Kulcsszó keresés /


12 szerelmes tipp Valentin-napra

  • 2016. február 13.

Szent Bálint, azaz a szerelmesek védőszentjének ünnepe, a globalizáció hatására hazánkban is kultusszá vált a '90-es évektől kezdődően, és azóta óramű pontossággal, minden február elejétől, bárhova nézünk, vészjóslóan fenyegetnek Cupido szívecskés nyilai. Akár szeretjük, akár nem, egy biztos: nem lehet szó nélkül hagyni az év legszerelmesebb napjának titulált 14-ét, azaz a Valentin napot.

olvass tovább

a Silka életérzés- Báli trendek

  • 2016. február 03.

Az év eleji komor időjárásba, a báli-karneváli szezon visz színt és csillogást szerte Európában. 2016 báli trendjeiről és a tökéletes megjelenésről Kanizsai Silka Ágnest, a Silka Szalon tulajdonosát kérdeztük.

olvass tovább

A 10 legélhetőbb város 2015-ben

  • 2015. december 26.

Remek munkalehetőségek, hatékony egészségügyi rendszer, tiszta környezet és kimagasló oktatás – többek között ezek egy élhető város jellemzői. A 2015-ös globális felmérés során 140 várost vizsgáltak. Meglepő módon egy amerikai város sem szerepel a listán, egyértelmű a kanadai és az ausztrál városok dominanciája.

olvass tovább

Lehelet finom érintés, gigászi hatás: A MET

  • 2015. június 19.

Mi magunk vagyunk a testünk. Feszülő izmainkkal, ínszalagjainkkal, csontjainkkal, az összes sejtünkkel, melyek nagyon is jól emlékeznek, olyan dolgokra is, melyeket a tudat már rég a szőnyeg alá söpört. A dolgok azonban nem vesznek el, és betegségek, fájdalmak, húzódások formájában, beszélnek hozzánk, testünk értünk kiált. A MET (Muscle Effect Therapy) egy általánosan harmonizáló nonverbális terápia, mely lágy, pontos érintések révén egyensúlyba hozza a testet, a lelket és a szellemet. Hatása óriások lépteivel mérhető, orvosok, pszichológusok is alátámasztják, hogy működik. Magyarországon jelent meg először, tavaly év végén az Érintés és karma című könyv a forradalmi módszerről, a MET-ről, mert a belső biztonság és béke itt van bennünk, bárki elérheti.

olvass tovább

17 sokkoló fotó a túlnépesedés káros hatásairól

  • 2015. május 15.

Nem titok, hogyha a környezetszennyezés, az ipari túltermelés és a globális felmelegedés ilyen ütemben halad tovább, hamarosan szembe kell néznünk a szörnyű következményekkel. A Global Population Speak Out nemrégiben kiadott egy egész könyvet „Overdevelopment, Overpopulation, Overshoot” címmel, melyben igyekeznek felhívni a figyelmet a közelgő ökológiai katasztrófára. Híres tudósok, írók, és ökológusok segítenek megértetni velünk, hogy mi miért történik, írásaikat pedig olyan erős képekkel illusztrálták, melyek mellett mi sem haladhatunk el szó nélkül. Be is mutatjuk a 17 legsokkolóbbat!

olvass tovább

Valentin napi furcsaságok

  • 2015. február 12.

A téli ünnepsorozat után a következő nap, ami ajándékozásra adhat okot a Valentin-nap. Egyesek élesen elhatárolódnak az ünneplésétől, míg mások, többnyire inkább a nők, akár napokon, heteken át készülnek a nagy napra. Mi kedveljük ezt a napot, és mindenkit arra biztatunk, hogy tegyen valami különlegeset. Lepd meg a kedvesed, magadat, ha egyedülálló vagy, szeretgesd meg a háziállatodat, vagy csapjatok egy görbe estét a csajokkal. Összegyűjtöttünk pár vicces érdekességet, ami Bálint-naphoz kapcsolódik.

olvass tovább

Rihanna az új Puma

  • 2014. december 23.

A PUMA és a nemzetközi kulturális ikon Rihanna bejelentette több éves együttműködését, mely 2015 januárjától lép életbe. Rihanna lesz a PUMA globális nagykövete a Női Edzés (Training) vonalnak, illetve a PUMA új női kreatív igazgatója, behozva saját stílusérzékét a PUMA kollekcióiba. Megtestesítve mindent amit a PUMA jelent, Rihanna megállíthatatlan szelleme, kreativitása és mind színpadon mind azon kívüli energiája tökéletes képviselőjévé teszi a PUMA márkának.

olvass tovább

Az új Alexander Wang for H&M kollekció darabjai

  • 2014. október 20.

Múlt héten a new york-i Armory on the Hudson létesítményt beltéri stadionból az Alexander Wang x H&M kollekció globális bemutatójának divat-arénájává alakították át. Jessica Chastain, Mary J. Blige és Dakota Fanning is azon vendégek között voltak, akik a sportruházat által inspirált kollekció divatbemutatóját végignézhették a futurisztikus versenypálya-kifutón. A kollekció 2014. november 6-tól lesz elérhető a világ 250 üzletében, valamint online.

olvass tovább