Kulcsszó keresés /


Boldog születésnapot Nina!

  • 2016. február 13.

A hölgyek hajlamosak tagadni a korukból, Ninának azonban semmi oka rá, sőt ! Büszkén viseli: születésnapja nem bizonyít mást, mint sikerének töretlenségét. A nagy ünnepre ráadásul a francia művésznek Coco-nak köszönhetően mesés új, pöttyös ruhát is kapott – ez a Nina Pop. Összegyűjtöttünk nektek a szülinaposról néhány titkot, amit talán még ti sem tudtatok.

olvass tovább

Top 6 őszi illat

  • 2015. október 29.

Ahogyan beköszönt az ősz és lecseng a nyári könnyed, lebegő életérzés, nem csak a divatban váltunk, hanem az parfümök világában is. A könnyű, friss illatokat felváltják a kicsit erőteljesebb, nehezebb aromák. Mostani kínálatunkban megtalálhatjátok a kedvetekre valót, akár a vad, szexis, akár a romantikus típust kedvelitek.

olvass tovább

A világ legbotrányosabb kampányai

  • 2015. július 21.

A divatszakmában nem ritka, hogy egy-egy fotósorozat kissé pikánsra sikeredik. Leginkább a parfüm és egyértelműen a fehérnemű reklámok esetében fordul elő, hogy a kampányok olyannyira szexuálisan túlfűtöttnek bizonyulnak, hogy nem is kerülnek nagy nyilvánosság elé, vagy egyből betiltják őket. Azonban a botrány sokszor együtt jár a sikerrel, szexszel mindent el lehet adni, és ugye azt is tudjuk, hogy ami már egyszer kikerül az internetre, az ott is marad.

olvass tovább

Ecc pecc kimehetsz, holnapután elmehetsz

Hajnalra megfulladtam a szobában, az ágyneműn még ott volt az illatod. Lerugdostam a takarót az ágy végébe és ledobtam a párnát, hogy ne érezzem. Egy hete semmi hír nem volt felőled. Nem bírtam aludni, inkább elindítottam egy mosást, hogy ne kelljen többé belélegeznem a parfümöd, amit a huzatokon hagytál.

olvass tovább

Florasense, avagy a füstölők dicsérete

  • 2015. július 04.

Miért jó füstölni? Milyen az igazi, természetes füstölő és mire jó? Hiszen a minőségi füstölő több mint egyszerű „térparfüm”, mely a levegőt illatosítja. Az eredeti növényi alapanyagok elfüstölése igazi művészet, mely az istenek dicséretét zengte egykoron. A Florasense valódi növényi füstölőanyagokat kínál azoknak, akiknek számít a minőség, a nyomon követhetőség, és a biztonság.

olvass tovább

Gyönyörű, a tekinteteket vonzó haj

  • 2015. június 11.

Mindannyiunknak van saját, egyedi stílusa: egy kedvenc rúzsárnyalat, a parfüm, amelynek illata bennünket azonosít, vagy a magassarkú cipő, amely sosem hagy cserben. De igazán a hajunk az, ami kifejezi a valódi egyéniségünket. Identitásunk része, amely nagyban meghatározza hogy nézünk ki, és hogyan érezzük magunkat. Ezért kell, hogy lélegzetelállító legyen, pont olyan, amilyennek szeretnénk. Mégis, túl gyakran kötünk kompromisszumot, mert azt hisszük, választanunk kell az egészséges fejbőr és a szép haj között. Jöjjön a meglepetés!

olvass tovább

Mióta te tartasz…

  • 2015. május 22.

Valahogy túl sok volt a smink. Túl magas volt a cipő sarka, és túlságosan erős volt az a parfüm. Az a nap a túlzások napja volt, az évszakhoz képest túl hideg volt és a taxi túl későn érkezett. Mindig ez történik, amikor valaki ismeretlenül, először hajt be oda, már az összes felmenőjét elátkozták annak, aki az utca végéről kezdte a számozást. A hátsó ülésre ült, bezárult arccal és gyanakvó szívvel, nem tudta, mit hoz idén a karácsony. A sofőr a reptérre menet beszélgetni próbált, könnyed témákról, mint például ajándékvásárlás és az ünnepi menü, de hamar békén hagyta, hiszen utasa csupán tőmondatokban válaszolt. Inkább letekerte kissé az ablakot, és a nőt most nem zavarta az arcába tóduló jeges huzat, legalább elnyomta az intenzív, már fojtó parfümillatot. A terminál előtt azonban felülkerekedett jólneveltsége, mégis boldog ünnepet kívánt neki.

olvass tovább