Kulcsszó keresés /


Kreatív lakberendezés

  • 2011. február 18.

Kreatív dizájnötletekkel még a legunalmasabb panelt is fel lehet dobni, a lényeg a jól eltalált, és nem túl kihívó ötlet. A hometone.org ezekből gyűjtött össze 12-t.

olvass tovább

Puskás Ferenc emlékére nyílik képzőművészeti kiállítás

  • 2010. április 02.

Hommage á Puskás Öcsi címmel 58 műalkotást bemutató képzőművészeti  kiállítás látható a focilegenda születésnapjától, csütörtöktől a Home  Galéria szervezésében Budapesten, a Boscolo New York Palace szállodában  egy hónapon át. Kertész Csaba, a galéria vezetője elmondta, hogy Puskás  Ferenc most lenne 83 éves.

olvass tovább

Homeopátiás orvoslás helyzete Európában

  • 2008. március 30.

Az emberek egyre gyakrabban nyúlnak homeopátiás gyógyszerekhez - derül ki egy osztrák kutatásból. Sok leendő anya használja például ezt az alternatív gyógymódot, mivel ők a terhesség alatt csak korlátozottan vehetnek be gyógyszereket. A homeopátia népszerűsége lassan, de biztosan nő világszerte.

olvass tovább

A home office után a négynapos munkahét lehet a következő nagy IT kihívás a hazai vállalatok előtt

  • 2002. június 15.

Bizonyára a legtöbben el tudnánk képzelni a hosszabb hétvégéket, amikor több idő jut a családra, szórakozásra, hobbira vagy pihenésre. A négynapos munkahét egy új és izgalmas alternatíva, amely egyre több vállalat és munkavállaló figyelmét vonzza, sőt kísérleti jelleggel számos szervezet vezette már be világszerte. És bár az újfajta munkamodell gazdasági és szociális hatásairól még jócskán megoszlanak a vélemények, nem kizárt, hogy a jövőbeni gazdasági változások hamarosan egyre több vállalattól kényszeríthetik ki a négynapos munkahét bevezetését. Juhász Viktor a felhőmegoldásokkal foglalkozó iSolutions Kft. ügyvezetője szerint, ebben a törekvésben elsősorban azok az informatikai megoldások támogathatják a hazai vállalatokat, amik az elmúlt években a home office és hibrid munkarend megteremtésében is segítették a cégeket.

olvass tovább