Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - 2014. június 13.

  • 2014. június 13.

A mai napon vesd el a magot szerető Földanyánknak, tégy valamit érte... Ma a 10 milliószoros teremtő napon gondold át a felelősségedet, mindenről és mindenkiről beszélj szépen, gondolj jót, mert csak azt kaphatod vissza, amit adsz. Napi megerősítés: a gondolataimmal, érzéseimmel csak azt teremtem, amit megtörténtté akarok tenni, a világban és életemben.

olvass tovább

Apával szurkolni!

  • 2014. május 27.

Megkezdődött a visszaszámlálás, a világ futballt kedvelő része lázban ég. Kevesebb, mint 20 nap múlva megkezdődnek a csoportmérkőzések. Mivel a közszolgálati televízió minden meccset élőben közvetít, ezért készüljünk fel rá, hogy ezek a napok bizony a mérkőzések körül fognak forogni, főleg, ha focit szerető családban élünk.

olvass tovább

Amikor a férfit használják ki

  • 2014. május 19.

Úgy tűnik, nem tud eléggé modern lenni a világ ahhoz, hogy a szeretői viszonyokat egészségesen, a maguk helyén kezeljük! Természetes, hogy nem az az élet rendje, nem arra rendeltetett az ember, hogy csupán a szexuális viszony kedvéért tartsunk fenn kapcsolatot, mégis, ha már erre kell fanyalodnia az embernek, miért ne lehetne elegánsan, nagyvonalúan kezelni az ügyet?

olvass tovább

A nő három arca

  • 2014. május 15.

Sokakat foglalkoztat a kérdés már a várandósság alatt is, de szülés után biztosan, hogyan élhetők meg egyszerre a szerető - anya – feleség női minőségek, hogyan egyeztethetők össze úgy ezek a szerepek, hogy mindenki megkapja, amire vágyik, hogy senki ne érezze magát háttérbe szorítva. Kellő figyelemmel, szeretettel, önismerettel nem lehetetlen küldetés.

olvass tovább

Szeretőnek lenni

  • 2014. április 15.

Mindegy, hogy régen történt-e, vagy mostanában. Amíg élsz, vissza tudod majd idézni, hogyan történt. A pillanatra is emlékszel, amikor megittad a keserédes, lassan ölő bájitalt, a pillanatra, amikor már nem tudtál és nem akartál nemet mondani, dehogyis akartál. Kortyoltad a mérget, sőt kértél belőle még egy pohárral, aztán még eggyel és abba sem bírtad hagyni. Menthetetlenül függő lettél, szeretővé váltál.

olvass tovább

9 plusz 1 Brad Pitt mozi, amit látnod kell!

  • 2014. április 01.

Brad Pitt egy igazi férfiisten, aki mást mond, az hazudik. Észveszejtően jóképű, fantasztikus színész, szerető társ és apa. Nincs okunk nem imádni. Összegyűjtöttük azokat a legendás filmeket, amiben szerepet kapott, és vétek lenne kihagyni őket. Brad Pitt mozimaratonra fel!

olvass tovább

Nyolc nő - egy eset

  • 2013. december 23.

Nyolc veszélyes nőt zárt össze az ítéletidő egy vidéki kúriában, valahol Franciaországban. A nyolc nőnek valamilyen módon köze van egymáshoz. Anyák, lányok, testvérek, unokák, nagynénik, szeretők, sógornők vagy cselédek. Egy biztos, mindnyájuknak van titkolnivalója.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 2.

  • 2013. november 02.

A mai napon meditálj, egyesítsd önmagadban az eget és a földet, rezegj együtt a szeretettel. Ma végezz csendes szertartást, emlékezz szeretteidre. Napi megerősítés: Egy vagyok az Univerzum végtelen szerető forrásával, mindenkor biztonságban vagyok.

olvass tovább

Fekete és az enyészeté

  • 2013. október 04.

Lassan megint itt a tél, Veronka, és én ilyenkor mindig a régi szeretőimre gondolok. Furcsa nosztalgia fog el engem október elején, mikor nyirkosak és sápadtak lesznek a levetett levelek a járdán. De nem hullajtom a könnyeim már egyik után se.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 4.

  • 2013. október 04.

A mai napon törődj a téged tápláló, szerető Földanyával. Védd a környezeted, ültesd el a magokat. Ma ápold a párkapcsolatodat, menj társaságba, ünnepeljétek a Földet közösen. Napi megerősítés: Tápláló, gondoskodó Univerzumban és Földön élek, mindennel ellát folyamatosan.

olvass tovább