Kulcsszó keresés /


Isten éltessen igazi Macskanő!

  • 2016. április 29.

A gyönyörű, szőke híresség ma ünnepli 58. születésnapját. Összesen 3 Oscar jelölést, egy BAFTA díjat, egy Golden Globe-ot, s azon kívül öt jelölést tudhat magáénak, ráadásul a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál díjának is büszke tulajdonosa. De vajon hogyan jutott el idáig?

olvass tovább

A Golden Globe díjátadó legszebb sztárpárjai

  • 2016. január 12.

A hírességek nem szívesen teszik közszemlére a magánéletüket, de egy ilyen rangos díjátadón, mint amilyen a vasárnap esti Golden Globe gála is volt, illik a hitvessel érkezni. Íme a legelragadóbb sztárpárok az Arany Glóbuszról.

olvass tovább

Történelmet írt a Saul fia!

  • 2016. január 11.

Az idén 73. alkalommal megrendezésre került Golden Globe-gálán történelmet írt Nemes Jeles László alkotása, ami több nemzetközi díj besöprése után most a Golden Globe-díjra is érdemes volt, így hazánk először szerzett Golden Globe-elismerést, melynek az Oscar-díjas Helen Mirren is szívből örült!

olvass tovább

A legjobb Marion Cotillard mozik

  • 2015. szeptember 30.

Marion Cotillard, francia színésznő éppen ma ünnepli 40. születésnapját. A szemtelenül fiatal őstehetség 2008-ban vált nemzetközi hírű filmcsillaggá, amikor a Piaf című film főszereplőjeként egymás után elnyerte a legjobb színésznőnek járó Golden Globe, BAFTA, César és Oscar-díjakat.

olvass tovább

In memoriam Tony Curtis

  • 2015. szeptember 29.

Öt éve hunyt el a magyar származású színészlegenda, Tony Curtis. Két Golden Globe-díj, egy Oscar-jelölés és cirka 130 filmes alkotás után sem feledkezett meg a gyökereiről, amelyek őt és családját Mátészalkához kötötték. Ma rá emlékezünk.

olvass tovább

Isten éltessen Prince!

  • 2015. június 07.

Prince korunk egyik legkiemelkedőbb előadóművésze: énekes, zenész, dalszerző, hangszerelő és producer egy személyben. A Grammy-, Oscar- és Golden Globe-díjjal jutalmazott sztár ma ünnepli 57. születésnapját.

olvass tovább

Isten éltessen Angelina Jolie!

  • 2015. június 04.

Angelina Jolie Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő, modell, író, producer és filmrendező egyszerre. Hol a világ legszebb nőjeként ragyog a címlapokon, hol karitatív tevékenységével hívja fel magára a figyelmet. A gyönyörű híresség ma ünnepli 41. születésnapját.

olvass tovább