Kulcsszó keresés /


Isten éltessen Angelina Jolie!

  • 2015. június 04.

Angelina Jolie Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő, modell, író, producer és filmrendező egyszerre. Hol a világ legszebb nőjeként ragyog a címlapokon, hol karitatív tevékenységével hívja fel magára a figyelmet. A gyönyörű híresség ma ünnepli 41. születésnapját.

olvass tovább

12 polgárpukkasztó aranyköpés Gábor Zsazsától

  • 2015. február 06.

Gábor Zsazsa, eredeti nevén Gábor Sári, Golden Globe-díjas magyar származású, amerikai színésznő éppen ma 98 éves. Művészetének elismerése, hogy egyike azon magyaroknak, akik csillagot kaptak a Hollywoodi hírességek sétányán. Zsazsa világéletében híresen nagy férfifaló volt, kilencszer házasodott, hétszer el is vált. Csípős idézeteit gyűjtöttük össze születésnapja alkalmából, melyekből árad a szarkazmus, de többek között éppen ettől vált híressé az egykori filmcsillag.

olvass tovább

Ki lesz a legrosszabb? - Arany Málna 2015

  • 2015. január 15.

Épphogy túl vagyunk a Golden Globe-gálán, tegnap kihirdetésre került az Oscar-esélyesek listája is, de már a kevésbé hízelgő Arany Málna díj várományosainak nevei is napvilágra kerültek. Az Arany Málnát John J. B. Wilson újságíró, publicista alapította 1980-ban, az Oscar-díj ellenpólusaként, hogy megszégyenítse az amerikai filmipar legrosszabb alakítást nyújtó színészeit, legrosszabb forgatókönyvíróit, dalszövegíróit, rendezőit és filmjeit.

olvass tovább

Íme a Golden Globe nyertesek listája

  • 2015. január 12.

A 72. Golden Globe díjátadót mindenképpen George Clooney vitte nyilvános szerelmi vallomásával, amely így hangzott: „Nem is lehetnék büszkébb arra, hogy férj vagyok”. Lassan elmorzsolunk emiatt egy könnycseppet, ám most lássuk az Oscar előszobájaként is emlegetett Arany Glóbusz díjazottait!

olvass tovább

A legjobb Tina Turner dalok

  • 2014. november 26.

A 75 éves rock díva, immáron több mint 50 éve tartó pályafutása alatt minden szakmai elismerést bezsebelt, amit csak lehetett. A tizenegyszeres Grammy-díjas énekesnő, és többszörös Golden Globe-díjas színésznő, éppen ma tölti be 75. életévét, szívből gratulálunk! Isten éltesse sokáig!

olvass tovább

Amit még tudni akarsz DiCaprioról

  • 2014. június 19.

Leonardo DiCaprio 17 éves kora óta folyamatosan dolgozik. ‘93-as Gilbert Grape-béli szereplésével már Golden Globe- és Oscar-díjra jelölték, mint legjobb férfi mellékszereplő. Sajnos egyelőre az akadémia még nem ítélt neki aranyszobrot (az idei gála legfájóbb pontja máig), de nekünk ő az abszolút favorit, így most számos érdekességet gyűjtöttünk össze mindenki Leojáról.

olvass tovább

Tippek a napos oldalhoz

  • 2014. február 16.

23 éves kora ellenére már másodszor izgulhatunk az Oscar-díj átadáson érte, azok után, hogy a Golden Globe díjat bezsebelte idén az Amerikai botrányban nyújtott alakításáért. Hollywood új üdvöskéje, pedig sosem állt szándékában beállni a sztárok hosszú sorába. Allűröktől mentes, és egymás után teszi próbára a riporterek idegeit az interjúk alatt. Mindenki imádja könnyed és fesztelen stílusáért, azért mert vállalja önmagát, és nem zavarja meg az, hogy mit várnak el tőle. Kétségtelenül követendő példa a nők számára Jennifer Lawrence, nézzük, miért.

olvass tovább

Golden Globe gif challenge

  • 2014. január 13.

Az Oscar előfutárának nevezett Golden Globe díjátadót szintén hatalmas nemzetközi figyelem övezi. Jennifer Lawrence természetesen tarolt, és Leo DiCaprio is remélhetőleg csak bemelegített a díjjal. A szokásos hétfői szemle keretein belül íme a vendégek a vörös szőnyegről.

olvass tovább

Örök ikonunk: Carrie Bradshaw

  • 2013. június 17.

Sarah Jessica Parker - sokak példaképe, a stílusikon, híres tervezők múzsája, de vannak, akiknek csak Carrie Bradshow. Tudtátok, hogy ezért az alakításáért négy Golden Globe, és két Emmy díjat kapott? Nem csoda, hiszen ha van egyéniség, mind a való életben, mind a sorozatban, ő az.

olvass tovább

Még egy trójai háború

  • 2013. február 06.

Érisz ismét ledobta az emberek közé aranyalmáját, ami az idei Golden Globe vörösszőnyegén landolt és a gyönyörű színésznők összevesztek rajta, kit is illessen a legszebbnek járó jutalom. Legyünk modern kori Pariszok és döntsük el, kit illessen a gyümölcs. Remélhetőleg nem tör ki emiatt még egy trójai háború!

olvass tovább