Kulcsszó keresés /


Top10: idén nyáron hódít a blorange haj

  • 2017. május 16.

A blorange, vagyis a szőke és a narancssárga keverékéből álló hajszín az idei tavaszi/nyári szezon nagy slágere, amely tökéletes választás lehet, ha egy kicsit világosabb, vagy egyszerűen csak különlegesebb hajszínt szeretnénk. A fesztiválszezonra mondhatni kötelező!

olvass tovább

Tavaszi kedvenc: levendula színű haj

Ahogy kimondja valaki a levendula szót, valószínűleg legtöbben már érezzük is karakteres illatát, és lelki szemeink előtt látjuk a látjuk a napsütötte, lila színben úszó Provance-i levendulamezőket. Idén tavasszal és nyáron viszont ezzel a csodás színnel a hajadat is elragadóan gyönyörűvé és különlegessé teheted!

olvass tovább

Ne csak a bőrödet, a hajadat is védd a káros napsugaraktól!

  • 2017. április 15.

A nyár már a nyakunkon van, amiről valószínűleg mindenkinek a napsütés és a vízpart jut az eszébe. Így mi másra is vágyhatnánk nyáron, mint a tökéletes barna szín elérésére? Bármennyire is csábító ez a vízió, nem árt tisztában lenni vele, hogy a leégés veszélyén túl a hajunk sincsen ilyenkor biztonságban, ugyanis a káros napsugarak miatt könnyen veszíthet a színéből. Ez ellen természetesen van megoldás, és mi hoztunk is pár tippet nektek, amivel még nyáron is megőrizhetitek az intenzív, ragyogó hajszíneteket!

olvass tovább

Top10 inspo: idén tavasszal legyen púder rózsaszín a hajad

Kétségtelen tény, hogy az idei tavaszi-nyári szezon legnagyobb trendje a világos rózsaszín. Azonban van egy nagyon jó hírünk: nem csak a ruháid, a körmeid és a sminked tündökölhet púder színben, hanem itt az ideje, hogy egy kicsit merészebbet lépj, és a hajad is baby pink legyen. Ha nem hiszed, nézd meg a következő 10 inspiráló képet, és egészen biztosan te is emellett a hajszín mellett teszed majd le a voksodat.

olvass tovább

Top15: a legszebb pasztell hajszínek tavaszra

A tavaszi/nyári szezon egyet jelent a színekkel, ezen belül pedig leginkább a pasztell színek kerülnek a figyelem középpontjába. Azonban ezeket a színeket nem csak a ruháinkon, sminkünkön, vagy körmeinken viselhetjük, hanem a hajunkon is. Akik igazán bevállalósak, gyönyörű árnyalatok közül választhatnak, amelyek biztosan egyedi és különleges megjelenést biztosítanak, akár egyenes akár hullámosak, akár egyenesek a tincseink.

olvass tovább

Top10: gyönyörű vörös hajszín árnyalatok tavaszra

A vörös az egyik legkarakteresebb, egyben legmisztikusabb hajszín, amely viselőjét is különlegessé teszi. Akár sötétebb, akár világosabb árnyalatot szeretnénk, rengeteg lehetőség közül választhatunk idén tavasszal, hiszen a vöröses barna, szőkés vörös színek, illetve a tűzpiros vagy az egészen sötét vörös is mind-mind kifejezetten divatosnak bizonyulhatnak.

olvass tovább

Top10: szexi szőke hajszínek télre

A szőke hajszínt mindig is körüllengte valamilyen megmagyarázhatatlan, különleges misztérium, és általánosan elfogadott tény, hogy viselője különleges feltűnést kelt. Természetesen sokszor nem éppen pozitív sztereotípiákkal is szembe kell néznie annak, aki emellett a szín mellett teszi le a voksát, azonban ez mit sem változtat az esztétikai élményen és azon az életérzésen, amivel ez a hajszín együtt jár. Összegyűjtöttünk 10 gyönyörű árnyalatot, ami tökéletes választás lehet idén télen.

olvass tovább

10 legjobb téli hajszín

  • 2016. december 02.

Tévedés, hogy a hideg évszakban nem ragyoghat a hajkoronád! Következzen egy hírességek által inspirált képgaléria, amiben bemutatunk nektek tíz csodás hajszínt. Már most foglalj időpontot a fodrászhoz!

olvass tovább

Minden idők legjobb frizuraváltoztatásai

  • 2016. augusztus 25.

A hétköznapi életben sem ritka, hogy életünk egy-egy meghatározó történése után valami újra vágyunk, ezt az újat pedig frizuránk megváltoztatásával érjük el - drasztikusan megválunk hosszú loboncunktól vagy épp természetes barna hajszínünket festetjük tűzpirosra. Hollywoodban, a világsztárok birodalmában utóbbi tevékenység mindennapos. Íme, a 16 legemlékezetesebb átalakulás!

olvass tovább