Kulcsszó keresés /


10 érdekesség a Holtpont c. filmről

  • 2015. december 28.

Bár az év utolsó napján mutatják be a Holtpont című filmet,eséllyel pályázik az év legizgalmasabb alkotás címére. Ki gondolná, hogy Kathry Bigelow kultfilmjét 24 éve, 1991-ben mutatták be Keeanu Reeves-szel és Patrick Swayze-vel. Az újragondolt változat apropóján összeszedtünk pár érdekes információt a filmről.

olvass tovább

Heti mozipremier: Elmentek otthonról

  • 2015. december 21.

A szerelmespár Sonia és Franck meghívja barátait Sonia öntelt apjának luxusszállodájába, Braziliába. És ha már a paradicsomban vannak, Franck szeretné megkérni Sonia kezét, de ehhez meg kell szereznie az apa jóváhagyását is – de ilyen barátokkal… kinek kell ellenség?

olvass tovább

Mozipremier: Szemekbe zárt titkok

  • 2015. november 26.

Az izgalmas Szemekbe zárt titkok című thrillert az Oscarra jelölt Billy Ray (Phillips kapitány, Az éhezők viadala) írta és rendezte, producere az Oscar-díjas Mark Johnson (Esőember, Totál szívás), a főbb szerepekben pedig az Oscar-díjra jelölt Chiwetel Ejiofor és az Oscar-díjas Nicole Kidman és Julia Roberts látható.

olvass tovább

Dalpremier! Hallgasd meg Tóth Vera vadiúj szerzeményét!

  • 2015. október 27.

Az énekesnő tegnap este bemutatta új dalát, amely a 21 gramm nevet viseli. A tavalyi Gyémánt című nóta óta nem jelentkezett új dallal az énekesnő, és saját állítása szerint már nagyon várta, hogy bemutathassa Hrutka Robival közös szerzeményét, melynek szövegét Alex Fender írta.

olvass tovább

Kulináris orgazmus Bradley Cooperrel

  • 2015. október 01.

Október 22-től új szerepben láthatjuk a sármos Bradley Coopert a vásznon, aki ezúttal egy 2 Michelin-csillagos séf fenegyereket alakít Az ételművész című filmben. A a gasztronómia csodái mellett olyan nagy nevek tűnnek még fel Cooper mellett, mint Uma Thurman, Sienna Miller, Emma Thompson, Lily James és Matthew Rhys. Az előzetest látva, már alig várjuk a premiert!

olvass tovább

A Centrál Színház nagy bukása!

A Centrál Színház 2015/16-os évadjában elsőként a Ma este megbukunk! című előadás került újonnan a repertoárba. A hivatalos premier előtt egy nappal volt alkalmunk részt venni a sajtóbemutatón, és a címhez hűen, a darab tényleg megbukott. Nem is kicsit!

olvass tovább

Rekord menniységű adomány gyűlt össze az Adok-Kapok Napokon

  • 2015. május 15.

Az Adok-Kapok Napok népszerűsége idén minden várakozást fölülmúlt: a tavalyi felajánlások kétszerese, 80.000 ruha, cipő, játék és sporteszköz gyűlt össze a Premier Outlet jótékonysági akcióján. Az adományoknak köszönhetően több ezer nélkülöző család jut jó minőségű ruhákhoz. A felajánlásokat az Ökumenikus Segélyszervezet osztja szét országszerte a következő 2 hónapban.

olvass tovább

Drónos tánccal debütál az Én, Leonardo

  • 2015. március 23.

Drónokat röptet a modern Leonardo da Vinci az ExperiDance legújabb táncjátékában. A darab a reneszánsz zseni, polihisztor, a kor hírességének igazi arcát kívánja bemutatni, párhuzamot vonva a reneszánsz és a ma értékei között. A produkciót először egy hónap múlva, április 17-én, 19.00 órától láthatja a közönség, az érdeklődés viszont már most számottevő: a premier előadásra megtelt a RaM Colosseum színházterme.

olvass tovább