Kulcsszó keresés /


Szülés Fotózás - Már itthon is hódít

  • 2013. október 23.

Sokak által megosztott téma következik. Amerikában már régóta elterjedt ennek az érzelmi világnak a kifejezése. Lassacskán itthon is egyre többen kérik/vállalnak szülés alatti fotósorozatokat. Nem, itt nem holmi divatirányzatról és hencegésről van szó, hanem ennél sokkal de sokkal többről. Két ember képeken megörökített érzelmeiről, melyben megtalálunk fájdalmat, izgalmat, összetartozást, kétséget, koncentrációt, bizalmat, örömöt, intimitást, megkönnyebbülést. Egyszóval mindent, amit egy profi fotózás alatt akarva sem tudnánk vászonra hívni.

olvass tovább

Az intimitás vékony vörös vonalán

  • 2013. május 22.

Férfi és nő barátsága. Párkapcsolat pótlékok. Napi szimpátia adagok. Előre szólók: ahogy a pénzért konspiráló spamek közt is leledzhet elvétve valós afrikai hercegi család, úgy férfi-nő barátságában is bizton vannak kivételek, de ne fehér hollóra vadásszunk, inkább beszéljünk a nagy átlagról.

olvass tovább

Intő jelek, hogy megcsal a párod

  • 2011. október 13.

A párod immáron sokadjára azzal hívott fel, hogy később jön haza a munkából, s ez kétségeket ébreszt benned? Igen, vannak bizonyos jelek, amik félreérthetetlenül jelzik, hogy valami nincs rendben. Íme, néhány intő jel:

olvass tovább

Mosaique - a tökéletes elegancia jachtja

  • 2011. július 05.

A Mosaique egy mesés fúziója a kreativitásnak, a stílusnak és az átgondolt design-nak. Az intimitás és a kényelem párosul a tágas terekkel, a luxus enteriőrrel, ezt mind pedig szinte keretbe foglalja a jacht nyugodt, harmonikus, már-már konzervatív megjelenése.

olvass tovább