Kulcsszó keresés /


A díva különleges estéje

  • 2013. június 27.

Szőke Nikoletta világában ott találunk mindent, ami szükséges ahhoz, hogy létrejöjjön az igazi érzelemdús jazz- esszencia. Június 29-én a BMC Opus Jazz Clubjában ad koncertet zenekarával, amelyet a 90.9 Jazzy élőben közvetít. Ennek apropóján beszélgettünk a Junior Prima díjas művésznővel.

olvass tovább

Aki igazán zenélni szeretne, semmi sem állítja meg!

  • 2013. május 21.

Kimnowak, Jazz+Az, Cotton Club Singers, hogy csak a legfontosabb állomásokat említsük a töretlen karrierben. Legyen pop, jazz, mindenhol ugyanaz a magas színvonal, ugyanaz a bensőséges, hol bújócskázó, hol megnyíló világ. A Vulkán című vadonatúj lemez megjelenése alkalmából Kozma Orsival beszélgettünk.

olvass tovább

Visszavonul a Vasember?

  • 2013. április 25.

Hadsereggel tér vissza, de rögtön nyugdíjazza is magát, miután jól végezte a dolgát. A Vasember harmadik része humorosabb, izgalmasabb és látványosabb, mint valaha. Annyira, hogy sajnálnánk, ha nem látnánk viszont Tony Starkot.

olvass tovább

Egy világsztár Budapesten – exkluzív interjú

  • 2013. március 26.

Bombay Jayashree, Eero Hämeenniemi és a hazánkba látogató indiai tablás Sai Shravanam exkluzív interjút adott a 90.9 Jazzy rádió Jazzy Hungaricum című műsorában, amelynek szerkesztett változatát most elsőként a style.hu olvasói ismerhetik meg!

olvass tovább