Kulcsszó keresés /


Louis Vuitton, drága Kincsem!

  • 2010. május 27.

A luxusmárka igényes gyűrűi, már 50 ezer forinttól, akár  100 ezer forintér is már megvásárolhatók az üzletekben. Mindegyik elegáns ékszer kiegészítő egy különleges, egyedi darab, ezért természetesen az áruk is az eget verdesik.

olvass tovább

Egyedi ékszerek a Redaster-től

  • 2010. március 30.

RedAster egy olyan fiatalos ékszer készítő csoportot fog össze, akik különleges és játékos egyediséggel készítenek ékszereket avagy kiegészítőket bármiből. Saját érzéseik vagy gyermekkori kedves emlékeik inspirálása által jelenből és múltból egyaránt merítenek ötleteket.

olvass tovább

Mango kiegészítők tavaszra/nyárra

  • 2010. március 26.

A Mango tavaszra és nyárra kínált kiegészítői között elsősorban feltűnő, túlméretezett ékszereket, napszemüvegeket, táskákat, öveket és szandálokat (meglepő módon leginkább lapos talppal) találhatunk...

olvass tovább

Monte Carlo Fashion Night Budapesten

  • 2009. december 15.

2009. december 4-én estefelé többen igyekeztek lépteiket szaporázva át a Vörösmarty téren, a Monte Carlo Budapest épületébe. Az érdeklődök szép számban gyűltek össze, sokan voltak kíváncsiak - no nem a Mikulásra -, hanem a Monte Carlo Fashion Night játékos köntösbe csomagolt divatbemutatójára.

olvass tovább

A szemét nem vész el, csak átalakul - nyílt design workshop

  • 2009. szeptember 28.

Hulladékból ékszerek, használati- és dísztárgyak készítése,  a DNS Group alkotócsoport  vezetésével. Alapanyagként petpalackot és ásványi kőzettörmeléket használnak,  mely úgy formálható akár az agyag, könnyen kezelhető, gyorsan megszárad,  és tetszés szerint színezhető, festhető.

olvass tovább