Stílusiskola: az ősz kedvence a kígyóbőr minta

Arról már korábban is írtunk, hogy a szezon egyik legtrendibb darabjai az állatmintás ruhadarabok lesznek, azonban nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a kígyóbőr minta az, amit semmi esetre sem hagyhatunk ki a ruhatárunkból. Fehérrel, szürkével, feketével, barnával és khakivel is tökéletes, mi egyszerűen imádjuk!

olvass tovább

Top10: a szürke minden árnyalatát a körmeinkre

Az őszhöz tökéletesen passzol a szürke, ami a közhiedelemmel ellentétben cseppet sem unalmas. Ezúttal manikűr tippeket hoztunk, amelyekben ez a csodás, könnyen variálható szín dominál. Kifejezetten elegáns hatást nyújt feketével vagy ezüsttel kombinálva, de akkor is nagyon jól mutat, ha valamilyen élénkebb színnel kombináljuk. Íme, a mi kedvenceink!

olvass tovább

A szeretetet lehet tanulni?

A szeretet képességét adottságnak tekintjük. Magától értetődőnek, hiszen eredendően ezt szívtuk magunkba az anyatejjel. A valóság azonban nem csupán fekete és fehér árnyalatokból áll, a szeretetet bizony nagyon kemény gyakorolni.

olvass tovább

Felfedezésre váró Afrika - Uganda

  • 2018. szeptember 21.

Mióta Ugandából hazaérkeztem, mindenki a polgárháborúról, az Aids-ről és a gorillákról kérdez. Pedig ez az afrikai ország nem nyomorog, és nem csak e különleges állatok miatt érdemes a fekete kontinens idehaza szinte teljesen ismeretlen vidékére utazni.

olvass tovább

Stílusiskola: színre színt - meglepő, mégis jól működő kombinációk

Olyan kényelmes egy egyszerű fekete-fehér összeállítást felkapni, esetleg egy kis farmerral kombinálni. Vannak napok, amikor igazán nehéz magunkra erőltetni pár színes ruhadarabot, pedig az egyre szürkébbé váló időben nagy szükségünk lehet majd rá, hogy egy kicsit feldobjuk az outfitjeinket. A most következő galériánkkal azt szeretnénk megmutatni, hogy időnként érdemes kifejezetten meglepő színkombinációkkal kísérletezni.

olvass tovább

Stílusiskola: tetőtől talpig feketében ősszel

A fekete elegáns, letisztult, és a kifinomult, sosem megy ki a divatból, ráadásul sosem lehet túl sok vagy túl kevés. Mindenhez passzol, bármilyen alkalomra tökéletes, nem kelt feltűnést, mégsem olvaszt a tömegbe. Az egyszerű, mégis tökéletes stílus megteremtője lehet, különösen akkor, ha még több feketével viseljük.

olvass tovább