Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - szeptember 29.

  • 2014. szeptember 29.

A mai napon nyisd meg magad minden téren, hogy új képességeket szerezz. Ma információszerzés, tanulás, művelődés. Napi megerősítés: nyitott vagyok és befogadó az újra, a tudásra, a változások mindig jót hoznak számomra.

olvass tovább

Szépségkirálynő sorozatszerepben

  • 2014. augusztus 02.

Kárpáti Rebeka életének egy hihetetlenül izgalmas időszakát éli, hiszen a nyáron rendkívüli változások történnek nála. Rebeka beavat minket különleges szépségének titkába, valamint mesél nekünk kedvenc szépészeti eljárásáról, sőt, azt is megtudhatjuk tőle, hogy milyen izgalmas változások várnak rá a nyáron!

olvass tovább

Tények az izületkopásról

  • 2014. július 07.

Az ízületkopás az egyik leggyakoribb betegségnek számít ma Magyarországon. Ezt általában sérülések, gyulladások, veleszületett kóros elváltozások okozzák. A súlyos kopások mozgáskorlátozottságot, fájdalmat, ízületi folyadékgyülemet okoznak a betegnek – ezek esetén pedig sajnos szükségessé válik a protézis beültetése. A leggyorsabb, leghatékonyabb műtéti módszert egy magyar orvos fejlesztette ki.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 11.

  • 2014. június 11.

A mai napon fogadd el a változásokat békével és szilárdan, maradj stabil. A napodat ma szenteld a mozgásnak, edzésnek, szabadban tevékenykedésnek. Napi megerősítés: a változások is értem vannak, még ha nem is látom miért, tudom, hogy csak jót hoznak az életembe.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. április 5.

  • 2014. április 05.

A mai napon fogadd el a változásokat, azok jó irányba mutatnak. Ma szerezz ismereteket, tájékozódj, tanulj valamit. Napi megerősítés: minden változás értem van és engem szolgál.

olvass tovább

Viszlát 2013!

  • 2013. december 31.

Újabb év áll mögöttünk, mely remélhetőleg mindenkinek csupa új és izgalmas dolgot hozott az életébe. Ennek örömére illik méltóképpen búcsúzni az esztendőtől, ha pedig 2014-től várod az igazi változásokat, akkor még inkább érdemes átfutni a legnagyobb hírességek idézeteit, melyekkel az óévnek intettek búcsút.

olvass tovább

Változások Anna Amélie életében

  • 2013. december 24.

A december 9-én nyílt showroom, nem az egyetlen változás az Anna Amélie márka életében. Szakítva a konvencionális trendekkel, ezentúl a szezonális megjelenések helyett, inspiráció és téma szerint prezentálja kollekcióit a tervezőnő, termékenyebb tervezői munkát és megjelenést biztosítva. A showroomnyitás alkalmával bemutatkozott az új, Walk in the Woods fantázianévre hallgató kollekció is, melyet a vadregényes tájhangulat inspirált. Anna, az erdei sétákon tapasztalt illatokat, változatos színeket és a nyugalmat hívta segítségül, valamint a szövést, mint technológiát.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 2.

  • 2013. október 02.

A mai napon el kell fogadnod a változásokat, stabilitással és lelki békédet megtartva. Ma tegyél rendet az irataid között, végezd el a papírmunkákat, különben csak nyomasztó teherként nehezedik rád. Napi megerősítés: Minden, ami történik okkal történik, elfogadom és rendet teremtek életemben magam körül.

olvass tovább

Gyanús anyajegyek!

  • 2013. szeptember 16.

Anyajegyekkel mindannyian rendelkezünk, a rendszeres szűrésről azonban sokan megfeledkeznek. Pedig a bőrünkön megjelenő változásokat a lehető leghamarabb érdemes bőrgyógyásszal megvizsgáltatni. A gyanús tünetekről, az eltávolítás lehetőségeiről Dr. Csernus Krisztina bőrgyógyász- kozmetológus szakorvost kérdeztük!

olvass tovább

Tóth Vera: Változások

  • 2013. augusztus 07.

Sanyargatja a nőket a 21. század, nade a férfiakat annál inkább. Mindegyikünknek nehéz. Felborultak a szerepek, a férfiak egy része "elnőiesedett", anyabajokkal küzd, a nők pedig kezdik átvenni a férfiak szerepét, ezért a több millió éves elv megdőlni látszik, miszerint a nő a gyengébbik nem.

olvass tovább