Kulcsszó keresés /


Eljött a baráti összejövetelek ideje - olasz stílusban

  • 2015. május 05.

2015. április 28-án Budapesten járt az Aperol és Campari nemzetközi márkanagykövete, Loris Contro, aki fergeteges stílusban varázsolt másodpercek alatt igazi olasz nyáresti frissítőket - amelyeket otthon is könnyedén elkészíthetünk. Hozzá pedig könnyed, pikáns falatkákat tálalhatunk barátainknak, amelynek trükkjeiről Wossala Rozina mesélt.

olvass tovább

Napi üzenet - 2015. május 4.

  • 2015. május 04.

A mai napon adj formát álmidnak, minden lehetséges. Ma háztartásod újjászervezése, tkarítás, lomtalanítás. Napi megerősítés: hiszek magamban, hiszek az álaimban.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. április 27.

  • 2015. április 27.

A mai napon értékeld az élet folyamatosságát, ez a Termékenység Napja. Ma alkotó tevékenységek, művészeti programok. Napi megerősítés: mindig minden igényem kielégül, a Szerető Föld Anya gondoskodik rólam most, és mindig.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. április 25.

  • 2015. április 25.

A mai napon tanulj és nyerj előnyt az egyes helyzetekből. Ma otthonújítás, kreatív alkotás. Napi megerősítés: mindig mindenem megvan ahhoz, hogy megtegyem amit csak akarok.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. április 23.

  • 2015. április 23.

A mai napon megtudod és meg is kell oldani a szerelmi gondjaidat, csak így tovább. Ma tisztázó beszélgetések, baráti kapcsolatok, kapcsolódás másokhoz. Napi megerősítés: Szeretet vesz körül, mindenhonnan csak jót kapok.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. április 17.

  • 2015. április 17.

A mai napon használd fel a mai nap gyógyító energiáit. Ma gyakorlati intézkedések, testedzések. Napi megerősítés: meggyógyítok magamban mindent, ami a külső körülményeimet negatívan befolyásolja.

olvass tovább

Elle Fashion Show 2015: Divattal a mellrák ellen

  • 2015. április 17.

Idén tavasztól a hazai divatszakma is bekapcsolódik a mellrák elleni küzdelembe. Az Elle magazin felkérésére ugyanis négy dizájner – Dori Tomcsanyi, Maison Marquise, NUDE by NUBU, Zigi – tervezett olyan ruhát, amellyel a mellrák megelőzésére hívják fel a figyelmet. 2015. őszi-téli kollekciójuk mellett ezeket is bemutatják az Elle Fashion Show-n, ahol a legígéretesebb fiatal francia divattervezőket is megismerhetjük.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. április 16.

  • 2015. április 16.

A mai napon minden vitás kérdést alakíts át a harmónia forrásává. Ma meditáció, pihenés, mosás, locsolás. Napi megerősítés: azokkal a dolgokkal veszem körbe magam, amelyek örömet szereznek.

olvass tovább

Újdonság a divatvilágban!

  • 2015. április 14.

Ma mutatják be a Calzedonia 2015-ös bikinikollekcióját Veronában 19:30-kor. Ebben semmi meglepő sincs, de az új modellek mellett óriási innovációval rukkolt elő a márka, ugyanis tudod ki lesz ott? Bizony, Te!

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. április 12.

  • 2015. április 12.

A mai napon tedd Áldottá az otthonod, gyújts egy gyertyát, és meditálj, légy hálás mindenért, amid van , amit egész életedbe tapasztaltál. Ma tegyél rendet otthonodba, és elmédbe. Napi megerősítés: Tudatosságom fényét bekapcsolom, és tudom, hogy boldog gondolatok teremtik a boldog jövőt.

olvass tovább