Kulcsszó keresés /


A saját igényeimhez keresek társat

  • 2014. december 27.

Sokan, talán nem is tudatosul bennük, de mikor társat keresnek maguknak, valójában nem a saját belső, lelki igényeiket kívánják kielégíteni, hanem a külvilágnak szeretnének megfelelni. Egyik párkapcsolatból a másikba esnek, egyik ismert, vagy legalábbis a “megfelelő” társadalmi körökben ismert embertől futnak a másikig. Valamiért nem állapodnak meg, örök szinglik maradnak, férfiak és nők egyaránt, folyton olyan kapcsolatokba keveredve, amelyek nem teszik őket boldoggá.

olvass tovább

Miért kell egy nőt betörni?

  • 2014. december 21.

Nehéz eset vagyok, tudom én azt magamtól is, nem kell külön elmagyarázni. Megvannak a magam elképzelései a dolgokról, nem tehetek róla. Egész életemben öntörvényű voltam, akaratos, és nem lehetett letéríteni az útról, amit kitaláltam magamnak.

olvass tovább

Az exfeleségem kurva lett!

  • 2014. december 03.

Nem hiszem, hogy létezik mesemondó, aki furmányosabb történeteket tud kitalálni mint az élet. Persze vannak jó ötletek, kreatív megoldások, de az élet olyan furmányos csavarokat tud tekerni a sorson, hogy az ember csak néz, és nem tud mit hozzátenni az események alakulásához.

olvass tovább

Évi nyolc perc nem elég!

  • 2014. október 31.

Megvetően néznek a nők azokra a nőtársaikra, akik szeretőt tartanak. Könnyen ítélkezünk, félinformációk alapján vonunk le végső következtetéseket, és tartjuk magunkat rögtön felsőbbrendűnek. A szerető probléma az egyik legérzékenyebb kérdés a nők között, állapítottam meg, amikor nemrég felvetődött a téma egy társaságban.

olvass tovább

Ha egy nő nem akar gyereket

  • 2014. szeptember 23.

Érdekes cikket olvastam nemrég egy amerikai magazin online oldalán. Egy negyvenes nő írta le hosszasan a kálváriáját. Már húszévesen elhatározta, hogy nem szül gyereket. Élni szeretett volna, utazni, dolgozni, boldog párkapcsolatban élni aktív szexuális élettel, de gyereket vállalni nem akart.

olvass tovább

Ne engedd, hogy megutáltassák veled a szakmád.

  • 2014. szeptember 21.

Kedvelem azokat az embereket, akik képesek tudatosan felelősséget vállalni magukért, az életükért, a párkapcsolatukért, a munkájukért. Szerencsére akadnak a környezetemben ilyenek bőven, s mindig örömmel hallgatom a történeteiket: az egyik ilyen barátom a fodrászom.

olvass tovább

Az élet az élményekről szól

  • 2014. szeptember 12.

Mi a jó a szerelemben? Mi a jó egy baráti összejövetelben? Mi a jó egy szép naplementében, egy kellemes, együtt töltött szaunázásban, egy esti borozgatásban, és egyáltalán: mi a jó az életben?

olvass tovább

Inkább eszem, az legalább örömmel tölt el

  • 2014. szeptember 03.

Lépten-nyomon telt, vagy mondjuk ki: kövér nőket, méghozzá fiatal nőket lát az ember. Úgy tűnik, mintha az emberek jelentős része nem foglalkozna az egészségével, nem törődne a helyes táplálkozással, nem érdekelné a sport, vagy egyáltalán bármi az evésen kívül. Főleg a fiatal nők körében dívik a szokás, elhízottnak lenni – hallom gyakran férfiaktól, akik értetlenül állnak a jelenség előtt.

olvass tovább

Te vagy nehéz helyzetben

  • 2014. július 14.

Egyedülálló vagyok, és fatalista. Hiszem, hogy aminek meg kell történnie, az megtörténik, akivel találkoznom kell, azzal találkozni fogok, így nem fektetek energiát abba, hogy szórakozóhelyekre járjak, randikat szervezzek magamnak, hogy mindenféle ismerkedő oldalakra regisztráljak, egyáltalán, hogy tudatosan keresgéljek, inkább élek örök szerelmemnek: a munkámnak.

olvass tovább