Kulcsszó keresés /


Beyonce és kislánya mindenki szívét elolvasztották a Szépség és a szörnyeteg Hollywood-i premierjén

  • 2017. március 08.

Bár már mindenki tűkön ülve várta a márciust a Szépség és a szörnyeteg filmváltozatának premierje miatt, amelyben Emma Watson alakítja a szépséges főszereplőt, kétségtelen, hogy Beyonce és kislánya, Blue Ivy finoman szólva is ellopták a show-t a film Hollywood-i premierjén, pedig semmi mást nem tettek, csak összeöltöztek, és mint mindig, most is nagyon-nagyon édesek voltak.

olvass tovább

„A Bajnok” - világpremier a Millenárison

  • 2016. december 16.

A legmodernebb technológiákat alkalmazó, egyedülálló perspektívákból készült képanyaggal lenyűgöző látványvilágot felvonultató, játékos tesztekkel tarkított kiállítás nyílik január 13-án, Budapesten. A Bajnok – The Champion című interaktív élmény-expo április közepéig várja a nagyközönséget a Millenáris D épületében. A szervezők szerint „az utazó kiállítás megmutatja a küzdelem nemességét, átélhetővé teszi a sport utánozhatatlan atmoszféráját és a győzelem magasztosságát.”

olvass tovább

Mozipremier: Halj már meg!

  • 2016. november 25.

Egy hatvanas éveiben járó titokzatos mozdonyvezető hirtelen halála után a feleség, a szerető és törvénytelen lánya, és sok más kétes karakter a férfi múltjából szeretné megtudni, mégis ki volt az a férfi, akit szerettek.

olvass tovább

Mozipremier: Bezárva

  • 2016. november 17.

Férje halála óta Mary egyedül él mostohafiával egy elszigetelt New England-i házban. A gyermekpszichiáter idejének nagy részében a fiút ápolja, aki vegetatív állapotban van az autóbaleset óta, amelyben Mary férje is meghalt.

olvass tovább

JutalomJáték premierjére Budapestre érkezik Coco König

  • 2016. október 12.

Az Emmy-díjas, Golden Globe-díjra jelölt legendás skót színész, Brian Cox új filmje, a JutalomJáték premierjére hamarosan Budapestre érkezik. A JutalomJáték bemutatójára a film női főszereplője, a magyar-osztrák származású, tehetséges fiatal színésznő, Coco König is a magyar fővárosba látogat.

olvass tovább

Végre! Hamarosan mozikban A lány a vonaton!

  • 2016. október 01.

Paula Hawkins azonos című krimije hónapokig vezette világszerte a könyves sikerlistákat, így teljesen természetes volt, hogy a könyv után jön a filmes feldolgozás, ami -nekünk - az idei éve egyik legjobban várt thrillerjét jelenti.

olvass tovább

A divat és a technológia találkozása: bemutatkozott a Huawei P9

  • 2016. április 18.

Képzelje el azt a kort, amikor a divat és a technológia már nem szemben állnak egymással, hanem együttműködve és összefonódva képezik részét a kinézetünknek és megjelenésünknek. Ez a kor megérkezett: a Huawei Technologies alig egy héttel legújabb okostelefonjának, a P9-nek londoni világpremierje után elhozta a készüléket Magyarországra is az ELLE Fashion Show-ra. Az új prémium kategóriás mobiltelefon a NUBU, 2015. legjobb hazai fashion designer brandjének legfrissebb NUDE by NUBU kollekciójával együtt debütált a kifutón.

olvass tovább