Kulcsszó keresés /


A világ 10 legkirályabb úszómedencéje

  • 2016. július 29.

Ha van párszáz(millió), felesleges forintod, akkor légyszíves ne habozz, keresd fel a világ leglélegzetelállítóbb, legcsodálatosabb (és legdrágább) úszómedencéit, hogy igazi, utánozhatatlan környezetben élvezd az úszás és a hűs habok adta örömöket.

olvass tovább

Szerkesztői levél: A kirakott mellektől nem leszel több

Hosszan tudnám fejtegetni azt, hogy vajon miért is van az a globális probléma, hogy a mai emberek 98 százaléka torzult önképpel rendelkezik. Hogy miért nem érezzük magunkat soha sem egésznek, és mi az oka annak, hogy gyakorlatilag a paletta minden színét kipróbáljuk annak érdekében, hogy úgy tűnjön magabiztosak és elégedettek vagyunk.

olvass tovább

Adományozz a The Body Shoppal

  • 2016. február 16.

A The Body Shop idén ünnepli negyvenedik szülinapját! Ebből az alkalomból új, globális CSR stratégiát vezet be, ami meghatározza működésének minden alapelvét, amivel megerősíti vezető pozícióját az etikus cégek között és meghatározza a fejlődés következő szakaszát a cég számára.

olvass tovább

Minden, amit tudni akartál Valentinről

  • 2016. február 14.

Szent Bálint, avagy Valentin alakját számos legenda övezi. Ki is volt ő pontosan? Létező személyről van szó? Egy emberről beszélünk, vagy több keresztény mártírról van szó? Tudtad, hogy nem csak a szerelmesek védőszentje?

olvass tovább

12 szerelmes tipp Valentin-napra

  • 2016. február 13.

Szent Bálint, azaz a szerelmesek védőszentjének ünnepe, a globalizáció hatására hazánkban is kultusszá vált a '90-es évektől kezdődően, és azóta óramű pontossággal, minden február elejétől, bárhova nézünk, vészjóslóan fenyegetnek Cupido szívecskés nyilai. Akár szeretjük, akár nem, egy biztos: nem lehet szó nélkül hagyni az év legszerelmesebb napjának titulált 14-ét, azaz a Valentin napot.

olvass tovább

a Silka életérzés- Báli trendek

  • 2016. február 03.

Az év eleji komor időjárásba, a báli-karneváli szezon visz színt és csillogást szerte Európában. 2016 báli trendjeiről és a tökéletes megjelenésről Kanizsai Silka Ágnest, a Silka Szalon tulajdonosát kérdeztük.

olvass tovább

A 10 legélhetőbb város 2015-ben

  • 2015. december 26.

Remek munkalehetőségek, hatékony egészségügyi rendszer, tiszta környezet és kimagasló oktatás – többek között ezek egy élhető város jellemzői. A 2015-ös globális felmérés során 140 várost vizsgáltak. Meglepő módon egy amerikai város sem szerepel a listán, egyértelmű a kanadai és az ausztrál városok dominanciája.

olvass tovább

Lehelet finom érintés, gigászi hatás: A MET

  • 2015. június 19.

Mi magunk vagyunk a testünk. Feszülő izmainkkal, ínszalagjainkkal, csontjainkkal, az összes sejtünkkel, melyek nagyon is jól emlékeznek, olyan dolgokra is, melyeket a tudat már rég a szőnyeg alá söpört. A dolgok azonban nem vesznek el, és betegségek, fájdalmak, húzódások formájában, beszélnek hozzánk, testünk értünk kiált. A MET (Muscle Effect Therapy) egy általánosan harmonizáló nonverbális terápia, mely lágy, pontos érintések révén egyensúlyba hozza a testet, a lelket és a szellemet. Hatása óriások lépteivel mérhető, orvosok, pszichológusok is alátámasztják, hogy működik. Magyarországon jelent meg először, tavaly év végén az Érintés és karma című könyv a forradalmi módszerről, a MET-ről, mert a belső biztonság és béke itt van bennünk, bárki elérheti.

olvass tovább

17 sokkoló fotó a túlnépesedés káros hatásairól

  • 2015. május 15.

Nem titok, hogyha a környezetszennyezés, az ipari túltermelés és a globális felmelegedés ilyen ütemben halad tovább, hamarosan szembe kell néznünk a szörnyű következményekkel. A Global Population Speak Out nemrégiben kiadott egy egész könyvet „Overdevelopment, Overpopulation, Overshoot” címmel, melyben igyekeznek felhívni a figyelmet a közelgő ökológiai katasztrófára. Híres tudósok, írók, és ökológusok segítenek megértetni velünk, hogy mi miért történik, írásaikat pedig olyan erős képekkel illusztrálták, melyek mellett mi sem haladhatunk el szó nélkül. Be is mutatjuk a 17 legsokkolóbbat!

olvass tovább