Kulcsszó keresés /


Mérgező kozmetikumaink?

  • 2011. március 10.

Átformálhatja az egész gondolkodásmódunkat és életmódunkat Antal Vali mesterkozmetikus és BIONOM-hatóanyag-elemző írása, mely az interneten bárki számára elérhető. Nem kisebb feladatra vállalkozott, mint összeszedte a kozmetikai ipar 10 legkárosabb összetevőjét, s paradigmaváltásra invitálja az olvasót, de az írás elején ő maga is leszögezi, hogy kritikátlanul senki ne fogadjon el tőle semmit. Mi most összegyűjtöttük a könnyebb tájékozódás érdekében az Antal Vali szerint leginkább kerülendő kozmetikai vegyületeket.

olvass tovább

Szépségsziget

  • 2010. augusztus 30.

Egy kis kényeztetés a Marionnaud-nál, megnyílt a Szépségsziget Shiseido és Decleor kozmetikai kabinokkal. A testmozgás és a megfelelő táplálkozás mellett az egészséges kiegyensúlyozott életmódhoz, a jó közérzethez és a jó megjelenéshez szükséges az arc és a test bőrének folyamatos ápolása.

olvass tovább

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector

  • 2010. március 02.

Első ízben jelentet meg gyógyszerhatású pigmentfolt-halványító készítményt egy kozmetikai presztízsmárka. Az új Even Better Clinical Dark Spot Corrector a Clinique-től hatékonyan halványítja az öregedés, a napfény, a környezet káros hatásai és az aknés hegek által okozott sötét elszíneződéseket és a korfoltokat, és egyenletes színű, ragyogó bőrt hoz felszínre.

olvass tovább

A szép bőr új esélye

  • 2009. június 15.

Magyarországon egyedülálló, rádiófrekvenciás kozmetikai géppel egy időben prebiotikus kozmetikumcsaládot mutattak be, mely új anyagaival az eddigieknél hatékonyabban szünteti meg a pattanásokat és más bőrproblémákat.

olvass tovább

Nincs csúnya nő, csak lusta

  • 2009. április 14.

Így hangzik az amerikai kozmetikaipar nagyasszonyának, Estée Laudernek ma már legendássá vált mondása. A kijelentés ugyan XX-ik századi, de a benne megfogalmazott igazság örök érvényű. S ezzel nemcsak a mai, de az évezredekkel ezelőtt élt nők is tisztában voltak. Ezért törekedtek hát ők is arra, amire mindenki: hibáikat elkendőzve, előnyös pontjaikat kiemelve, minél szebbnek látszani.

olvass tovább

Új Clinique Youth Surge SPF 15 Age Decelerating Moisturizer

  • 2009. február 23.

A szirtuinok aktivitását vizsgáló kutatások kimutatták, hogy a bőr sejtciklusai kritikus fontossággal bírnak a bőr fiatalosságának megőrzése szempontjából. A Clinique a szirtuin technológiát vette alapul egy olyan forradalmi eljárás kifejlesztésekor, mely lelassítja az öregedés látható jeleinek megjelenését és serkenti a természetes sejtregenerálódást.

olvass tovább

Újévi fogadalom: fehérebb fogak

  • 2009. február 05.

Sokunknak január első napja az újévi fogadalomtétellel kezdődik, mellyel gyakorlatilag életminőségünket szeretnénk javítani. Az Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémia (AACD) szerint évről évre egyre többen  tesszük le voksunkat amellett, hogy mosolyunkat tegyük ragyogóbbá.

olvass tovább