Karácsonyi köszöntő

  • 2014. december 24.

Bármennyire szerettem volna elkerülni, a végére mégiscsak összecsaptak a fejem felett a hullámok. Úgy néz ki, nem lehet megúszni a karácsonyt enélkül. Tudomásul kell vennünk, a XXI. század velejárója, hogy szinte beájulunk a karácsonyfa alá 24-én. Amennyiben ezt képesek vagyunk elfogadni és ezzel párhuzamosan el tudjuk engedni a tökéletes karácsonyi menü, ajándékok, dekoráció eszményét, máris sokat tudunk segíteni magunkon.

olvass tovább

Hogyan készíts karácsonyi asztaldíszt?

  • 2014. december 22.

Már megszokhattátok, hogy ha dekoráció és virág kerül szóba, akkor első utunk a Nagymező utcába vezet, ahol Németh Attila üzemelteti az ő kis csodabirodalmát, a szemet gyönyörködtető és illatvarázslattal fogadó Plantomime virágszalont.

olvass tovább

Karácsonyi tobozmanók

  • 2014. december 13.

Megkezdődött a karácsonyi őrület. Az üzletekben, kávézókban látható karácsonyi dekorációk látványa bennünket sem hagy hidegen. Úgyhogy ezennel ünnepélyesen bejelentjük, hogy mostantól megint karácsonyi lázban fogunk égni mi is, és bár igyekszünk más témákkal is foglalkozni, biztos, hogy gyakran előbukkan majd a kedvenc ünnepünk.

olvass tovább

Karácsonyfa rendelésre

  • 2014. november 25.

Pillanatokon belül kezdődik a nagy karácsonyi készülődés, amely - tudjátok rólunk - a szívünk csücske, a legeslegnagyobb kedvenc. a fényesen ragyogó ünnep előtt lelkünk ünneplőbe öltöztetése. No meg a karácsonyi koncertek ideje, színházi előadások szezonja, és közben Mikulás-ünnepség az oviban, suliban, ajándékvásárlás, mézeskalácssütés, miegymás. Édes terhek, amelyek évről évre óriási szervezést igényelnek.

olvass tovább

Dekortipp: családi fotóink a falon

  • 2014. augusztus 06.

Ezúttal egy nagyon kedves dekorációs ötletet hoztunk nektek, amit akár a babavárás alatt elkészíthetünk, akár később is. Ha van egy szabad falfelületünk, és egy üres délutánunk, akkor bátran nekiállhatunk a munkának.

olvass tovább

Szuperhős szoba

  • 2014. július 21.

Figyelem fiús anyukák és apukák, a következőkben olyan dekorációs tippeket mutatunk Nektek, amiktől garantáltan leesik az állatok. De remélhetőleg nemcsak a tiétek, hanem kisfiatoké is, sőt az ő barátaié is. Bevalljuk, a legtöbb ötlethez sajnos kevés a szuper rajzkészség, szakemberre kell bízni a feladatot. De van, ahol csupán néhány kiegészítőre (például párnahuzatra) vagy tapétára van szükségünk ahhoz, hogy a képzelet valósággá váljon, és a kicsik álmát Batman, Superman vagy a Pókember őrizze. Ugye, hogy mennyire menő?

olvass tovább

Két pofonegyszerű dekortrükk a gyerekszobába

  • 2014. június 10.

Az egyik legnagyobb boldogság, amikor a kicsiket alkotni látjuk, legyen szó rajzról, festésről vagy építésről. Viszont könnyen rémálommá is válhat, amikor az első próbálkozások, formák és ábrák nem csupán a papírlapra, hanem az asztalra, a falra és még talán a bútorokra is jutnak. Hogyan küszöbölhetjük ki ezt? Két nagyon ötletes megoldással, melyek nem csupán feldobják a gyerekszobák dekorációját, de gondoskodnak arról is, hogy a kicsik a lehető legmókásabb formában éljék ki kreativitásukat.

olvass tovább

Dekor ötletek szilveszterre

  • 2013. december 30.

A karácsonyi ünnepek még szinte el se múltak, és újból itt egy lehetőség, hogy kidekoráljuk a lakást, pláne ha vendégeket várunk az év utolsó nagy bulijába.

olvass tovább

Stylistok karácsonyi asztalai

  • 2013. december 23.

A téli ünnepek legalább annyira szólnak a nagy étkezésekről, mint a nagy költekezésekről. Ilyenkor összejön a család, az étkezőasztalt meghosszabbítjuk, ha van rá mód, és terítővel és egyéb dekorációkkal tesszük ünnepivé.

olvass tovább

5 DIY ötlet a gyerekkel

  • 2013. december 17.

A karácsony az egyik legideálisabb alkalom arra, hogy közösen kezdjünk neki olyan saját kezűleg elkészíthető dekorációk készítésének, amihez mindenképp érdemes bevonnunk a lurkókat is. A kicsiket izgatottság tölti el, amikor anyával/apával közösen alkothatnak, íme 5 szuper ötlet, amit közösen megvalósíthattok.

olvass tovább