Kulcsszó keresés /


Top 20 inspiráló bikini body az Instagramról

  • 2016. június 06.

Nők kis mellekkel, pluszkilókkal, széles csípővel, kétméteres lábakkal, vagy épp tökéletes külalakkal – legyen önbizalmatok, hisz mind gyönyörűek vagytok! Következzen néhány fotó az egyik legnépszerűbb képmegosztó portálról, ahol nők ezrei fogadják el, és vállalják ország-világ előtt alakjukat.

olvass tovább

Így nassolnak a szupermodellek

  • 2016. május 26.

Néha azt is kétségbe vonjuk, hogy egyáltalán esznek a szupervékony modellek, nem hogy nassoljanak, de Instagram profiljuk másról árulkodik. Íme, a divatvilág hét gyönyörű főszereplője, és (a nem is annyira) titokban elfogyasztott nasijuk.

olvass tovább

Instanagyik, avagy az Instagram nagymamakorú sztárjai

  • 2016. április 27.

Nem csak a húszéveseké a világ – hallható a nagysikerű nótában. Mi abszolút egyetértünk, hiszen a világ mindenkié! Ennek ellenére, az Instagram mégis úgy tűnik, hogy a fiatalok játszótere, így épp itt az ideje, hogy bemutassuk nektek a képmegosztó portál legnépszerűbb sztárjait – 60 felett.

olvass tovább

Top 5: Ezek a legmenőbb Instagram profilok, szerintünk

  • 2016. április 10.

Napjaink legnépszerűbb képmegosztó portálján számtalan témában találunk amatőr vagy épp profi fényképeket, aminek köszönhetően mindenki megtalálja az érdeklődéséhez passzoló profilokat. Az alábbiakban egytől egyig érdekes felhasználókat mutatunk be nektek, akiknek profiljuk különböző tematikájú ugyan, de megérdemlik, hogy rányomj a „Követés” gombra.

olvass tovább

Ennyit változtak a sztárok az első Instagram fotójuk óta

  • 2016. április 01.

Immáron több mint öt éve örvendeztetheti meg a világ egy Instagram nevű alkalmazáson keresztül különböző fotókkal az arra kíváncsi közönséget. Habár a következő hat ismert embernek a profilja nem ennyire régen aktivizálódott, 2012re azért visszanyúlik az Instagram-történelmük. Összegyűjtöttük a sztárok első képeit, és összevetettük a legfrissebbel. Ennyit változtak ez alatt az idő alatt a celebek:

olvass tovább

A szupermodell nyugdíjba vonul - 40 fotó Cindy Crawford pályafutásáról

  • 2016. február 04.

A szupermodellgeneráció egyik legszuperebb tagja 50. születésnapja előtt bejelentette, hogy nyugdíjba vonul. Aztán persze ezt az üzenetet írta az instagramjára: "Minden évben mondom a gyerekeimnek, hogy nyugdíjba megyek. Állandó viccünk ez a családban. Aztán minden évben adódnak izgalmas lehetőségek. Igaz, hogy szívesen koncentrálok már inkább a vállalkozásaimra, a barátaimra és a családomra - [de] nem teszek nagy bejelentéseket (nem minden szalagcím mondja el a teljes történetet!). Szerettem az elmúlt harminc évben a divatipar része lenni - és ha valamit megtanultam belőle, az ez: sohase mondd, hogy soha. Köszönöm a támogatást, alig várom, hogy mit tartogat 2016! Puszi, Cindy" Szóval nem is annyira biztos az, hogy nem vállal több modell melót. Azért mi összegyűjtöttük a legmeghatározóbb pillanatait.

olvass tovább