Kulcsszó keresés /


DIANA: a celebration

  • 2009. február 03.

2009. január 31-től látogatható a Diana: a celebration kiállítás, amely a tragikusan elhunyt walesi hercegnő életét és munkásságát mutatja be. A VIII. kerületi Palotanegyedben található patinás Károlyi-Csekonics Rezidencia méltó helyszíne ennek a csodálatos és felemelő kiállításnak.

olvass tovább

Claudia Schiffer pózol a D&G-nek és YSL-nek

  • 2009. január 31.

A visszatérő Szupermodell, akit egy rövid ideje mi is nyomon követünk, egyáltalán nem mutatja jelét bármiféle hanyatlásnak. Kilendülve az őszből, az új 2009-es Tavaszi/Nyári reklámkampányok ölnek a híres arcok megszerzéséért.

olvass tovább

2009-es férfihaj divat

  • 2009. január 26.

Ahogyan az öltözködésre, úgy a férfi hajdivatra is igaz a ciklikusság. Ez nem jelenti azt, hogy a tervezők semmi újat nem tudnak már kitalálni (az epésebbek úgyis ezt fogják mondani), csak azt, hogy előszeretettel nyúlnak vissza a régi korok divatjába.

olvass tovább

Madonna és az ő Louis Vuitton-ja

  • 2008. december 15.

A hír, miszerint Madonna a legújabb, Louis Vuittonnal együttműködő sztár, nagyjából fél hónapja kering a médiában, most pedig néhány konkrétabb részlet került napvilágra. A zenei ikon a pletykák szerint 10 millió dollárt kap azért, hogy a 2009-es Louis Vuitton kampány arca lesz.

olvass tovább

Vitorlát bontott a PUMA

  • 2008. május 16.

A Volvo Ocean Race 2008-2009. startja előtt öt hónappal,  Salma Hayek színésznő közreműködésével a PUMA  Ocean Racing csapata az il mostro, azaz a „szörny” nevet adta új versenyhajójának a Bostonban tartott ceremónián.

olvass tovább