Kulcsszó keresés /


A BMW a prémium királya!

  • 2011. június 12.

Bár továbbra is óriási a harc a nagy autógyártók között, nagyon úgy tűnik a BMW-t nem tudja befogni a két nagy rivális, az Audi és a Mercedes. Az eladások frontján a hárombetűs márka ha nem is toronymagasan, de stabilan őrzi az előnyét. A pozitív számok - kitalálhatják könnyedén - a kínai piac bővülésének köszönhető.

olvass tovább

Claudia örök

  • 2011. június 08.

A varázslatos Claudia Schiffer új fotósorozattal jelentkezett, s ahogy az már lenni szokott, ha ő az utóbbi években modellmunkára adja a fejét, valamilyen nagy dobásra számítunk.

olvass tovább

Az Audi a „Wörtherseetour 2011“ rendezvényén

  • 2011. június 01.

Az Audi a karintiai Reifnitzben, a Wörthi tó partján, a 2011-es Wörtherseetour alkalmával mutatja be show-modelljét. A1 clubsport quattro a lélegzetelállító dinamika egyedi darabjaként műszaki csúcsteljesítményként a megvalósíthatóság határait feszegeti.

olvass tovább

A3 e-tron concept

  • 2011. április 27.

Egyedülálló tanulmányautó az A3 e-tron concept. A négyüléses, lépcsőshátú koncepció továbbfejlesztett MMI kezelési rendszerrel, high-end infotainment-tel, hálózatról tölthető (plug-in) hibridmeghajtással rendelkezik. Két motorjával és akár 54 kilométer tisztán elektromos közlekedést is lehetővé tévő lítiumion-akkumulátorával a tüzelőanyag igen hatékony felhasználásáról gondoskodik.

olvass tovább

Az Audi a legsikeresebb prémiummárka az összkerékhajtásúak között

  • 2011. április 13.

Az Audi 2010-ben ismét több összkerékhajtású autót értékesített, mint bármely más prémiumgyártó, az elmúlt év során ugyanis 437.792 négykarikás jármű készült a quattro állandó összkerékhajtással. Ezzel világszerte a „30 éve quattro“ jubileumi esztendőben gyártott Audik mintegy 38 százaléka rendelkezett ezzel a technikával, s a márka 74.262 újonnan forgalomba helyezett összkerékhajtású modelljével Németországban is a vezeti a mezőnyt.

olvass tovább

Indul az Audi Tradition

  • 2011. március 30.

Gazdag programmal indul az Audi Tradition a 2011-es oldtimer-szezonnak, az AUDI AG történeti részlege ugyanis az idén több mint 30 eseményen jelenik meg „gördülő múzeumával”. Kétesztendőnyi szünet után ismét műsoron a „Klasszikusok klasszikusa“, vagyis Itália világszerte ismert Mille Miglia versenye, májusban az ötvenes évek öt veterán DKW-modellje vág neki az észak-olaszországi távnak.

olvass tovább

Gaudí Jeans: már nem csak Interneten!

  • 2011. március 28.

Egy hete megnyitotta első magyarországi üzletét a közkedvelt olasz divatmárka a Gaudí, teljes nevén a Gaudí Jeans & Style üzlet az Arena Plaza emeletén. Megalapítása óta a Gaudí márka neve egyet jelent a minőséggel. A több mint 20 éves múltra visszatekintő márka 140 nm-es budapesti üzletében azok a nők és férfiak találják meg ruháikat, kiegészítőiket, akik merész, egyedi stílusukkal szeretnének kitűnni a tömegből

olvass tovább

Az európai szecesszió nagymesterei

  • 2011. március 21.

Egy stílus, három város. Barcelona után és brüsszeli állomása előtt, március 23. és április 30. között Budapesten, a Múzeumkert kerítésén látható az a vándor-fotókiállítás, mely a szecesszió három nagy mesterének, Antoni Gaudínak, Lechner Ödönnek és Victor Hortának a munkásságát mutatja be.

olvass tovább

A Földközi tenger királynője - Barcelona

  • 2010. április 30.

A Katalónia fővárosát látnod kell. Igen, ezt veheted felszólításnak is - ha nem vagy ellensége a tökéletes kikapcsolódásnak. Gaudi városa számtalan építészeti remekművével több napos kikapcsolódást ígér.

olvass tovább