Kulcsszó keresés /


Gondolatok Agatha Seymourtól - július 28.

  • 2012. július 28.

Rajongok a szabadtéri kulturális programokért, ezért nyaranta mindig alaposan átnézem a kínálatot, hogy időben jegyet tudjak venni az általam kiválasztott rendezvényekre. Ezek között gyakran szerepelnek komolyzenei konceretek, esetleg szabadtéri színházi darabok. Akinek hasonló az érdeklődési köre még mindig időben van a kínálat szemrevételezéséhez és a jegyvásárláshoz!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - X. / Csütörtök

  • 2012. február 23.

Nem mindenkinek és nem mindig fiatalon adatik meg az embernek, hogy megtalálja a számára legideálisabb munkát. Azt, amit akár ingyen is csinálna, amibe beleteheti minden kreativitását, aminek minden percét élvezi. Ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy az ember jobb híján szabadidejét olyasmivel töltse, ami örömet okoz. Nem kell rögtön drága, megfizethetetlen dolgokra gondolni! Lehet ez festés, tánc, zene, sport, modellezés, bármi, ami személyes és aminek a maga nemében páratlan az eredménye. Meggyőződésem, hogy egy jó hobbi sokat javíthat az ember életminőségén, boldogságot hoz a szürke hétköznapokba, színesebbé teszi személyiségünket önmagunk és mások számára egyaránt. Még nincs hobbink? Micsoda kaland önmagunk felfedezése, érdeklődési körünk felkutatása!

olvass tovább

Ismered a kasmírspecialista Brunello Cucinelli kollekcióját?

  • 2011. november 16.

Mivel Brunello Cucinelli kollekciójának darabjai természet ihlette színekben, illetve a kasmírkecske szőréből készültek így a ruhadarabok a sportos, ugyanakkor a klasszikus eleganciájú viseletet kedvelők érdeklődését is felkeltette. A kasmírspecialista olasz brand egyike azon maroknyi luxusmárkának, melyek az elmúlt időszak általános gazdasági nehézségei ellenére növelni tudta forgalmát, eredményét.

olvass tovább

Arcelemzés: arcformánkban a jellemünk

  • 2011. november 14.

Néha már első ránézésre felkelti érdeklődésünket és ösztönösen szimpatikusnak tartunk valakit, máskor meg első látásra utálni kezdjük, pedig még meg se ismertük igazán, csak az arcformáját láttuk. Az pedig sok mindent elárul...

olvass tovább

Art Market Budapest: négy napon át csurig tele a Millenáris

  • 2011. október 26.

Négy napon át várja a látogatókat a Magyarországon megrendezésre kerülő egyetlen kortárs nemzetközi képzőművészeti vásár, az Art Market Budapest 2011. A Közép- és Kelet-Európa művészetének bemutatására összpontosító seregszemle váratlanul jelentős érdeklődés mellett kerül megrendezésre: a budapesti Millenáris B csarnokát összesen közel 70 kiállító tölti majd meg.

olvass tovább

A világ legdrágább slusszkulcsai

  • 2011. október 03.

Azok számára, akik Porschéval, Mercedes-szel, vagy Maseratival furikáznak, több mindent rejt az autós arisztokrácia. A személyre szabott rendszámtáblán és a tuning kiegészítőkön kívül az egyedi slusszkulcs az, ami felkelti ezeknek az embereknek az érdeklődését.

olvass tovább

Ezekre kell figyelned, hogy normális párkapcsolatod legyen!

  • 2011. július 29.

Nincs nő, aki ne ismerne legalább egy olyan történetet, melynek főszereplője egy olyan erős akarattal és önbizalommal megáldott nő, aki aléltan omlik össze, amikor egy férfi érdeklődést mutat iránta. Valljuk be, rengeteg nő osztozik ezen a gyengeségen, mert ez egy olyan mindenekfelett álló késztetés, amely arról szól, hogy megosszuk az életünket egy férfival.

olvass tovább

Tanácsok az ellenálló kezekért

  • 2011. július 23.

A kéz is kiemelt helyen szerepel a testrészek listáján: a szép, ápolt női kéz felkeltheti a férfi érdeklődését. Lehet, hogy egy profi manikűrözés akár egy egész héten át kitart, viszont, ha házimunka közben gumikesztyűt visel, akkor egy házi körömfestés is kibírhat egy hétvégét.

olvass tovább