Kulcsszó keresés /


Filmajánló: Gengszterzsaruk

  • 2017. november 24.

Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a „Regulátorok” könyörtelenebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója.

olvass tovább

Filmajánló: Az igazi csoda

  • 2017. november 19.

Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás – de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman (Jacob Tremblay) jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával (Julia Roberts) tanult otthon. Az új környezet és az osztálytársai is mind új kihívások elé állítják Auggie-t, ennek lehetünk szemtanúi az év egyik legszerethetőbb, igazán lélekemelő filmjében, melyet december közepétől láthatunk a mozikban!

olvass tovább

Top10: kihagyhatatlan filmek a zseniális Edward Nortontól

A Harcosok klubja a filmrajongók kihagyhatatlan filmje, hiszen Brad Pitt oldalán Edward Norton zseniális alakítását láthatjuk benne. A Yale-en, történelem szakon diplomát szerzett férfi mindannyiunk legnagyobb örömére végzettsége ellenére a színészkedés mellett döntött, így megannyi remek karaktert testesített meg számunkra. Következzen Edward Norton 10 legjobb filmje, amelyeket vétek lenne kihagyni!

olvass tovább

Filmajánló: Hivatali karácsony

  • 2016. december 09.

Az év végére jellemző, hogy egymást érik a céges karácsonyi bulik. Ez remek alkalom jobban megismerni a kollégákat, akiknek nevéről esetleg fogalmunk sincs, és persze arra is,hogy kiengedjük az egész ésves feszültséget és felgyülemlett gőzt. Persze mindig tartsuk szem előtt, hogy másnap bizony újra be kell mennünk dolgozni,így egyáltalán nem mindegy, mi történik a buli éjszakáján....

olvass tovább

Magyar alkalmazás oldhatja meg a filmrajongók legnagyobb problémáját

  • 2015. december 15.

A Kiflee nevű filmajánló applikáció a hasonló ízlésű felhasználókat köti össze egymással. A legtöbb filmes alkalmazással ellentétben a Kiflee megmutatja, hogy mennyire egyezik az ízlésünk a többi felhasználóéval, így növelve annak esélyét, hogy olyan film kerül elénk, ami valóban tetszeni fog. Az appot egy három fős magyar filmrajongó csapat fejleszti.

olvass tovább

8 horror mozi Halloweenre

  • 2015. október 31.

Összegyűjtöttük nektek a leghátborzongatóbb filmeket, amiket mi is csak félig csukott szemmel mertünk megnézni. Vigyázat! Csak erős idegzetűeknek!

olvass tovább

Keserédes filmek, őszi estékre

  • 2014. október 18.

Időnként, különösen a zord hűvös estéken, jól esik olyan filmet nézni, ami egyszerre gyönyörű, könnyfakasztó és magával ragadó. A most következő 10 mozifilm megnézéséhez garantáltan érdemes magadhoz venni egy egész zacskó papírzsebkendőt. Ha valamelyik esetleg kimaradt volna, mindenképp érdemes pótolni a hiányosságot, akár egyedül, barátnőkkel vagy éppen a kedvesedhez bújva.

olvass tovább

10 film, amit idén látni kell

  • 2014. április 21.

2013-ban olyan zseniális alkotásokat láthattunk a vásznon, mint: a 12 év rabszolgaság, a Jégvarázs, az Amerikai botrány, a Gravitáció és még sorolhatnánk. És ahogy azt már Hollywoodtól megszokhattuk, a lista 2014-ben is tovább bővül, így jó filmekből idén sem lesz hiány. Vessünk hát egy gyors pillantást tíz filmre, melyekért biztosan megéri majd a mozikba látogatni!

olvass tovább

Inkább Frances, mint bárki más

  • 2013. december 06.

"Avoir le cafard", mondja a francia, ha nem állnak túl fényesen a dolgok. Szó szerint azt jelenti: csótányom van. Ennél nem is találhatnánk kifejezőbbet, ha mellékvágányon haladunk az életben. Hiszen rendbe tenni a dolgokat legalább olyan nehéz, mint kiirtani az előbb említett rovart. Főleg, ha körülöttünk se veszi kezébe senki az irányítást, mert premier plánban általában mindenki jól elvan azzal, ha csak elvan.

olvass tovább