Kulcsszó keresés /


Dress code a strandra

  • 2013. május 24.

Első látásra bizarrnak tűnő fürdőruhadivat van készülőben, de ha jobban belemélyedünk talán nem is olyan szörnyű, bár barnulás szempontjából előnytelen. Azért azt tegyük hozzá, hogy a nagy divatházak ezen extra darabjai nem is ilyen apropóból készülnek. Egy jachton, vagy a jacuzziban egy pohár pezsgővel és egy szalmakalappal karöltve már inkább el tudjuk őket képzelni.

olvass tovább

A napfény íze

  • 2013. május 05.

Virágminták, szalmakalap és tengerpart. Igazi dolce vita és hamisítatlan, hatvanas évekbeli képek egy lenyűgöző divatanyagban. Ugye milyen pompásak ezek a Dolce&Gabbana, Ralph Lauren és Dior ruhák?

olvass tovább

A Studio 54 krónikái

  • 2013. május 03.

Carolina Herrera, Diane von Furstenberg, Jean Paul Gaultier kalapács alá kerül. Vagyis az Andy Warhol szemüvegén keresztül kreált portréik, amelyek a legendás diszkókorszak legfényesebb helyszínén, a Studio 54-ben készültek.

olvass tovább

Kalapács alá kerülnek Liz Taylor kincsei

  • 2011. március 31.

Elizabeth Taylort évtizedeken át kísérte leghíresebb szerepe, Kleopátra egyiptomi királynőé, aki még azt is megengedhette magának, hogy szamártejben fürödjön: hírek szerint a közelmúltban elhunyt hollywoodi csillag sem szűkölködött, egymilliárd dolláros vagyont hagyott hátra.

olvass tovább

Vedd fel a kesztyűt, tavasszal is!

  • 2011. március 30.

Manapság a kesztyűt kifejezetten funkciója miatt hordják: melegít, véd, vagy adott esetben tapad a kormánykerékhez. Pedig egy jól megválasztott kesztyű legalább olyannyira feldobhatja megjelenésünket, mint egy jó öv, vagy kalap. Tavaszi szettünket is remekül kiegészítheti egy finom pár kézbeli.

olvass tovább