Kulcsszó keresés /


YOLO helyett apaság

Az apaság egy komoly és felelősségteljes szerepkör. De mi van akkor, amikor apuci a húszas évei végét tapossa, és imádja az életet. Szeret a haverokkal lógni, fesztiválozni és persze imádja a barátnőjét. A sörözések, és az elfogyasztott cigaretta mennyiség az, ami leginkább meghatározza a hétvégéit. Míg egy napon a kedvese elé áll a hírrel: „Apa leszel!"

olvass tovább

Diákhitel: pénzügyi megoldás rád szabva

  • 2015. szeptember 02.

Nagyfokú szabadság, önállóság, óriási felelősség: ez mind az egyetemi éveket jelenti, melyek akkor lesznek igazán emlékezetesek, ha tudatosan kezeled idődet és pénzügyeidet. A felsőoktatásban eltöltött éveid számos kiadással járnak, érdemes időben kalkulálnod mindezzel, hogy a tanulásra és élménygyűjtésre is elegendő energiád maradjon.

olvass tovább

Miért hazudik Kyle Jenner?

  • 2015. augusztus 13.

Sziklaszilárdan állítja, hogy nem történt rajta semmilyen plasztikai beavatkozás. Pedig a fotók egészen mást mutatnak. Természetesen mindenki maga dönti el, mit csinál a testével, de ha valakit tinik milliói követnek, akkor annak a kezében van némi felelősség. Pláne ha a szóban forgó személyt Kyle Jennernek hívják és számos baleset történt a híres Kyle-féle otthon is elvégezhető "ajakfeltöltés" során. Miért hazudik Kyle Jenner? Válasz nincs. Helyette meséljenek a képek.

olvass tovább

Bőrfeszesítő tippek a terhesség utánra

  • 2015. augusztus 10.

Attól a pillanattól kezdve, hogy a nő először kézbe veszi a gyermekét, sohasem lesz már a régi. Egy új szerepet kell vállalnia: anya lett, ami azt jelenti, hogy dupla felelősséget vállal, hiszen a sajátja mellett, egy másik életre is teljes odaadással vigyáznia kell. Teste, lelke teljesen átalakul, és nehéz feladat, hogy a régi nő, és az új anya megférjen egymás mellett. Az alábbi bőrfeszesítő, illetve regeneráló tippek leginkább abban segítenek, hogy újra elfogadd önmagad, ráadásul egy egészséges úton fedezhesd fel a benned lakozó nőt.

olvass tovább

Egy igazi családban mindenki figyelmes

  • 2015. március 11.

Hajlamosak a nők arra, hogy a családban a legutolsó helyre sorolják magukat. Felelősséget vállalnak a férjükért, a gyerekükért, a háztartásért, s közben észrevétlenül megfeledkeznek magukról. Teszik a dolgukat szinte gondolkodás nélkül - a sok tennivaló nem is hagy rá időt.

olvass tovább

30 kötelező esküvői fotó a koszorúslányokkal

  • 2015. február 17.

Koszorúslánynak lenni nem csupán nagy megtiszteltetés, de felelősségteljes feladat is. A néha kötél-idegeket igénylő elvárások, mint például lelki támasznak lenni az újabb és újabb ruhapróbákon, az esküvői tortakóstolás, a csak és kizárólag az esküvőszervezéséről szóló beszélgetések és véleménykérő üzenetek megválaszolása, egyben azt is jelentik, hogy menyasszony-barátnőd bízik benned.

olvass tovább

A boldogságról

  • 2015. február 05.

A boldogság bennünk van, mindig, minden pillanatban. Nem függ senkitől, sem helytől, sem helyzettől, csak tőlünk és attól, hogy képesek vagyunk-e magunkba tekinteni, hogy rátaláljunk. Nagy megkönnyebbülés és nagy teher is egyszerre ennek a felelőssége, hiszen ha a boldogságot nem kell kívülről várni, bármikor szabaddá vagy fogollyá tehetjük önmagunkat döntésünk szerint.

olvass tovább

Ne engedd, hogy megutáltassák veled a szakmád.

  • 2014. szeptember 21.

Kedvelem azokat az embereket, akik képesek tudatosan felelősséget vállalni magukért, az életükért, a párkapcsolatukért, a munkájukért. Szerencsére akadnak a környezetemben ilyenek bőven, s mindig örömmel hallgatom a történeteiket: az egyik ilyen barátom a fodrászom.

olvass tovább

Stílusos celeb-bébik és mamik szülés előtt és után

  • 2014. augusztus 28.

Egy gyerek születésénél nincs is talán csodálatosabb dolog, minden nő számára a legnagyobb feladat, amire egy egész életen át készül. Óriási felelősség gyermeket nevelni és bizonyára nem egyszerű. Ezzel valószínűleg a sztárok sincsenek másképp, ezért szívesen nézzük őket a távolból, hogyan bírkóznak meg kedvenceink az anyasággal.

olvass tovább