Kulcsszó keresés /


Játékmackók sorakozó

  • 2013. november 23.

Az év végén több ezer játékmaci fog sorban ülni a hongkongi Ritz-Carlton Hotelben, Guiness-rekordot döntsenek. Ha minden jól megy, ez lesz az eddigi leghosszabb „játékmackó-kígyó”. Ráadásul az esemény egyben jótékonysági alkalom is, ugyanis, aki meg akarja nézni a mackókat, annak belépődíjat kell fizetni, ami a „Make a Wish” beteg gyerekek kívánságát teljesítő alapítványnak megy.

olvass tovább

Ahol a kívánságok valóra válnak

  • 2013. október 13.

Ukrajnában távol a központtól Rivnie városában található az a nyári hónapokban tündöklően zöldellő szerelemalagút, mely 1 km hosszan nyúlik el a vasút mentén. Igazán népszerű hely a szerelmesek között, sőt a hely szépségének adottsága az idők alatt már azt a babonát is népszerűvé tette, miszerint, ha az alagút alatt kívánunk valamit és a kívánságunk mellett egy csók is elcsattan, és ez a csók igazán őszinte érzésekből fakad, akkor bizony valóra válik a kívánságunk.

olvass tovább

Halálos közúti gázolás

  • 2013. július 28.

Haragudtam rá. De igazából csak arra voltam mérges, hogy milyen rettenetesen elhibáztuk ezt az egészet. Abban az időben, amikor ez történt, nagyon fájt a hiánya. Nehezen szoktam meg, hogy nincs velem. Az első hónap az borzalom volt, olyannyira, hogy ki se keltem az ágyból. Persze az idő telik, és a kezdetben fájdalmasan vánszorgó percek után gyógyírt kapunk minden bajunkra. Még a vigasztalhatatlanokra is.

olvass tovább

Mire nem lehet megtanítani a férfiakat?

  • 2013. július 16.

Mindjárt hozzá is teszem, tisztelet a kivételnek. Mert vannak tanulékony pasik, főleg az olyanok, akik annyira bele vannak zúgva a csajukba/feleségükbe, hogy nem restellik teljesíteni ártalmatlan kívánságaikat. De akad néhány dolog, amiért a nő hiába könyörög. A lista természetesen bővíthető.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 11.

  • 2013. június 11.

A mai nap KÜLÖNLEGESEN SZERENCSÉS NAP, TELJESÜLNEK A KÍVÁNSÁGAID csak figyelj. Ma végezz vizes tevékenységet, tisztítsd tested, lelked, otthonod. Napi megerősítés: Nyitott és befogadó vagyok az Univerzum minden bőségére és jóságára.

olvass tovább

Napi Üzenet - február 3.

  • 2013. február 03.

A mai napon egységbe kerülhetsz az Univerzum és a Planéták erejével. Ma a skorpió hold hatása alatt csodás szertartásokat, felajánlásokat, varázslatokat tehetsz. Hatalmas teremtő erővel bír, amit ma elképzelsz. Napi megerősítés: Minden kívánságom megvalósul, ami a Legfőbb Jót szolgálja az életemben, mert hiszek benne.

olvass tovább

Napi Üzenet - szeptember 25.

  • 2012. szeptember 25.

Szerencsés nap ez, teljesül minden kívánságod. Beszélgetések, levelezések napja. Napi megerősítés: Minden vágyam úgy teljesül, ahogy szeretném. Ma megteszem az első lépést.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - I. / Szerda

  • 2011. december 21.

Aki nem kér, az nem kap. Ezért én magam igyekszem mindig elég bátornak lenni ahhoz, hogy elmondjam a vágyaimat, kívánságaimat! Legyen szó magánéletről, munkáról, hobbiról vagy bármiről nem rejtegetem mások elől, hogy mit szeretnék. Azt tapasztaltam, hogy aki titokban tartja, nem fogalmazza meg, aki nem osztja meg másokkal a kívánságait, annak nem is fogja teljesíteni azokat senki, s így megéletlenül, beteljesületlenül maradnak. Később aztán nem okolhatunk senkit azért, mert mások nem találták ki, hogy milyen terveket dédelgettünk magunkban. Senki nem képes egyedül nagy teljesítmény létrehozására, egymásra vagyunk utalva ha tetszik, ha nem. Meg fogsz lepődni, mennyi segítség áll rendelkezésedre, amiről eddig álmodni sem mertél!

olvass tovább

Volvo V60, a nők lányos álma

  • 2011. június 02.

Egy olyan autót kerestem, amelyben minden vágyam, kívánságom testet ölt. Egy olyan sportkombit, amely praktikussága révén ideális társam lehet a hétköznapokban, amelyben gyermekeimet a legnagyobb biztonságban juttathatom el az iskolába, és amely tágas csomagterének köszönhetően a hétvégi nagybevásárlás tartalmát is gond nélkül magába fogadja. És persze nem utolsó sorban egészen új és friss formavilágra vágytam.

olvass tovább