Kulcsszó keresés /


Fiatalok szlengszótára

  • 2015. április 30.

Édesanyám egy fiatalos, laza, de erős nő. Hétvégente hazatérve a vidéki kisvárosba, nagy lelkesedéssel kérdezgeti az elmúlt hét fontos fővárosi eseményeit, amit én hűségesen meg is osztok vele hétről hétre. Azonban észrevettem egy különös reakciót: a nagy sztorizgatás közben oda sem figyelek a nyelvezetre, amit használok, így néha olyan szavakkal, kifejezésekkel fejezem ki magam, amit ő nem ismer.

olvass tovább

Bazár - Különleges napszemüvegek 15.000Ft alatt

  • 2015. április 14.

Bekopogott a tavasz, és megérkezett a napsütés! Ha nincs is büdzsénk a komplett ruhatárunk felújítására, válasszuk a kézenfekvő befektetést - egy modern és különleges napszemüveget, ami hűséges társunk maradhat éveken át (vagy amíg el nem hagyjuk).

olvass tovább

Másság és elfogadás

“Ha valaki a saját neméhez vonzódik az csak beteg lehet.” Fiatal korom ellenére számos alkalommal voltam már fültanúja ennek a végtelenül primitív mondatnak. Többféle magyarázat és elmélet is született a homoszexualitás megmagyarázására; egyesek genetikai, mások hormonális, vagy éppen családi hátterű elméletekkel magyarázzák azt, ha valaki meleg. Véleményem szerint pedig teljesen mindegy az ok, ha két azonos nemű ember egymás személyében találja meg az őszinte szerelmet, a hűséget és az összetartozás iránti vágyat.

olvass tovább

A hűség napja Magyarországon

  • 2014. december 14.

Sopron a leghűségesebb város. Ezt a címet 1921-ben érdemelte ki, amikor az itt megtartott népszavazáson a lakosság többsége a Magyarországhoz tartozás mellett döntött. Bár kevesen tudják, de 2001 óta december 14-ét a hűség napjának is nevezik, történelmünk hazafias emlékének tiszteletére.

olvass tovább

A boldogság nyomában - beszélgetés D. Tóth Krisztával

  • 2014. november 07.

A húszezer éjszakát két éjjel alatt olvastam el. Alig bírtam kivárni, hogyan dönt végül a főhős, na és hogy mi a válasz arra, vajon miképpen lehet együtt maradni oly sok éven keresztül szeretetben, hűségben és békében egy házasságban, vagy egy kapcsolatban. Azok a kérdések foglalkoztatnak engem is, mint sok más embert: az életet és a kapcsolatokat nem csupán kibírni kell, ugye? D. Tóth Kriszta erre ad választ legújabb, villámsebességgel elfogyó könyvében.

olvass tovább

Boldog 15. évfordulót Posh és Becks!

  • 2014. július 18.

A múlt héten volt 15 éve, hogy David Robert Joseph Beckham és Victoria Caroline Adams a média teljes kizárásával örök hűséget (bár erről Rebecca Loos többet tudna mesélni, és mesélt is) fogadtak egymásnak az írországi Luttrelstown kastélyban.

olvass tovább

Eskü Valentinon

  • 2014. február 14.

Eszedbe jutott már, hogy a szerelmesek napján fogadjatok örök hűséget a pároddal? Ha Bálint-napra tűzöd ki a menyegződet, a vörös színnek kell dominálnia, de túlzások nélkül is lehet igazán ízléses a végeredmény. Összegyűjtöttünk egy képgalériát, melyből ötletet meríthetsz, és talán jövőre éppen ezen a napon mondod majd ki a boldogító igent.

olvass tovább

A romlás húsevő virágai

  • 2013. szeptember 26.

Ebben a mai könnyű világban a megcsalás olyan sport lett, amiért lassan díjat is adnak. Fiatal asszonyok lépnek félre kisgyerekkel a hátukon, a férfiak meg sosem voltak hűségesek, de még annak a kevésnek - aki hű volt ezidáig - se fűlik a foga már ahhoz, hogy egy szoknya mellett megmaradjon.

olvass tovább

Mi van, ha megcsal?

  • 2013. július 13.

Társadalomban élünk, férfiak és nők, akikben tombol a tesztoszteron, illetve az ösztrogén. Márpedig a hormonok gyakran felülírják a hűség erényét. A csalfaság így aztán örökzöld téma.

olvass tovább

Aki velük kel és fekszik, az meg is öleli a fákat

  • 2013. június 26.

Élvezd a napsugaras reggeleket, a város egyedi hangulatát, a kanyargós utcákat, hangulatos tereket, a boltíves kapukat, a míves erkélyeket, a letűnt korok előbukkanó városfalait és a kiváló borokat. Légy hűséges a hűség városához és térj vissza Sopronba újra meg újra!

olvass tovább