Kulcsszó keresés /


Milyen lenne, ha a férfiak úgy viselkednének Instagramon, mint a nők?

  • 2016. június 28.

A nők Instagramon való ténykedésére néhány srác pár éve humoros, ironikus képekben reagál. Arra hoztak létre egy külön fiókot, hogy megmutassák, hogyan festene egy férfi ugyanazokban a helyzetekben, pozíciókban és szituációkban, mint amiben a nők szoktak a közösségi oldalon. Figyelem! Humoros képsorozat következik!

olvass tovább

Top 20 inspiráló bikini body az Instagramról

  • 2016. június 06.

Nők kis mellekkel, pluszkilókkal, széles csípővel, kétméteres lábakkal, vagy épp tökéletes külalakkal – legyen önbizalmatok, hisz mind gyönyörűek vagytok! Következzen néhány fotó az egyik legnépszerűbb képmegosztó portálról, ahol nők ezrei fogadják el, és vállalják ország-világ előtt alakjukat.

olvass tovább

Így nassolnak a szupermodellek

  • 2016. május 26.

Néha azt is kétségbe vonjuk, hogy egyáltalán esznek a szupervékony modellek, nem hogy nassoljanak, de Instagram profiljuk másról árulkodik. Íme, a divatvilág hét gyönyörű főszereplője, és (a nem is annyira) titokban elfogyasztott nasijuk.

olvass tovább

Instanagyik, avagy az Instagram nagymamakorú sztárjai

  • 2016. április 27.

Nem csak a húszéveseké a világ – hallható a nagysikerű nótában. Mi abszolút egyetértünk, hiszen a világ mindenkié! Ennek ellenére, az Instagram mégis úgy tűnik, hogy a fiatalok játszótere, így épp itt az ideje, hogy bemutassuk nektek a képmegosztó portál legnépszerűbb sztárjait – 60 felett.

olvass tovább

Top 5: Ezek a legmenőbb Instagram profilok, szerintünk

  • 2016. április 10.

Napjaink legnépszerűbb képmegosztó portálján számtalan témában találunk amatőr vagy épp profi fényképeket, aminek köszönhetően mindenki megtalálja az érdeklődéséhez passzoló profilokat. Az alábbiakban egytől egyig érdekes felhasználókat mutatunk be nektek, akiknek profiljuk különböző tematikájú ugyan, de megérdemlik, hogy rányomj a „Követés” gombra.

olvass tovább

Ennyit változtak a sztárok az első Instagram fotójuk óta

  • 2016. április 01.

Immáron több mint öt éve örvendeztetheti meg a világ egy Instagram nevű alkalmazáson keresztül különböző fotókkal az arra kíváncsi közönséget. Habár a következő hat ismert embernek a profilja nem ennyire régen aktivizálódott, 2012re azért visszanyúlik az Instagram-történelmük. Összegyűjtöttük a sztárok első képeit, és összevetettük a legfrissebbel. Ennyit változtak ez alatt az idő alatt a celebek:

olvass tovább