Kulcsszó keresés /


In memoriam Feleki Kamill

  • 2014. augusztus 21.

Feleki Kamill: Kossuth-díjas színművész, táncos, koreográfus, és nem utolsó sorban nagy nevettető volt. 106 éve született, de nevét örökre a szívébe véste a színház és a nézők is. És persze az egész operett-műfaj. Nyugodjék békében!

olvass tovább

VoRi, új csillag az égen

VoRi-t, azaz Vörös Editet a színház kedvelői már jól ismerhetik a Budapesti Operettszínház művészeként, most azonban a popszakma felé kacsingat, jelenleg is debütáló albumán dolgozik. Editet eddig olyan darabokban láthatta a közönség, mint az Abigél, a Szépség és a Szörnyeteg vagy épp a Szentivánéji álom.

olvass tovább

Napi Üzenet - július 4.

  • 2014. július 04.

A mai napon adj hálát mindazért, amid van, ünnepelj.. Ma művészeti programok, zene, színház, tánc, koncertek. Napi megerősítés: elégedett vagyok azzal a csodás bőséggel, ami körülvesz és egyre fokozódik.

olvass tovább

Pados Krisztina igazi Princess

  • 2014. június 05.

2011-ben üstökösként robbant be a köztudatba három gyönyörű nő, akik a Princess együttes hegedűvirtuózaiként nyűgözték le a nagyérdeműt. Június 9-én jubileumi nagykoncerttel állnak a közönség elé, a Budapesti Operettszínház színpadán. Ennek részleteiről faggattam Pados Kriszta alapító tagot.

olvass tovább

Malek Andrea zenéről, színházról és az életről

Malek Andrea egy pár nap erejéig hazalátogatott, így egy utolsó pillanatban leszervezett, rövid találkozót tudtunk megejteni egy belvárosi cukrászdában. Épp egy rádióinterjúról érkezett, úgy tűnik más is megneszelte Andi hazalátogatását, és igyekezett kihasználni az alkalmat, hogy beszélgethessen az Ausztriában élő énekesnővel. Két csésze tea mellett mesélt önmagáról.

olvass tovább

Beszélgetés Balczó Péterrel

Balczó Péter operaénekessel, a Magyar Állami Operaház és az Erkel Színház oszlopos tagjával, a nagykörúti Szamos Cukrászdában találkoztam. Észnél kell lenni, hiszen interjúalanyaimnak általában fogalmuk sincs a kinézetemről, így nekem kell kiszúrni őket. Péter elszáguldott a teraszon mellettem, be a kávézóba, én pedig percekig azon morfondíroztam, hogy vajon ő érkezett-e meg, a napszemüvege ugyanis bizonytalanná tett a kérdést illetően. Végül aztán kiderült, hogy valóban ő az, és mire leültem az asztalához, neki már ki is hozták a süteményt és az ásványvizet. Én rendeltem egy koffeinbombát és végre belevágtunk.

olvass tovább

Kávészünet Pintér Tiborral

Pintér Tibor már a képek alapján is rendkívül karizmatikus személyiségnek tűnik, aki egyszerre színész, operett és musical énekes, producer, rendező és színházigazgató. Mások örülnek, ha legalább egy ilyen magasrendű titulust kiérdemelnek életük során. Tibor azonban nem az a típus, aki egyetlen cél beteljesítése után nyugodtan hátradőlne, mint aki jól végezte dolgát. Egy tavaszi délelőttön, kávézás közben faggattam a színészt a múltról, a jelenről és a jövőről.

olvass tovább