, amikor is a Titanic című nagysikerű filmben főszerepet játszottak. Ekkor indult el barátságuk, amely azóta is töretlen. Így lettek ők Hollywood legmenőbb "legjobb barát" párosa. Most pedig nézzük végig a történetüket képekben.

olvass tovább

Érdektelenségbe fulladt tegnapjaink

Tíz év, igyunk rá, gondolhattad és lecsaptad a poharad, miután hagytad, hogy a tequila végigcsiklandozza a torkod. Zavartan néztelek, mert láttam, hogy te állsz ott, ezer év után is felismernélek, nem hogy hat hónap, de a lelkem valahogy már nem kapcsolódott automatikusan a tiédre, mint a telefonom a megszokott wifi hálózatra.

olvass tovább