Kulcsszó keresés /


Top 13 trend a divathetekről

  • 2016. március 24.

A divatszakma négyhetes, nemzetközi, egyben legjelentősebb rendezvénysorozata már véget ért, és idén is a legtehetségesebb tervezők mutatták be kollekcióikat, határozták meg a 2016-os őszi-téli divatot. Összegyűjtöttük a közeljövő (szerintünk) legjobb, hétköznapokon is viselhető trendjeit - izgalmas szezon elé nézünk, mit gondoltok?

olvass tovább

8 szépségtrend a divathetekről

  • 2016. március 01.

Immár a rendezvénysorozat utolsó szakasza zajlik Párizsban, így úgy gondoltuk, itt az ideje egy kis összegzésnek, már ami a következő szezon haj- és sminktrendjeit illeti.

olvass tovább

A férfidivathét legizgalmasabb utcai szerelései

Véget ért a New York-i férfidivathét, a 2016-os tavaszi/nyári férfi divatot bemutató rendezvénysorozat utolsó állomása. Az évnek ebben a szakaszában természetesen nem csupán a kifutókat érdemes figyelemmel kísérni, az utcán legalább ugyanakkora divatfitogtatás zajlik. Összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb street style képeket egy hatalmas, 50 szálas csokorba, főszerepben természetesen a férfiakkal.

olvass tovább

Az év desszerteseménye cirkuszi hangulatban!

  • 2015. november 12.

Immár második alkalommal rendezik meg a hazai cukrászatok és sütemény manufaktúrák kétnapos seregszemléjét a II. Sütemény és Tortafesztivált. A tavalyi hétvégén közel hétezren látogattak ki a fesztiválra, ahol 40 meghívott cukrász remekeit kóstolhatta meg a közönség. Idén a Millenáris D épülete ad otthont november 21-22-én a II. Sütemény és Tortafesztiválnak, ami kiállítás és vásár is egyben.

olvass tovább

Novemberi programajánló a sokszínű nőknek

A november izgalmasabbnál izgalmasabb programokat ígér, méghozzá az élet minden területén. Most 5 eseményt ajánlok neked, melyeken én mindenképp ott leszek, és a maga nemében, kivétel nélkül, igazán páratlan szórakozást ígérnek. Nem mondom, hogy kötelező a részvétel, de erősen ajánlott. Mindegyiken!

olvass tovább

Jude Law fogadást kötött

  • 2015. november 03.

Az 5. Whisky Show Budapest több, mint harminc kiállítót és számtalan whisky-t sorakoztat fel november 7-én a Corinthia Hotelben. A rendezvényre Budapestre érkezik Colin Dunn whisky nagykövet, aki azt a ritkaságot, a Johnnie Walker BlueLabelt is kóstoltatja, amely másodjára inspirálta versengésre Jude Law-t és GiancarloGianninit.

olvass tovább

66 kedvenc fotó a hétvégi Mercedes Benz Fashion Week Central Europe-ról

  • 2015. október 13.

Kiemelt sajtóként vettünk részt a hétvégén megrendezett Mercedes Benz Fashion Week Central Europe-on, amellyel hazánk is felzárkózott a világszínvonalú divathetek sorába. Egy cikkbe nehéz volna belesűríteni mindent, ezért ez a hét teljen a magyar divat fiatal tervezőinek jegyében. A kétnapos rendezvényen egyébként nem csak a hazai, hanem a régió dizájnerei is bemutatkoztak, úgy mint a szerbek, horvátok, csehek és a lengyelek is.

olvass tovább