Kulcsszó keresés /


Chillout-zugok

  • 2010. január 25.

Ha egy ideje miénk a lakás, előbb-utóbb ösztönösen is megérezzük, hol jó lenni, ücsörögni. Olyan ez, mint az urbánus legenda, miszerint: engedj a hálószobádba egy macskát, nézd meg hová fekszik, és oda ne tedd az ágyad. :)

olvass tovább

Híres kutyák a filmtörténetben

  • 2009. november 18.

Természetesen számos mese és film örökítette meg  a nagyszerű négylábúakat, de az összesre terjedelmi okokból nem térhetünk ki. Listánkból kihagyjuk a vasárnap délelőtti Hollywood-i "egy kutya, egy macska és egy kislány elmegy és megmenti a várost" típusú 15 perc hírnév típusú filmeket, s csak a lényeges ebekre koncentrálunk.

olvass tovább

Farmerdivat 2009-2010-ben

  • 2009. szeptember 28.

Nagyon valószínű, hogy ismét a csőnadrág, a szoros, tapadós farmereké a jövő. A csőfarmer persze remek alakú lányoknak áll a legjobban, de a molettebb lányok se szomorkodjanak, számukra még mindig jelen vannak a bővebb, lazább fazonok. Továbbra is nagy divatban vannak a "turkálómúltú farmerek". Tudjátok, azok, amelyeket mintha a macska szájából húztak volna ki...

olvass tovább

Macskafogó 2.

  • 2008. január 03.

Vannak legendák, események, alkotások, melyek egy korszakhoz kötődnek. Ilyen volt a Rubik kocka, ilyen a Bécsből hozott Zanussi, a GMK-zás, illetve a Macskafogó. A magyar (rajz)filmgyártás legnagyszerűbb terméke. Egy legenda. Ne kerteljünk, mondjuk ki: most megölték.

olvass tovább