David Lynch dizájnernek állt

  • 2012. június 15.

A Mulholland Drive, a Twin Peaks, a Dűne rendezője sokak számára igazi zseni, a sötét, baljós hangulat, a rémálmok vizuális megjelenítésének nagymestere. Lynch mostanában annyira nem aktív, kreativitását egy párizsi nightclub tervezésében élte ki.

olvass tovább

Haszontalan állatság

  • 2012. május 25.

Sok szituációban jól jöhet egy pofás, multifunkciós bicska. Férfiaknál alap felszerelés, pláne nyáron. A nők nagy százaléka a Mc Guyver szerepet az erősebbik nemnek szánja, de most lehet, hogy ők is kedvet kapnak a "bicskatartásra".

olvass tovább

A szépség benned

  • 2012. május 22.

Új katalógussal mutatja be aktuális kollekcióját egy innovatív hazai márka, a 2in1, amely újító dizájnnal és öko-textíliákkal készít kismamaruhákat.

olvass tovább

Akusztikus bútorok

  • 2012. április 30.

Hallottál már zenélő bútorokról? Nem, nem egy sci-fi filmre kell most gondolni, hanem valódi, létező lakberendezési tárgyakra, amelyek ráadásul magyarok.

olvass tovább

Lenny Kravitz szőrös székei

  • 2012. április 23.

A z amerikai rocker öltözködése igen egyedi: kedveli a szőrös, állatmintás holmikat. A Kartell dizájnbútorokkal foglalkozó cég megkereste Lennyt egy szék project miatt.

olvass tovább

Marshall hűtő

  • 2012. április 16.

A Marshall az erősítők királya ugyan, de most egy saját hűtőszekrényt is piacra dobott, megtévesztésig hasonló dizájnnal.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XVII. / Vasárnap

  • 2012. április 15.

Ilyenkor tavasztájt levarázsolom a konyhaszekrény tetején porosodó klasszikus piknikes kosarunkat és vadul nekiesem a felfrissítésének. Imádok piknikezni! Sütkérezni az első napsugarakban valahol a természetben, nagyokat sétálni, beszippantani a földillatot (rajongok érte) és a friss levegőn elfogyasztani az általam készített, egyedi dizájnolású szendvicseket. Mindenkinek szívből ajánlom, aki még nem szánta rá magát egy ilyen spontán, nem túl nagy erőfeszítést kívánó programra!

olvass tovább