Kulcsszó keresés /


Olivia Palermo idei 65 legfantasztikusabb szettje

  • 2014. december 30.

Gondoltad volna, hogy van, akit pont annyit fotóznak, mint Kim Kardashiant, de mégis egy jótündér? Olivia Palermo korábban a The Hills nevű valóságshowban szerepelt, onnan nőtte ki magát stílusikonná, és divatszakemberré. Eklektikus és romantikus stílusa rendkívül inspiratív, továbbá pedig az én személyes kedvencem. Nézzük meg a 2014-es aranycsarnokot, a 65 legfantasztikusabb összeállítást a vörös szőnyegekről, az utcáról, és a 30 outfit for 30 days nevű blogjegyzéseiből!

olvass tovább

Shiloh Jolie-Pitt, a sztárcsemete

  • 2014. december 18.

Shiloh Jolie-Pitt még csak 8 éves, de már most tagadhatatlanul gyönyörű. Nincs is mit csodálkozni ezen, hiszen ilyen génekkel ez nem is lehet másképp. Hétfő este, az édesanyja rendezésében készült Rendíthetetlen című film premierjén, apja, és bátyjai oldalán mutatta meg magát az ifjú hölgy.

olvass tovább

Jennifer Lawrence és a Dior szerelme

  • 2014. november 04.

Jennifer Lawrence az utóbbi évek egyik legsikeresebb színésznője. Nemcsak a filmsikereket halmozza sorra, hanem idén immár harmadjára láthatjuk a Dior arcaként is. Így tehát nem meglepő, hogy a vörös szőnyegen legtöbbször a márka kreációit viseli. Összegyűjtöttük nektek Jennifer legjobb Dior lookjait!

olvass tovább

Nemzetközi hírességek magyar tervezők ruháiban

  • 2014. október 22.

Egyre nagyobb figyelmet kapnak a magyar divattervezők is, és mind az itthoni, mind a külföldi sztárok előszeretettel választják kreációikat. Egy ilyen kis országban alkotó tervezőnek óriási megtiszteltetés, na meg persze reklám, ha ruháikat hollywoodi hírességek a vörös szőnyegen, vagy valamilyen neves magazinban viselik. Szerencsére fiatal designereink karrierje felfelé ível és sikert sikerre halmoznak. Nézzünk most egy kis összeállítást arról, hogy hol és kit láthattunk a magyar divat legnagyobb neveinek ruháiban!

olvass tovább

A legstílusosabb sztárpárok

  • 2014. szeptember 23.

Stílusos sztárpárok, akiknek a macinacin és a flip-flopom túl is van élet, méghozzá nem is akármilyen! Az alábbi párosok amellett, hogy híresek és szerelmesek, a kifogástalan öltözködés sem áll messze tőlük. Nem a ”leg”-eket vettem számba, - hiszen kinek ez, kinek az, - csupán olyan hírességeket, akik akár a mindennapokban, akár a vörös szőnyegen időről-időre bebizonyítják, hogy ők így ketten nagyon is jól mutatnak.

olvass tovább

Kendall és Kylie Jenner, a legstílusosabb testvérpár

  • 2014. szeptember 10.

Úgy tűnik, hogy a Kardashian lányoknak riválisaik akadtak, méghozzá saját féltestvéreik személyében. Utcai és vörös szőnyeges szettjeik egyaránt kifogástalanok, ha így haladnak, akkor hamarosan a legstílusosabb testvérpár címet is bezsebelhetik. Az alábbi street style fotóknál nem is kell több bizonyíték.

olvass tovább