Kulcsszó keresés /


L.A. Makeup nagykövet választás

  • 2011. március 30.

Több mint 200 jelentkező közül választott nagykövetet az L.A. Makeup. Az öt szerencsés lány feladata a márka képviselése. Fél éven keresztül tesztelik a termékeket és tapasztalataikról hírt adnak blog oldalukon.

olvass tovább

Mérgező kozmetikumaink?

  • 2011. március 10.

Átformálhatja az egész gondolkodásmódunkat és életmódunkat Antal Vali mesterkozmetikus és BIONOM-hatóanyag-elemző írása, mely az interneten bárki számára elérhető. Nem kisebb feladatra vállalkozott, mint összeszedte a kozmetikai ipar 10 legkárosabb összetevőjét, s paradigmaváltásra invitálja az olvasót, de az írás elején ő maga is leszögezi, hogy kritikátlanul senki ne fogadjon el tőle semmit. Mi most összegyűjtöttük a könnyebb tájékozódás érdekében az Antal Vali szerint leginkább kerülendő kozmetikai vegyületeket.

olvass tovább

Szépségsziget

  • 2010. augusztus 30.

Egy kis kényeztetés a Marionnaud-nál, megnyílt a Szépségsziget Shiseido és Decleor kozmetikai kabinokkal. A testmozgás és a megfelelő táplálkozás mellett az egészséges kiegyensúlyozott életmódhoz, a jó közérzethez és a jó megjelenéshez szükséges az arc és a test bőrének folyamatos ápolása.

olvass tovább

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector

  • 2010. március 02.

Első ízben jelentet meg gyógyszerhatású pigmentfolt-halványító készítményt egy kozmetikai presztízsmárka. Az új Even Better Clinical Dark Spot Corrector a Clinique-től hatékonyan halványítja az öregedés, a napfény, a környezet káros hatásai és az aknés hegek által okozott sötét elszíneződéseket és a korfoltokat, és egyenletes színű, ragyogó bőrt hoz felszínre.

olvass tovább

A szép bőr új esélye

  • 2009. június 15.

Magyarországon egyedülálló, rádiófrekvenciás kozmetikai géppel egy időben prebiotikus kozmetikumcsaládot mutattak be, mely új anyagaival az eddigieknél hatékonyabban szünteti meg a pattanásokat és más bőrproblémákat.

olvass tovább

Nincs csúnya nő, csak lusta

  • 2009. április 14.

Így hangzik az amerikai kozmetikaipar nagyasszonyának, Estée Laudernek ma már legendássá vált mondása. A kijelentés ugyan XX-ik századi, de a benne megfogalmazott igazság örök érvényű. S ezzel nemcsak a mai, de az évezredekkel ezelőtt élt nők is tisztában voltak. Ezért törekedtek hát ők is arra, amire mindenki: hibáikat elkendőzve, előnyös pontjaikat kiemelve, minél szebbnek látszani.

olvass tovább

Új Clinique Youth Surge SPF 15 Age Decelerating Moisturizer

  • 2009. február 23.

A szirtuinok aktivitását vizsgáló kutatások kimutatták, hogy a bőr sejtciklusai kritikus fontossággal bírnak a bőr fiatalosságának megőrzése szempontjából. A Clinique a szirtuin technológiát vette alapul egy olyan forradalmi eljárás kifejlesztésekor, mely lelassítja az öregedés látható jeleinek megjelenését és serkenti a természetes sejtregenerálódást.

olvass tovább