Kulcsszó keresés /


Újra menő a hajspirál

  • 2012. április 24.

Valamikor a '90-es évek végén érkeztek meg a boltokba újra a kimosható hajspray-k, zöldes, pirosas, csillámos verziókban. Aztán jött a hajspirál is, s most, 2012-ben megint trendi lesz az alkalmi mellírozás.

olvass tovább

Stir It Up: Bob Marley lánya a londoni olimpián

  • 2012. április 08.

A Puma bejelentette, Cedella Marley dizájner, a jamaikai reggae ikon lánya tervezi a jamaikai atlétikacsapat díjátadón viselt formaruháját és versenyszerelését a 2012-es londoni olimpiai játékokra. Ennek kapcsán tettük fel kérdéseinket a jamaikai dinasztia legidősebb lányának.

olvass tovább

Judith Leiber a luxustáskák királynője

  • 2012. március 30.

Judith Leiber a legnevesebb alkalmi táskatervező napjainkban. Nincs olyan vörös szőnyeges esemény, hogy ne legyen jelen valamelyik sztár kezében egy Judith Leiber darab, de ez nem is csoda, mert az összes táskája mestermű. Íme a 2012-es tavaszi kollekció.

olvass tovább

2012 S/S MAC sminktrendek

  • 2012. március 25.

A Westendben jártunk, hogy a MAC szentélyben ellessük a legújabb sminktrendeket. Az egyórás szeánszon két SPA ihlette sminket is ellestünk: a jelszó az üdeség!

olvass tovább

Brit mánia - Union Jack mindenhol

  • 2012. március 17.

A kirakatok tavaszi/nyári kollekciói telis-teli vannak a brit zászló mintáját megidéző felsőkkel, kiegészítőkkel. Minden évtizedben egyszer előjön a Union Jack, mint kultikus minta, 2012 ismét az ő éve lett. God save the Queen!

olvass tovább

Menő a lenőtt haj

  • 2012. március 17.

A festett haj legnagyobb hátránya, hogy - ha az eredeti hajszíntől merőben eltérő árnyalatot választasz - bizony havonta újra kell festetni a tövét. De nem 2012-ben! Már az elmúlt években is fel-feltűnt a lenőtt haj divatja, de úgy tűnik, idén már tényleg szexi a sötét hajtő.

olvass tovább

Ringó csípő, szép vádli sportcipőben?

  • 2012. március 16.

Kiemelni a vádlit és optikailag hosszítani a lábakat egy tornacipőben? Hogy lehetséges ez? Bár a '90-es években voltak próbálkozások a sportos surranók és a stílusos magas talpú cipők keresztezésére, 2012 lesz a sportos, tónusos vádlik éve.

olvass tovább